RSS
 

FreeRelease » Файли » XBOX-360» [XBOX360] The Chronicles of Riddick: Assau...

Get Adobe Flash player

Кращі ігри

Кращі фільми

 

Що краще?


[XBOX360] The Chronicles of Riddick: Assault on Dark Athena [PAL/Multi5]

 
Рік випуску: 2009
Жанр: Action / Stealth
Розробник: Starbreeze Studios
Видавництво: Atari
Регіон: PAL
Прошивка: iXtreme Compatible

Опис: Ремейк легендарної The chronicles of riddick escape from butcher bay що підкорила серця милионов геймиров. У The Chronicles of Riddick: Assault on Dark Athena, вам належить протистояти бесдушным дронам, які колись були людьми, а тепер вони - потворні кіборги, створені Ревасом за відсутності гуманності. В основному вони, озброївшись гарматою, яка є частина їх руки, і з червоним світлом, що світить, на головах, патрулюють певні території. Проте, якщо світло стає білим, то це означає, що дроном управляє людина з пункту управління на кораблі. Це означає, що кіборг стає не тупим створенням і значно додає в розсудливості своїх дій. Включає як перероблені рівні з The chronicles of riddick escape from butcher bay на новому движку, так і нові рівні.  

Схожі матеріали

Соціальні мережі


Коментарі

Якщо Вам вдалося скачати безкоштовно гру [XBOX360] The Chronicles of Riddick: Assault on Dark Athena [PAL/Multi5] або не вдалося це зробити, якщо Ви якимось чином використовували дані файли і Вам є що сказати, будь ласка, напишіть Вашу думку з приводу [XBOX360] The Chronicles of Riddick: Assault on Dark Athena [PAL/Multi5], щоб скачати гру було стимулом для інших і вони так само змогли залишити про цю гру корисну для інших інформацію.
 
Шановний відвідувачу, Ви зайшли на сайт як гість. Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або зайти на сайт під своїм іменем.
 

Добавление комментария

Имя:*
E-Mail:*
 
  • Введите код:
 
F-RL.COM не містить ніякої нелегальної інформації, тільки хеш-суми файлів вільно доступних в мережі. Власники сайту не можуть нести відповідальності за дії користувачів. Цей ресурс повністю анонімний - IP адреси і дії користувачів не зберігаються. Сайт не надає електронні версії творів, а займається індексуванням файлів, що знаходяться у файлообмінних мережах, Всі права на файли належать правовласникам. Якщо ви є правовласником файлу, проіндексованого нашою пошуковою машиною і не бажаєте щоб посилання на нього знаходилось в нашому каталозі, ознайомтесь з правилами нашого ресурсу. Для скарг пишіть сюди: holder@f-rl.com
Designed by CENTROARTS