RSS
 

FreeRelease » Файли » XBOX-360» Damnation (2009/Multi/ENG/XBox360)...

Get Adobe Flash player

Кращі ігри

Кращі фільми

 

Що краще?


Damnation (2009/Multi/ENG/XBox360)

 


Рік випуска: 2009
Жанр: Shooter
Мова інтерфейсу:EN ,DE ,IT ,ES ,FR
Розробник: Codemasters
Видавець: Blue Omega Entertainment
Платформа: XBOX 360
Format:Damnation.PAL.XBOX360-SWAG
Region: PAL (region free)


Опис:
Державу охопила громадянська війна. Вона тривала невиправдано довго і завершилася загальним хаосом. Міста і поселення лежать в руїнах, люди шалено втомилися від кровопролиття і хочуть лише одного - миру. Скориставшись вдалим моментом, до влади в країні прийшла могутня збройова корпорація. Знов над розореною країною промайнуло полум'я конфлікту. Проти мирних жителів ділки, що рвуться до влади, кинули навчених і озброєних до зубів найманців. Лише жменька бійців здатна чинити їм опір. Знов проллється кров і обагрить кам'янисті схили гір і каньйонів.

Новий екшин від третьої особи вражає поєднанням відмінної графіки, божевільних трюків і постійної, нестримної стрілянини. Хочеш - біжи напролом, оточивши себе справжньою стіною автоматного вогню. Віддаєш перевагу прихованому просуванню до мети - скористайся здатністю героя бачити крізь стіни, передбачай поведінку ворогів і вирізуй їх одного за іншим! Дорога веде не тільки вперед, але і увись, так що для підйому доведеться скористатися акробатичними трюками і особливостями місцевості. У подоланні колосальних просторів і гірських доріг тобі допоможе вірний мотоцикл і інші засоби пересування, а також могутня зброя. Ну і, звичайно, поряд буде чарівна бойова подруга! Разом з нею ти пройдеш по шахтах і колекторах, іржавих трубах і руїнах міст, зіткнешся з безжальними загарбниками і гротесковою бойовою технікою. Це - більше, ніж стим-панк або звичайний шутер. Це - Damnation!

Скріншоти:



Схожі матеріали

Соціальні мережі


Коментарі

Якщо Вам вдалося скачати безкоштовно гру Damnation (2009/Multi/ENG/XBox360) або не вдалося це зробити, якщо Ви якимось чином використовували дані файли і Вам є що сказати, будь ласка, напишіть Вашу думку з приводу Damnation (2009/Multi/ENG/XBox360), щоб скачати гру було стимулом для інших і вони так само змогли залишити про цю гру корисну для інших інформацію.
 
Шановний відвідувачу, Ви зайшли на сайт як гість. Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або зайти на сайт під своїм іменем.
 

Добавление комментария

Имя:*
E-Mail:*
 
  • Введите код:
 
F-RL.COM не містить ніякої нелегальної інформації, тільки хеш-суми файлів вільно доступних в мережі. Власники сайту не можуть нести відповідальності за дії користувачів. Цей ресурс повністю анонімний - IP адреси і дії користувачів не зберігаються. Сайт не надає електронні версії творів, а займається індексуванням файлів, що знаходяться у файлообмінних мережах, Всі права на файли належать правовласникам. Якщо ви є правовласником файлу, проіндексованого нашою пошуковою машиною і не бажаєте щоб посилання на нього знаходилось в нашому каталозі, ознайомтесь з правилами нашого ресурсу. Для скарг пишіть сюди: holder@f-rl.com
Designed by CENTROARTS