RSS
 

FreeRelease » Файли » XBOX-360» Virtua Tennis 2009 [Pal][Multi 5]...

Get Adobe Flash player

Кращі ігри

Кращі фільми

 

Що краще?


Virtua Tennis 2009 [Pal][Multi 5]

 


Рік випуску: 2009
Жанр: Sports
Розробник: SEGA
Видавництво: SEGA
Регіон: Region Free
Прошивка: iXtreme Compatible 1.51 (Під 1.4-1.5 потрібно патчити)
Мова інтерфейсу: Multi 5

Опис:
Virtua Tennis 2009 відкриває шлях в світ великого тенісу. Ви зможете брати участь в легендарних матчах і протистояти на корті кращим тенісистам планети. Грайте за Рафаеля Надаля або Роджера Федерера, битиметеся від імені Марії Шарапової з Венус Вільямс. У Virtua Tennis 2009 знайшлося місце і новим гравцям. Наприклад, Енді Маррею, що займає четвертую строчку в списку кращих теннисистов-мужчин, і Ане Іванович, чемпіонці French Open серед жінок.

Ви зможете особисто взяти участь у відповідальних змаганнях, зокрема в Кубку Девіса і в світовому турнірі, де в безкомпромісній боротьбі зійдуться двадцять кращих тенісистів планети. Разом з серйозними змаганнями в Virtua Tennis 2009 представлено 12 міні-ігор, які допоможуть відточити необхідні для перемоги спортивні навики. Правдоподібна анімація і високоточне управління дозволять вам переступити межу реальності і перенестися на ту сторону екрану, відчувши себе справжнім тенісистом на залитому сонцем корті.

* Нові гравці і корти. Ви зможете спробувати себе в ролі будь-якого з двох десятків знаменитих тенісистів. Беріть участь в найвідповідальніших турнірах, включаючи Кубок Девіса. Грайте на добре знайомих і абсолютно нових кортах!
* Створіть своїх тенісистів. З новою системою створення персонажів ви легко набудуєте риси обличчя, поміняєте статуру і підберете одяг гравцеві. Крім того, в Virtua Tennis 2009 можна створити не тільки головного героя, але і нейтральних спортсменів, які згодом стануть вашими суперниками. Наповните мир великого тенісу новими зірками!
* Відпочиньте від турнірів. Разом з серйозними чемпіонатами в грі представлено 12 міні-атракціонів, 5 з яких з'явилися вперше. Брати участь в них можна одному або з трьома друзями, заробляючи окуляри і відправляючи свій результат в таблицю рейтингу гравців зі всього світу.
* Приголомшливий реалізм. З трибун гравців підтримують тривимірні уболівальники, а самі тенісисти виглядають, як живі.
* Кар'єра в мережі. Беручи перемоги в мережевих турнірах, ви заробляєте призові гроші, які можна витратити на покупку аксесуарів в спеціальному тенісному магазині. Створіть по-справжньому унікального персонажа за допомогою 800 різних предметів екіпіровки.

Схожі матеріали

Соціальні мережі


Коментарі

Якщо Вам вдалося скачати безкоштовно гру Virtua Tennis 2009 [Pal][Multi 5] або не вдалося це зробити, якщо Ви якимось чином використовували дані файли і Вам є що сказати, будь ласка, напишіть Вашу думку з приводу Virtua Tennis 2009 [Pal][Multi 5], щоб скачати гру було стимулом для інших і вони так само змогли залишити про цю гру корисну для інших інформацію.
 
Шановний відвідувачу, Ви зайшли на сайт як гість. Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або зайти на сайт під своїм іменем.
 

Добавление комментария

Имя:*
E-Mail:*
 
  • Введите код:
 
F-RL.COM не містить ніякої нелегальної інформації, тільки хеш-суми файлів вільно доступних в мережі. Власники сайту не можуть нести відповідальності за дії користувачів. Цей ресурс повністю анонімний - IP адреси і дії користувачів не зберігаються. Сайт не надає електронні версії творів, а займається індексуванням файлів, що знаходяться у файлообмінних мережах, Всі права на файли належать правовласникам. Якщо ви є правовласником файлу, проіндексованого нашою пошуковою машиною і не бажаєте щоб посилання на нього знаходилось в нашому каталозі, ознайомтесь з правилами нашого ресурсу. Для скарг пишіть сюди: holder@f-rl.com
Designed by CENTROARTS