RSS
 

FreeRelease » Файли » XBOX-360» Prototype (2009/XBOX360) [L]...

Get Adobe Flash player

Кращі ігри

Кращі фільми

 

Що краще?


Prototype (2009/XBOX360) [L]

 

Рік випуску: 2009
Жанр: Action (Shooter) / 3d / 3rd Person
Розробник: Radical Entertainment
Видавництво: Activision
Регіон: Region Free
Тип видання: ліцензія
Прошивка: Ixtreme 1.51
Мова інтерфейсу: англійський

Опис:
Хто я і хто перетворив мене на машину для вбивства? Щоб знайти відповіді на ці непрості питання, головний герой PROTOTYPE Алекс Мерсер повинен вижити в непроглядному пеклу жорстоких битв. Ви зможете поглянути на світ очима нещадного мутанта, позбавленого пам'яті і що живе одній лише спрагою мести тим, хто перетворив його на монстра. На вашому шляху встане безліч перешкод, але жодне з них не в силах зупинити могутнього антігероя. Крушите, висаджуйте, вбивайте і дістаньтеся до істини за всяку ціну!

У вашому розпорядженні знаходяться справді унікальні здібності. Алекс не знає нічого про своє минуле, але повністю володіє справжнім. Безжально знищуючи кожного, хто стає перешкодою, він привласнює його спогади і уміння, стаючи все більш могутнім. Він - прототип нелюдяної зброї, створеної невідомо ким і незрозуміло, для яких цілей. Б'ючись на два фронти - з професійними військовими і інфікованими мутантами, герой з вашою допомогою розплутає змову і змусить винних сповна розплатитися по рахунку.

Скріншоти:

pic pic pic pic pic pic pic

Схожі матеріали

Соціальні мережі


Коментарі

Якщо Вам вдалося скачати безкоштовно гру Prototype (2009/XBOX360) [L] або не вдалося це зробити, якщо Ви якимось чином використовували дані файли і Вам є що сказати, будь ласка, напишіть Вашу думку з приводу Prototype (2009/XBOX360) [L], щоб скачати гру було стимулом для інших і вони так само змогли залишити про цю гру корисну для інших інформацію.
 
Шановний відвідувачу, Ви зайшли на сайт як гість. Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або зайти на сайт під своїм іменем.
 

Добавление комментария

Имя:*
E-Mail:*
 
  • Введите код:
 
F-RL.COM не містить ніякої нелегальної інформації, тільки хеш-суми файлів вільно доступних в мережі. Власники сайту не можуть нести відповідальності за дії користувачів. Цей ресурс повністю анонімний - IP адреси і дії користувачів не зберігаються. Сайт не надає електронні версії творів, а займається індексуванням файлів, що знаходяться у файлообмінних мережах, Всі права на файли належать правовласникам. Якщо ви є правовласником файлу, проіндексованого нашою пошуковою машиною і не бажаєте щоб посилання на нього знаходилось в нашому каталозі, ознайомтесь з правилами нашого ресурсу. Для скарг пишіть сюди: holder@f-rl.com
Designed by CENTROARTS