RSS
 

FreeRelease » Файли » XBOX-360» Aliens vs. Predator [Region Free / ENG] (2...

Get Adobe Flash player

Кращі ігри

Кращі фільми

 

Що краще?


Aliens vs. Predator [Region Free / ENG] (2010)

 

http://f-rl.com/PictureProgram4/Aliens_vs-Predator_Xbox360.jpg

Рік випуску:  2010
Жанр: Action (Shooter) / 3D / 1st Person
Розробник: Rebellion
Видавництво: SEGA
Регіон: Region Free
Прошивка: iXtreme (4-а хвиля)
Тип видання: ліцензія
Мова інтерфейса:
Мова озвучки:



Завязка сюжету залишається стандартною, що не знижує якість нової гри: на покинутій планеті BG-386 організована колонія людей. Гірські надра розробляються шахтарями у пошуках корисних мінералів. Раптово на глибині декількох кілометрів була знайдена величезна піраміда в стилі цивілізації, що давно пішла, Майя, усередині якої причаїлася страшна смерть: кокони чужих. Декілька нещастних гірників дали життя цій загрозі, що заснула. Для наведення ладу в секторі BG-386 терміново був направлений взвод космічного елітного десанта. В цей же час на орбіті гірської колонії, далеко від сенсорів і людських очей з'явився корабель хижаків, охочих довести перевагу своєї раси над Чужими.Пограти дадуть за всіх – передбачені окремі кампанії за людей, Чужих і хижаків.
Чужі
швидкі, спритні, уміють дертися по стінах і плюватися кислотою, проте великим запасом життєвої енергії обділені.
Хижаки – нашпиговані по саме не хочу різними девайсамі і зброєю для полювання. Гомосапієнси, на жаль, самий ранимий зі всіх видів – їм в руки видані ліхтарики, бронекостюми і автомати.



Людина. В ролі американського морпеха побувайте на смертельно небезпечній планеті, де кожен крок може виявитися останнім. Вижити в нерівному бою допоможе значний арсенал щонайпотужнішої зброї і вибухівки.
- Хижак. Будь-який ворог — трофей, яким потрібно заволодіти в поєдинку. Б'ючись за Хижаків, використовуйте саму високотехнологічну зброю, а також здатність цих істот прекрасно маскуватися і раптово атакувати.
- Чужий. Щелепи цих кошмарних створень страшніше капкана, а кігті — гостріше за будь-яке лезо. Чужі — найсмертоносніші створення у Всесвіту. Решта всіх живих істот для них — це лише їжа і кокони для виведення потомства. Ховайтеся в тьмі, непоміченим ковзайте по стелях і стінах, рвіть, кусайте і паліть супротивника кислотою.
- Три сюжетні компанії. У кожної раси — своя історія, своя правда і своя мета.

[spoiler="Abgh360
"]

[/spoiler]

[spoiler="Скріншоти"]




[/spoiler]



Схожі матеріали

Соціальні мережі


Коментарі

Якщо Вам вдалося скачати безкоштовно гру Aliens vs. Predator [Region Free / ENG] (2010) або не вдалося це зробити, якщо Ви якимось чином використовували дані файли і Вам є що сказати, будь ласка, напишіть Вашу думку з приводу Aliens vs. Predator [Region Free / ENG] (2010), щоб скачати гру було стимулом для інших і вони так само змогли залишити про цю гру корисну для інших інформацію.
 
Шановний відвідувачу, Ви зайшли на сайт як гість. Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або зайти на сайт під своїм іменем.
 

Добавление комментария

Имя:*
E-Mail:*
 
  • Введите код:
 
F-RL.COM не містить ніякої нелегальної інформації, тільки хеш-суми файлів вільно доступних в мережі. Власники сайту не можуть нести відповідальності за дії користувачів. Цей ресурс повністю анонімний - IP адреси і дії користувачів не зберігаються. Сайт не надає електронні версії творів, а займається індексуванням файлів, що знаходяться у файлообмінних мережах, Всі права на файли належать правовласникам. Якщо ви є правовласником файлу, проіндексованого нашою пошуковою машиною і не бажаєте щоб посилання на нього знаходилось в нашому каталозі, ознайомтесь з правилами нашого ресурсу. Для скарг пишіть сюди: holder@f-rl.com
Designed by CENTROARTS