RSS
 

FreeRelease » Файли » Гарячі новинки» Apache: Air Assault (2010) [RePack,RUS,1C]...

Get Adobe Flash player

Кращі ігри

Кращі фільми

 

Що краще?


Apache: Air Assault (2010) [RePack,RUS,1C]

 


Жанр: Arcade / Simulator (Flight Combat / Helicopter) / 3D
Розробник: Gaijin Entertainment
Видавництво: Activision Publishing Inc.
Видавець в Росії: 1C
Тип видання: RePack
Мова інтерфейсу: РУС
Мова озвучення: РУС
Таблетка: вшита "RELOADED.v 1.0.0.1"


v Операційна система: Windows XP / Windows Vista / Windows 7
v Процесор: Intel Pentium 4 3200 МГц (або аналогічний)
v Оперативна пам'ять: 256 МБ (Windows XP) / 1 Гб (Windows Vista / 7)
v Місце на жорсткому диску: 2 Гб
v Звуковий пристрій: сумісне з DirectX
v Відеокарта: NVIDIA GeForce 8600 256 Мбайт або ATI Radeon X1950 256 Мбайт



Опис: Air Assault - новий симулятор досконалого бойового вертольота Apache AH-64D Longbow. Ви - один з членів елітної команди по боротьбі з тероризмом. Ваше завдання - знищити противника і не дати йому шансів здійснити свої підступні плани. Візьміть участь у найрізноманітніших завданнях, розділених на три захоплюючі епізоду. Випробуйте на собі всі особливості мальовничої місцевості Африки, Середньої Азії і Центральної Америки. Ви станете не просто солдатом, а караючої правицею "демократії"!

У розробці Apache: Air Assault були задіяні всі найсучасніші технології. Завдяки просунутому режиму вибору складності, ви зможете задати потрібний рівень гри залежно від ваших навичок. «Режим тренування» - інтуїтивно-зрозуміле управління, відразу ж дозволить спробувати себе в центрі бойових дій. «Реалістичний режим» - режим гри, який максимально наближений до реальності і дозволяє вам відчути всі особливості управління бойовим вертольотом.

[spoiler="Скріншоти"]
pic pic pic pic pic pic
[/spoiler]

[spoiler="Особливості Repacka"]
Нічого не вирізано / Відео не пережато (100%).
Для Установки Необхідно 512 Мб ОЗУ.
Запуск з ярлика на Раб. Столі.
Встановлено Патч "v 1.0.0.1".
Ексклюзивний Установник.
Час Установки ~ 15 хв.
[/spoiler]


Схожі матеріали

Соціальні мережі


Коментарі

Якщо Вам вдалося скачати безкоштовно гру Apache: Air Assault (2010) [RePack,RUS,1C] або не вдалося це зробити, якщо Ви якимось чином використовували дані файли і Вам є що сказати, будь ласка, напишіть Вашу думку з приводу Apache: Air Assault (2010) [RePack,RUS,1C], щоб скачати гру було стимулом для інших і вони так само змогли залишити про цю гру корисну для інших інформацію.
 
Шановний відвідувачу, Ви зайшли на сайт як гість. Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або зайти на сайт під своїм іменем.
 

Добавление комментария

Имя:*
E-Mail:*
 
  • Введите код:
 
F-RL.COM не містить ніякої нелегальної інформації, тільки хеш-суми файлів вільно доступних в мережі. Власники сайту не можуть нести відповідальності за дії користувачів. Цей ресурс повністю анонімний - IP адреси і дії користувачів не зберігаються. Сайт не надає електронні версії творів, а займається індексуванням файлів, що знаходяться у файлообмінних мережах, Всі права на файли належать правовласникам. Якщо ви є правовласником файлу, проіндексованого нашою пошуковою машиною і не бажаєте щоб посилання на нього знаходилось в нашому каталозі, ознайомтесь з правилами нашого ресурсу. Для скарг пишіть сюди: holder@f-rl.com
Designed by CENTROARTS