RSS
 

FreeRelease » Файли » Гарячі новинки» APB: All Points Bulletin (2010/RUS-ENG) [L...

Get Adobe Flash player

Кращі ігри

Кращі фільми

 

Що краще?


APB: All Points Bulletin (2010/RUS-ENG) [L]

 


Рік випуску: 2010
Жанр: RPG / 3d / Online-only / Massively multiplayer
Розробник: Realtime Worlds
Платформа: РС
Видавець: Electronic Arts
Видавець в Росії: Electronic Arts
Тип видання: ліцензія
Таблетка: Відсутня
Мова інтерфейсу: російська, англійська

Мінімальні системні вимоги:
- Операційна система: Windows XP / Windows Vista /windows 7;
- Процесор: Core 2 Duo 2ghz або аналогічний ;
- Оперативна пам'ять: 2 Гб ;
- Відеокарта: nvidia Geforce 7800 - 256mb ;
- Вільне місце: 18.5 гб

Рекомендовані системні вимоги:
- Операційна система: Windows XP / Windows Vista /windows 7;
- Процесор: Athlon 5000+ або аналогічний ;
- Оперативна пам'ять: 2 Гб (Windows XP) / 3 Гб (Windows Vista);
- Відеокарта: 3800 або 8800;
- Вільне місце: 20 гб

Опис: APB - це своєрідний екшен від третьої особи з глибоким, докладним налаштуванням, від творців Grand Theft Auto, розроблений в Real Time Worlds Ltd. APB використовує технологію "living, breathing" ("Живи дихаючи"), щоб створити "живе” місто, де гравці постійно стикаються - пішки або на автомобілях - визначаючи майбутнє Сан Паро. Сан Паро - це вигадана столиця, де дві фракції - Захисники і Злочинці - змагаються за контроль. APB багатокористувацька онлайн гра базується на необмеженій свободі переміщення і бою. APB надає гравцям живе місто, де наявність грошей і території дорівнює пошані. У APB гравці повинні вирішити, чи приводити їм закони в життя, узяти на себе проблеми дотримання правосуддя і порядку або стати Гангстером, який діє протизаконно. APB надасть гравцям можливість налаштування деталей їх одягу, зброї, авто і перевагам до музики...

[spoiler="Особливості гри"]
- Беріть участь в захоплюючих сутичках завдяки «розумній» системі підбору супротивників: ви граєте проти живих людей, і чим вище ваші навики, тим сильніше буде супротивник.
- Отримуйте гроші, покращуйте екіпіровку, зброю і автомобілі у міру залучення до гри.
- Працюйте на Зв'язкових - виконуйте завдання або відривайтеся, самі вибираючи собі цілі.
- Станьте знаменитістю - ваш персонаж, екіпіровка, автомобілі, музика - все унікально. Скористайтеся цим, щоб досягти успіху.
- Станьте кращим гравцем або приведіть свій клан на вершину. Відрізнитеся в номінаціях: кількість перемог, арештів, виконаних завдань і багато інших.
[/spoiler]
[spoiler="Скріншоти"]
pic pic pic pic pic pic pic pic pic pic pic pic pic pic
[/spoiler]

Схожі матеріали

Соціальні мережі


Коментарі

Якщо Вам вдалося скачати безкоштовно гру APB: All Points Bulletin (2010/RUS-ENG) [L] або не вдалося це зробити, якщо Ви якимось чином використовували дані файли і Вам є що сказати, будь ласка, напишіть Вашу думку з приводу APB: All Points Bulletin (2010/RUS-ENG) [L], щоб скачати гру було стимулом для інших і вони так само змогли залишити про цю гру корисну для інших інформацію.
 
Шановний відвідувачу, Ви зайшли на сайт як гість. Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або зайти на сайт під своїм іменем.
 

Добавление комментария

Имя:*
E-Mail:*
 
  • Введите код:
 
F-RL.COM не містить ніякої нелегальної інформації, тільки хеш-суми файлів вільно доступних в мережі. Власники сайту не можуть нести відповідальності за дії користувачів. Цей ресурс повністю анонімний - IP адреси і дії користувачів не зберігаються. Сайт не надає електронні версії творів, а займається індексуванням файлів, що знаходяться у файлообмінних мережах, Всі права на файли належать правовласникам. Якщо ви є правовласником файлу, проіндексованого нашою пошуковою машиною і не бажаєте щоб посилання на нього знаходилось в нашому каталозі, ознайомтесь з правилами нашого ресурсу. Для скарг пишіть сюди: holder@f-rl.com
Designed by CENTROARTS