RSS
 

FreeRelease » Файли » XBOX-360» Assassin's Creed 2 [2009/RegionFree/MU...

Get Adobe Flash player

Кращі ігри

Кращі фільми

 

Що краще?


Assassin's Creed 2 [2009/RegionFree/MULTI5] [L]

 


Рік випуску: 2009
Жанр: Historic Action Adventure
Розробник: Ubisoft Montreal
Видавництво: Ubisoft Entertainment
Регіон: Region Free
Тип видання: ліцензія
Прошивка: ixtreme 1.6+ (Wave 4)
Працює на xbox 360: так
Мова інтерфейсу: Multi5
Тип перекладу: немає 

Опис: Дія гри розгортається на території Італії зразка 1476-го року. Альтаїр знятий з посади головного героя і його місце замінив флоренцианський представник знаті Ецио Аудиторові де Фіренце - теж далекий родич Десмонда, з генів якого викачують цінну інформацію.
Леонардо да Вінчі, як і дещо інших історичних осіб тих часів (скажімо, Николло ло Макіавеллі і Катерина Сфорца), допомагатимуть нашому професійному кілерові. Та Вінчи - своїми неймовірними винаходами (у статті, до речі, мовиться про те, що у Ецио буде відразу два «приховані» кинджали - по штуці на кожну руку), Макіавеллі - радами як убити мету "тихо і без пилу". Ну а Катерина Сфорца - просто ще один союзник на італійській політичній сцені.
Проте не всі історичні персони будуть нам друзями. Нажити ворогів - завдання, загалом, не складне. Так, протагоністу пощастило влаштувати замах на життя знатного і впливового італійського політика Лоренцо де Медічи.
Розвиватися основна частина гри буде в двох горах - Венеції і флоренції. По такому випадку Ubisoft не полінувалася і відтворила численні історичні місця, включаючи чарівливі венеціанські водні канали з їх гондолами. Революційні зміни торкнуться і миру за межами міст. Якщо в першій частині там робити було особливо нічого, то в Assassin's Creed 2 розробники зроблять прилеглі до центрів урбанізації місця «кориснішими» для гравців. Тут же варто сказати про 16 типів місій, що пропонують тепер не тільки побігати по місту на якийсь час або зібрати з десяток прапорців, змінену систему «Популярності» (ховатися від переслідування буде не так просто, як в минулій частині) і парі нових трюків в активі главгероя. Він навчився плавати, відбирати зброю у ворогів і навіть літати - правда, для цього буде потрібно вже генія Леонардо да Вінчі і його машини, що «літають».

[spoiler="abgx360"]
pic
[/spoiler]

[spoiler="Скріншоти"]
pic pic pic pic
[/spoiler]

Схожі матеріали

Соціальні мережі


Коментарі

Якщо Вам вдалося скачати безкоштовно гру Assassin's Creed 2 [2009/RegionFree/MULTI5] [L] або не вдалося це зробити, якщо Ви якимось чином використовували дані файли і Вам є що сказати, будь ласка, напишіть Вашу думку з приводу Assassin's Creed 2 [2009/RegionFree/MULTI5] [L], щоб скачати гру було стимулом для інших і вони так само змогли залишити про цю гру корисну для інших інформацію.
 
Шановний відвідувачу, Ви зайшли на сайт як гість. Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або зайти на сайт під своїм іменем.
 

Добавление комментария

Имя:*
E-Mail:*
 
  • Введите код:
 
F-RL.COM не містить ніякої нелегальної інформації, тільки хеш-суми файлів вільно доступних в мережі. Власники сайту не можуть нести відповідальності за дії користувачів. Цей ресурс повністю анонімний - IP адреси і дії користувачів не зберігаються. Сайт не надає електронні версії творів, а займається індексуванням файлів, що знаходяться у файлообмінних мережах, Всі права на файли належать правовласникам. Якщо ви є правовласником файлу, проіндексованого нашою пошуковою машиною і не бажаєте щоб посилання на нього знаходилось в нашому каталозі, ознайомтесь з правилами нашого ресурсу. Для скарг пишіть сюди: holder@f-rl.com
Designed by CENTROARTS