RSS
 

FreeRelease » Файли » Гарячі новинки» Baron Wittard: Nemesis of Ragnarok (2011) ...

Get Adobe Flash player

Кращі ігри

Кращі фільми

 

Що краще?


Baron Wittard: Nemesis of Ragnarok (2011) [L,ENG]

 

Рік випуску: 6 лютого 2011
Жанр: Adventure (Puzzle) / 1st Person
Розробник: Wax Lyrical Games
Видавництво: Iceberg Interactive
Тип видання: Ліцензія
Мова інтерфейсу: Англійська
Мова озвучення: Англійська
Таблетка: Не потрібна

Системні вимоги:
> Операційна система: 2000/XP/Vista/7
> Процесор: Pentium 4 2.4 ГГц / Athlon XP 2500 +
> Оперативна пам'ять: 500 МБ
> Місце на жорсткому диску: 1.5 ГБ
> Звуковий пристрій: сумісне з DirectX ® 9.0c
> Відеокарта: GeForce 7600 GT 256 МБ відеопам'яті / Radeon X1300 256 МБ відеопам'яті


Опис: Знаменитий архітектор вирішив здивувати весь світ. Для цього він створив ціле місто всередині однієї будівлі. Будова отримало назву "Утопія". Герой гри "Baron Wittard: Nemesis of Ragnarok" розслідує дивну таємницю, пов'язану з цим будинком. Незважаючи на призначене відкриття, цього ніколи не відбувалося. Утопія так і залишилася стояти на своєму місці, прихована від чужих очей, привертаючи увагу всім своєю пишністю. Навколо будівлі з'явилися дивні електромагнітні обурення, які зацікавили героя гри "Baron Wittard: Nemesis of Ragnarok". Він озброївся відеокамерою і факелом і відправився у всередину, щоб розслідувати секрети величезного будинку. Вас чекає безліч таємниць і загадок, пустельні коридори і прихований жах, який виходить від похмурого створення, які живе всередині Утопії. У живу його ніхто не бачив, тільки відчуття страху давало про себе знати, коли люди намагалися проникнути в будівлю. Цю загадку належить розгадати саме Вам!

Схожі матеріали

Соціальні мережі


Коментарі

Якщо Вам вдалося скачати безкоштовно гру Baron Wittard: Nemesis of Ragnarok (2011) [L,ENG] або не вдалося це зробити, якщо Ви якимось чином використовували дані файли і Вам є що сказати, будь ласка, напишіть Вашу думку з приводу Baron Wittard: Nemesis of Ragnarok (2011) [L,ENG], щоб скачати гру було стимулом для інших і вони так само змогли залишити про цю гру корисну для інших інформацію.
 
Шановний відвідувачу, Ви зайшли на сайт як гість. Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або зайти на сайт під своїм іменем.
 

Добавление комментария

Имя:*
E-Mail:*
 
  • Введите код:
 
F-RL.COM не містить ніякої нелегальної інформації, тільки хеш-суми файлів вільно доступних в мережі. Власники сайту не можуть нести відповідальності за дії користувачів. Цей ресурс повністю анонімний - IP адреси і дії користувачів не зберігаються. Сайт не надає електронні версії творів, а займається індексуванням файлів, що знаходяться у файлообмінних мережах, Всі права на файли належать правовласникам. Якщо ви є правовласником файлу, проіндексованого нашою пошуковою машиною і не бажаєте щоб посилання на нього знаходилось в нашому каталозі, ознайомтесь з правилами нашого ресурсу. Для скарг пишіть сюди: holder@f-rl.com
Designed by CENTROARTS