RSS
 

FreeRelease » Файли » Фентезі / Фантастика» Болотяна акула / Болотная акула [2011, SAT...

Get Adobe Flash player

Кращі ігри

Кращі фільми

 

Що краще?


Болотяна акула / Болотная акула [2011, SATRip]

 


Рік випуску: 2011
Країна: США
Жанр: фантастика
Тривалість: 1:22:16
Переклад: Професійний (багатоголосий, закадровий)

Режисер: Гріфф Ферст
Продюсер: Кеннет М. Бедіш, Деніел Льюїс, Бред Сауфвік
Сценарій: Charles Bolon, Jennifer Iwen, Ерік Міллер
Прем'єра в світі: 25 червня 2011
У ролях: Річард Танн, Джефф Чейз, Крісті Суонсон, Д.Б. Суїні, Роберт Дави, Ленс Е. Ніколс, Ерік Браун, Маркус Лайл Браун, Софі Синіз, Чарльз Харельсон

Опис: Відкрито купальний сезон на чудових озерах Атчафалайя. Перед фестивалем тут збирається багато молодих людей і сімей з дітьми. У ніч перед святом чудовиська вийшли з болотистої частині озер. Нічого не підозрюючих людей чекає справжній жах, адже їх чекає зустріч з істотою, подібного якому ніхто ніколи не бачив!

Якість: SATRip
Формат: AVI
Відео кодек: XviD
Аудіо кодек: MP3
Відео: 1579 Кбіт / с, 704x400, 25,000 кадр / сек
Аудіо: 2 ch, 128 Кбіт / с, 48,0 КГц

[spoiler="Скріншоти"]
pic pic pic pic pic pic

[/spoiler]

Схожі матеріали

Соціальні мережі


Коментарі

Якщо Вам вдалося скачати безкоштовно гру Болотяна акула / Болотная акула [2011, SATRip] або не вдалося це зробити, якщо Ви якимось чином використовували дані файли і Вам є що сказати, будь ласка, напишіть Вашу думку з приводу Болотяна акула / Болотная акула [2011, SATRip], щоб скачати гру було стимулом для інших і вони так само змогли залишити про цю гру корисну для інших інформацію.
 
Шановний відвідувачу, Ви зайшли на сайт як гість. Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або зайти на сайт під своїм іменем.
 

Добавление комментария

Имя:*
E-Mail:*
 
  • Введите код:
 
F-RL.COM не містить ніякої нелегальної інформації, тільки хеш-суми файлів вільно доступних в мережі. Власники сайту не можуть нести відповідальності за дії користувачів. Цей ресурс повністю анонімний - IP адреси і дії користувачів не зберігаються. Сайт не надає електронні версії творів, а займається індексуванням файлів, що знаходяться у файлообмінних мережах, Всі права на файли належать правовласникам. Якщо ви є правовласником файлу, проіндексованого нашою пошуковою машиною і не бажаєте щоб посилання на нього знаходилось в нашому каталозі, ознайомтесь з правилами нашого ресурсу. Для скарг пишіть сюди: holder@f-rl.com
Designed by CENTROARTS