RSS
 

FreeRelease » Файли » Гарячі новинки» Borderlands Game of the Year Edition (2010...

Get Adobe Flash player

Кращі ігри

Кращі фільми

 

Що краще?


Borderlands Game of the Year Edition (2010) [L,Multi 5/ENG]

 

Рік випуску: 2010
Жанр: Action (Shooter) / 3D / 1st Person
Розробник: Gearbox Software
Видавництво: 2K Games
Тип видання: Ліцензія
Мова інтерфейсу: Multi 5 / (Eng / Fr / Ger / Ita / Spa)
Мова озвучення: Multi 5 / (Eng / Fr / Ger / Ita / Spa)
Таблетка: Присутня (папка TRiViUM)

Системні вимоги:
√ Операційна система: Windows XP / Vista
√ Процесор: Pentium IV 2.4 GHz
√ Оперативної пам'яті: 1 Gb / 2 Gb
√ Відеокарта: 256 RAM
√ Звукова карта: Direct-X 9.0 compatible
√ Вільного місця на жорсткому диску: 8 Gb

Опис:Колонізація далеких світів - це квиток в один кінець. Величезні неповороткі зорельоти поселенців просто не можуть повернутися назад. Після посадки на планету вони перетворюються на перші міста, опорні пункти, з яких колоністи починають дослідження невідомої і часто небезпечного навколишнього середовища. Але благополуччю пілігримів заважають не тільки неземні чудовиська і суворий клімат. Поступово розповзаючись по планеті, люди знаходять приводи для ворожнечі один з одним, і ось вже старі вади заражають нові світи. Чи зумієте ви вижити в таких умовах?

Borderlands поєднує в собі кращі риси фантастичного бойовика і рольової гри. Дія відбувається на негостинній планеті, за якою колоністи переміщаються не тільки пішки, але і на озброєних до зубів автомобілях. Агресивні представники місцевої фауни і безпринципні банди змушують поселенців зі зброєю в руках боротися за своє життя. Безпрецедентний арсенал, що складається з 500 тисяч видів зброї, великий автопарк, непізнаний підступний мир і захоплюючі фантастичні пригоди не залишають ні секунди для нудьги.

Схожі матеріали

Соціальні мережі


Коментарі

Якщо Вам вдалося скачати безкоштовно гру Borderlands Game of the Year Edition (2010) [L,Multi 5/ENG] або не вдалося це зробити, якщо Ви якимось чином використовували дані файли і Вам є що сказати, будь ласка, напишіть Вашу думку з приводу Borderlands Game of the Year Edition (2010) [L,Multi 5/ENG], щоб скачати гру було стимулом для інших і вони так само змогли залишити про цю гру корисну для інших інформацію.
 
Шановний відвідувачу, Ви зайшли на сайт як гість. Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або зайти на сайт під своїм іменем.
 

Добавление комментария

Имя:*
E-Mail:*
 
  • Введите код:
 
F-RL.COM не містить ніякої нелегальної інформації, тільки хеш-суми файлів вільно доступних в мережі. Власники сайту не можуть нести відповідальності за дії користувачів. Цей ресурс повністю анонімний - IP адреси і дії користувачів не зберігаються. Сайт не надає електронні версії творів, а займається індексуванням файлів, що знаходяться у файлообмінних мережах, Всі права на файли належать правовласникам. Якщо ви є правовласником файлу, проіндексованого нашою пошуковою машиною і не бажаєте щоб посилання на нього знаходилось в нашому каталозі, ознайомтесь з правилами нашого ресурсу. Для скарг пишіть сюди: holder@f-rl.com
Designed by CENTROARTS