RSS
 

FreeRelease » Файли » XBOX-360» Call of Duty Modern Warfare 2 [2009/XBOX 3...

Get Adobe Flash player

Кращі ігри

Кращі фільми

 

Що краще?


Call of Duty Modern Warfare 2 [2009/XBOX 360/ENG/Region Free]

 

Рік випуску: 2009
Жанр: First-person Shooter
Розробник: Infinity Ward
Видавництво: Activision
Рейтинг: Mature
Платформа: Xbox 360
Регіон: Region Free
Прошивка: ixtreme 4-а хвиля
Мова інтерфейсу: ENG
Тип перекладу: відсутній

Категорично не рекомендується виходити в Live

Опис: Продовження гучного бойовика Call of Duty 4: Modern Warfare, що розійшовся по всьому світу тиражем 14 мільйонів екземплярів і звання, що удостоїлося, «Гра 2007 року» від більшості ігрових видань.

Дія розгортається опісля декілька років після подій, подій в першій частині блокбастера.

У складі спецзагону по боротьбі з тероризмом під командуванням капітана Джона Мактавіша гравець візьме участь в найнебезпечніших операціях в самих різних куточках миру: у засніжених горах Казахстану і трущобах Ріо-де-Жанейро, в пісках Афганістану і навіть на безкрайніх просторах Росії. У перестрілках, що захоплюють дух, і рукопашних сутичках з екстремістами бійці елітного загону використовуватимуть новітню зброю, спорядження і техніку.

[spoiler="Особливості гри"]
    * Нові операції. Масштабна одиночна кампанія, що продовжує події оригінальної гри.
    * Пліч-о-пліч. Кооперативний режим «Спецоперації», в якому представлений ряд сценаріїв для двох учасників. У міру придбання бійцями досвіду, їм відкриватимуться все більш складні місії, що як сюжетно перекликаються з одиночною кампанією, так і абсолютно незалежні.
    * Один проти одного. Нові многопользовательськие режими, а також унікальні здібності і навики, доступні лише в мережевих битвах.
    * З ризиком для життя. Виконуючи небезпечні місії в екстремальних умовах: у засніжених горах, млявих пустелях і навіть під водою, гравці використовуватимуть всіляку сучасну зброю, новітнє спорядження і техніку.
    * Красивий екшен. Ефектні динамічні перестрілки і жорстокі рукопашні сутички, по видовищу не поступливі епізодам з кращих голлівудських бойовиків.[/spoiler]

[spoiler="Запуск гри"]
-прошивка Xtreme - записуємо і граємо
-прошивка Ixtreme 1.5.1 з приводом Хитачи - записуємо і граємо
-прошивка ixtreme 1.4-1.5.1 - патчим гру 4-ої хвилі патчем під 3-у хвилю і граємо
-прошивка ixtreme 1.6 - ськачивам activate.iso, пишемо його на двухслойку і використовуємо для запуску ігор 4-ої хвилі

У Live не виходити!!![/spoiler]

[spoiler="Інструкція по застосуванню activate.iso"]
1. Записати образ activate.iso на Dvd+r DL болванку (двошарова 8.5gb) програмою CLONECD.
2. Вставити диск в консоль (диск відобразиться як DVD) і запустити.
3. З'явиться напис, що диск не запускається. Внизу екрану автоматично з'являється DVD панель. На ній тиснемо стоп ( квадрат)
4. Тиснемо на кнопку витягання диска (на консолі) Не треба натискати кнопку B (червона - на джостіке)
5. Вставляємо ігровий диск і граємо.[/spoiler]

[spoiler="Скріншоти"]
pic pic pic pic
[/spoiler]

Схожі матеріали

Соціальні мережі


Коментарі

Якщо Вам вдалося скачати безкоштовно гру Call of Duty Modern Warfare 2 [2009/XBOX 360/ENG/Region Free] або не вдалося це зробити, якщо Ви якимось чином використовували дані файли і Вам є що сказати, будь ласка, напишіть Вашу думку з приводу Call of Duty Modern Warfare 2 [2009/XBOX 360/ENG/Region Free], щоб скачати гру було стимулом для інших і вони так само змогли залишити про цю гру корисну для інших інформацію.
 
Шановний відвідувачу, Ви зайшли на сайт як гість. Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або зайти на сайт під своїм іменем.
 
  Цитата  

DeViLz

10.08.01 15:48
skorosti mojno pribavit? :'(

Добавление комментария

Имя:*
E-Mail:*
 
  • Введите код:
 
F-RL.COM не містить ніякої нелегальної інформації, тільки хеш-суми файлів вільно доступних в мережі. Власники сайту не можуть нести відповідальності за дії користувачів. Цей ресурс повністю анонімний - IP адреси і дії користувачів не зберігаються. Сайт не надає електронні версії творів, а займається індексуванням файлів, що знаходяться у файлообмінних мережах, Всі права на файли належать правовласникам. Якщо ви є правовласником файлу, проіндексованого нашою пошуковою машиною і не бажаєте щоб посилання на нього знаходилось в нашому каталозі, ознайомтесь з правилами нашого ресурсу. Для скарг пишіть сюди: holder@f-rl.com
Designed by CENTROARTS