RSS
 

FreeRelease » Файли » Racing» Colin McRae: DiRT 2 (2009/Multi5) [L]...

Get Adobe Flash player

Кращі ігри

Кращі фільми

 

Що краще?


Colin McRae: DiRT 2 (2009/Multi5) [L]

 


Рік випуску: 2009
Жанр: Arcade / Racing (Cars) / 3d
Розробник: Codemasters Studios
Видавництво: Codemasters
Тип видання: ліцензія
Мова інтерфейсу: Multi5
Мова озвучення: ENG
Таблетка: Присутня

Опис: Друга частина знаменитого хіта Colin Mcrae: DIRT від творців Race Driver: GRID готова увірватися в ряди кращих гонок планети! Кращі традиції автосимуляторів примножені пишністю сучасних технологій. Вас чекає неймовірний і захоплюючий тур по Америці, Європі і Азії. Представлені на вибір траси уб'ють наповал навіть самих просунутих поклонників жанру. Від класичних кільцевих гонок до унікальних заїздів із стрибками на трамплінах, рампами і навіть піротехнікою. Просунутий режим одиночної гри дозволить вам сісти за кермо наворочених спортивних машин і кинути виклик кращим гонщикам планети. Спробуйте піднятися на вершини кар'єри, об'їздете весь світ! Заробіть на нові автомобілі семи різних класів, включаючи класичні гоночні авто і навіть знамениту Subaru Impreza WRX, на якій сам Колін Макрей отримав перемогу в чемпіонаті. Спробуйте сили в основних гонках і особливих змаганнях, побийте рекорди і станьте лідером загального заліку. Вашими наставниками і порадниками, а також конкурентами в боротьбі за «золото» стануть справжні зірки ралі - Кен Блок, Тревіс Пастрана, Таннер Фуст і Дейв Мірра. До того ж у будь-який момент ви зможете вступити в боротьбу з живими суперниками на просторах многопользовательськой гри!  

Системні вимоги:

> Операційна система: Windows® XP Sp3 / Windows Vista Sp2
> Процесор: Intel Core i7 / AMD Phenom II
> Оперативна пам'ять: 3 Гб
> Місце на жорсткому диску: 10 Гб
> Звуковий пристрій: сумісне з DIRECTX
> Відеокарта: ATI Radeon HD 5700 або щось аналогічне від NVIDIA

[spoiler="Особливості гри"]
    * Високотехнологічне бездоріжжя. У основі гри лежить третє покоління графічної технології EGO Engine, завдяки якій якість зображення в грі стала ще на крок ближче до живої телетрансляциі!
    * Світовий турнір. США, Японія, Малайзія, Хорватія - ось далеко не повний список регіонів, по яких вам належить колесити. Змагання проходять в різних дисциплінах, так що десь ви боротиметеся тільки з трасою і безжальним секундоміром, а десь окрім вашого автомобіля на маршруті опиняться і машини суперників.
    * Незабутні гонки. У Dirt 2 ви зможете взяти участь в екзотичних змаганнях. У їх числі Stadium King Shootout на стадіоні в Лос-Анджелесі, гонки по каньйону Creek Trailblazer в штаті Юту, напружені раллійниє змагання Rawang Rally Run в джунглях Малайзії і нічний турнір Battersea Battle на лондонській електростанції.
    * Перетворите машину на монстра. Вам не доведеться міняти автомобілі, як рукавички, якщо ви самі того не захочете. У Dirt 2 можна завести декілька улюблених машин і удосконалювати їх впродовж всієї гри. Настроюйте болід перед кожним заїздом залежно від дорожніх умов і добивайтеся гучних перемог! Але врахуйте - один необережний рух на величезній швидкості, і улюблена машина, злетівши з траси, перетвориться на купу металобрухту.
    * Вливайтеся в гоночну тусовку! У грі є все необхідне, щоб створити в мережі співтовариство гонщиків-екстремальних. Змагайтеся з іншими гравцями, спостерігайте за своїми успіхами за допомогою рейтингових таблиць, дізнавайтеся останні новини і стежите за досягненнями своїх друзів - з Dirt 2 ви опинитеся в крузі однодумців[/spoiler]
[spoiler="Скріншоти"]
pic pic pic pic
[/spoiler]

Схожі матеріали

Соціальні мережі


Коментарі

Якщо Вам вдалося скачати безкоштовно гру Colin McRae: DiRT 2 (2009/Multi5) [L] або не вдалося це зробити, якщо Ви якимось чином використовували дані файли і Вам є що сказати, будь ласка, напишіть Вашу думку з приводу Colin McRae: DiRT 2 (2009/Multi5) [L], щоб скачати гру було стимулом для інших і вони так само змогли залишити про цю гру корисну для інших інформацію.
 
Шановний відвідувачу, Ви зайшли на сайт як гість. Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або зайти на сайт під своїм іменем.
 

Добавление комментария

Имя:*
E-Mail:*
 
  • Введите код:
 
F-RL.COM не містить ніякої нелегальної інформації, тільки хеш-суми файлів вільно доступних в мережі. Власники сайту не можуть нести відповідальності за дії користувачів. Цей ресурс повністю анонімний - IP адреси і дії користувачів не зберігаються. Сайт не надає електронні версії творів, а займається індексуванням файлів, що знаходяться у файлообмінних мережах, Всі права на файли належать правовласникам. Якщо ви є правовласником файлу, проіндексованого нашою пошуковою машиною і не бажаєте щоб посилання на нього знаходилось в нашому каталозі, ознайомтесь з правилами нашого ресурсу. Для скарг пишіть сюди: holder@f-rl.com
Designed by CENTROARTS