RSS
 

FreeRelease » Файли » Racing» Colin McRae: DiRT 2 [Новый Диск|2009&...

Get Adobe Flash player

Кращі ігри

Кращі фільми

 

Що краще?


Colin McRae: DiRT 2 [Новый Диск|2009|Rus|L|R.G. Игроманы|]

 

Рік випуску: 2009
Жанр: Arcade / Racing (Cars) / 3d
Розробник: Codemasters Studios
Видавництво: Codemasters
Тип видання: Ліцензія
Мова інтерфейсу: Russian
Мова озвучки: РУС
Таблетка: Присутня

Системні вимоги:

> Операційна система: Windows® XP / Windows Vista
> Процесор: Intel Core 2 Duo 2.8 Ghz or AMD Athlon X2 Dual-core 5200+
> Оперативна пам'ять: 2 Гб (Windows XP) / 2 Гб (Windows Vista)
> Місце на жорсткому диску: 12 GB
> Звуковий пристрій: сумісне з DIRECTX
> Відеокарта: сумісна з Direct X 9.0c, 512 Мб

Опис: Colin Mcrae: DIRT 2 зберегла все краще, що так любили шанувальники оригінальної гри, і привнесла в жанр безліч вражаючих нововведень. У грі представлені абсолютно різні автомобілі семи різних класів. Кожна машина володіє унікальними характеристиками і забезпечує ні з чим не порівнянні відчуття під час заїздів. Гравців чекає без перебільшення грандіозний тур по США, Європі і Азії. Кожна траса продумана до дрібниць. При цьому під час заїздів з'являється відчуття, що ви стали учасником справжнього змагання! Якість зображення, масштаби гри і увага до самих найдрібнішим деталям - все це припаде до душі як всім поклонникам високих швидкостей, так і новачкам, що вирішили вперше спробувати сили в гоночному симуляторі.

[spoiler="Особливості гри"]
  • Високотехнологічне бездоріжжя. У основі гри лежить третє покоління графічної технології EGO Engine, завдяки якій якість зображення в грі стала ще на крок ближче до живої телетрансляції!
  • Світовий турнір. США, Японія, Малайзія, Хорватія - ось далеко не повний список регіонів, по яких вам належить їздити. Змагання проходять в різних дисциплінах, так що десь ви боротиметеся тільки з трасою і безжальним секундоміром, а десь окрім вашого автомобіля на маршруті опиняться і машини суперників.
  • Незабутні гонки. У Dirt 2 ви зможете взяти участь в екзотичних змаганнях. У їх числі Stadium King Shootout на стадіоні в Лос-Анджелесі, гонки по каньйону Creek Trailblazer в штаті Юту, напружені раллійниє змагання Rawang Rally Run в джунглях Малайзії і нічний турнір Battersea Battle на лондонській електростанції.
  • Перетворите машину на монстра. Вам не доведеться міняти автомобілі, як рукавички, якщо ви самі того не захочете. У Dirt 2 можна завести декілька улюблених машин і      удосконалювати їх впродовж всієї гри. Настроюйте болід перед кожним заїздом залежно від дорожніх умов і добивайтеся гучних перемог! Але врахуйте - один необережний рух на величезній швидкості, і улюблена машина, злетівши з траси, перетвориться на купу металобрухту.
  • Вливайтеся в гоночну тусовку! У грі є все необхідне, щоб створити в мережі співтовариство гонщиків-екстремальних. Змагайтеся з іншими гравцями, спостерігайте за своїми успіхами за допомогою рейтингових таблиць, дізнавайтеся останні новини і стежите за досягненнями своїх друзів - з Dirt 2 ви опинитеся в крузі однодумців.

[/spoiler]

[spoiler="Установка"]
Гра Colin Mcrae: DIRT 2 використовує для збереження гри недоступний для Росії сервіс Games For Windows LIVE, тому при її запуску необхідно створити на комп'ютері локальний, тобто що не вимагає підключення до мережі Інтернет, профіль гравця.
Після установки і запуску гри на екрані з'явиться пропозиція увійти до профілю. Відповідайте "ТА" на питання про вхід в профіль. Якщо на вашому комп'ютері ще не існує локального профілю, в додатку Games For Windows LIVE, що з'явився на екрані, натисніть кнопку Створення нового профілю. З'явиться вікно з пропозицією, що для створення профілю гравця необхідне підключення до мережі Інтернет. Не натискаю кнопку Продовжити, перегорніть повідомлення до кінця і клацніть лівою кнопкою миші виділені синім кольором слова Створити локальний профіль. Англійськими символами введіть ім'я профілю (за умовчанням - Player1) і натисніть кнопку Відправити. Після натиснення на кнопку Готово створення локального профілю буде закінчено. 
[/spoiler]

[spoiler="Скріншоти"]
pic pic pic pic pic pic pic pic pic pic
[/spoiler]

Схожі матеріали

Соціальні мережі


Коментарі

Якщо Вам вдалося скачати безкоштовно гру Colin McRae: DiRT 2 [Новый Диск|2009|Rus|L|R.G. Игроманы|] або не вдалося це зробити, якщо Ви якимось чином використовували дані файли і Вам є що сказати, будь ласка, напишіть Вашу думку з приводу Colin McRae: DiRT 2 [Новый Диск|2009|Rus|L|R.G. Игроманы|], щоб скачати гру було стимулом для інших і вони так само змогли залишити про цю гру корисну для інших інформацію.
 
Шановний відвідувачу, Ви зайшли на сайт як гість. Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або зайти на сайт під своїм іменем.
 
  Цитата  

serg271

10.01.27 02:52
извините все работает
  Цитата  

serg271

10.01.25 03:16
SecuROM Launcher не работает
  Цитата  

serg271

10.01.25 03:14
secuLauncher error
exception 0xc0000005 -> STATUS_ACCESS_VATION/
EXCPTION_ACCESS_VIOLATION@0x00414C27

[Register Dump]

EAX : 0x7ffa1002 EBX : 0x00000000 ECX : 0x00226843 EDX : 0x00009358 ESI : 0x000003FE EDI : 0x00000000 ESP : 0x0091C220 EBP : 0x009FDF8 EIP : 0x00414C27

Thread : 00 (00 = Main, 01 = Sub)

  Цитата  

serg271

10.01.25 02:57
[img]http://foto.mail.ru/mail/serg_enter/_myphoto[/img]
  Цитата  

VeNoM

10.01.22 20:33
яку саме помилку вибиває???
  Цитата  

serg271

10.01.22 14:55
У меня ошибку выбивает при запуске

Добавление комментария

Имя:*
E-Mail:*
 
  • Введите код:
 
F-RL.COM не містить ніякої нелегальної інформації, тільки хеш-суми файлів вільно доступних в мережі. Власники сайту не можуть нести відповідальності за дії користувачів. Цей ресурс повністю анонімний - IP адреси і дії користувачів не зберігаються. Сайт не надає електронні версії творів, а займається індексуванням файлів, що знаходяться у файлообмінних мережах, Всі права на файли належать правовласникам. Якщо ви є правовласником файлу, проіндексованого нашою пошуковою машиною і не бажаєте щоб посилання на нього знаходилось в нашому каталозі, ознайомтесь з правилами нашого ресурсу. Для скарг пишіть сюди: holder@f-rl.com
Designed by CENTROARTS