RSS
 

FreeRelease » Файли » XBOX-360» Dante's Inferno [2010|RU|Xbo...

Get Adobe Flash player

Кращі ігри

Кращі фільми

 

Що краще?


Dante's Inferno [2010|RU|XboX 360]

 
  


[Демо] Dante's Inferno (2009) 
Английская версия 
XBOX360

Рік випуску: 2010
Жанр: Action (Slasher) / 3D / 3rd Person
Розробник: Visceral Games
Видавництво: EA Games
Рейтинг: Mature
Платформа: Xbox 360
Регіон: Region Free
Прошивка: iXtreme 4-а хвиля
Мова інтерфейсу: ENG
Тип перекладу: Немає



Компанія Visceral Games разом з видавництвом Electronic Arts вирішили кинути виклик таким прекрасним бойовикам, як Bayonetta, Devil May Cry і God of War. Але як основа були вибрані зовсім не оповіді про відьом, і не старогрецькі міфи і навіть не історії про дітей демонів.
Цього разу воювати належить в пеклу легендарної «Божественної Комедії»! А в головній ролі виступить сам Данте. Правда, в грі він не поет, а воїн, ветеран хрестових походів, який, по аозвращенію додому, виявив свою кохану Беатрічи убитою. На його очах смерть затягнула її в пекло. Данте кинувся в гонитву, надирав, з вашого дозволу, кістлявою дупу, стягнув її косу і сам відправився на пошуки своєї красуні прямо в пекло.
Завдання ускладнюється тим, що сам Люцифер вибрав Беатрічи як своєї нареченої і примусив її думати, що Данте змінив їй.
Але Данте не відає страху. Навпаки, це мешканці підземного миру повинні боятися. У першому крузі його чекають битви з демонами, нехрещеними немовлятами і іншими грішниками. Не обійдеться без зустрічі з Хароном і королем Міносом. Як ви, напевно, вже встигли здогадатися,
обом доведеться показати, на що здатний розгніваний лицар.
Далі – більше. Битися доведеться з Клеопатрою, великим Цербером, занепалим богом Шахраєм (у вигляді золотої статуї), вогненним гігантом Флегием і багатьма іншими. В кінці подорожі вас чекає сам владика потойбічного миру, підступний обманщик Люцифер.
Головному героєві є, що протиставити всьому цьому зборищу негідників. У його арсеналі не тільки холодна зброя, але і магічні заклинання. Так, наприклад, Данте володіє святим розп'яттям, яке спопеляє всіх ворогів на нього шляхи.



-Дев'ять кругів пекла. Зустріч з легендарними історичними особами.
-Битви з демонами, можливість стати наїзником гігантського монстра.
-Бої на вибір, Данте здатний битися, як в ближньому бою, так і на відстані спопеляти ворогів вогнем.
-Вдосконалення, «Чисті» і «нечисті» очки які можна витратити на розвиток зброї.
-Жорстока сюжетна лінія.

[spoiler="ABGX"]

[/spoiler]

[spoiler="Відео"]

[/spoiler]

[spoiler="Скріншоти"]


[/spoiler]


Схожі матеріали

Соціальні мережі


Коментарі

Якщо Вам вдалося скачати безкоштовно гру Dante's Inferno [2010|RU|XboX 360] або не вдалося це зробити, якщо Ви якимось чином використовували дані файли і Вам є що сказати, будь ласка, напишіть Вашу думку з приводу Dante's Inferno [2010|RU|XboX 360], щоб скачати гру було стимулом для інших і вони так само змогли залишити про цю гру корисну для інших інформацію.
 
Шановний відвідувачу, Ви зайшли на сайт як гість. Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або зайти на сайт під своїм іменем.
 

Добавление комментария

Имя:*
E-Mail:*
 
  • Введите код:
 
F-RL.COM не містить ніякої нелегальної інформації, тільки хеш-суми файлів вільно доступних в мережі. Власники сайту не можуть нести відповідальності за дії користувачів. Цей ресурс повністю анонімний - IP адреси і дії користувачів не зберігаються. Сайт не надає електронні версії творів, а займається індексуванням файлів, що знаходяться у файлообмінних мережах, Всі права на файли належать правовласникам. Якщо ви є правовласником файлу, проіндексованого нашою пошуковою машиною і не бажаєте щоб посилання на нього знаходилось в нашому каталозі, ознайомтесь з правилами нашого ресурсу. Для скарг пишіть сюди: holder@f-rl.com
Designed by CENTROARTS