RSS
 

FreeRelease » Файли » Гарячі новинки» DarkSiders (2010/ENG) [L] + Rip...

Get Adobe Flash player

Кращі ігри

Кращі фільми

 

Що краще?


DarkSiders (2010/ENG) [L] + Rip

 


Рік випуску: 2010
Жанр: Action (Slasher) / 3d / 3rd Person
Розробник: Vigil Games
Видавець: THQ
Платформа: РС
Тип видання: ліцензія
Мова інтерфейсу: Англійська (ENG), Французька (FR), Німецька (GER), Італійська (IT), Іспаська (SP)
Таблетка: Присутня


Опис: Ви - Війна, і ваше єдине завдання - принести Апокаліпсис в світ людей, сіяти смерть і бути карою божієй в Судний День. І ось настала ця година, вас призвали. але що це? Прибуваючи на землю, Війна бачить розруху - Пекло на землі, у прямому розумінні цього слова! Демони і люди вчепилися один в одного смертельною хваткою і весь цей клубок вогню і смерті накочується на вас. І врешті-решт вбиває рукою найсильнішого демона. Ви в Аду. Через 100 років висновку рада визволяє Війну, але не для того, щоб врятувати від покарання. Вони вважають, що це Війна у всьому винен і пропонують виправити ситуацію, що склалася. Так починається історія боротьби між Пеклом і Раєм, в якій вам відводиться ключова роль. Хто зрадник? Із-за кого людство було знищене раніше терміну? Все це приховано, мабуть, в одному з найкрутіших сюжетів, створених за останні декілька років. Ця гра цілком занурить вас в світ Апокаліпсису. Запасіться хустками, оскільки періодично виникає бажання витерти лице від ангельської і демонічної крові, річкою, що ллється, по екрану монітора і вас сильно здивують цілі будівлі у вікні, коли ви відірветеся від гри.

Мінімальні системні вимоги:

* Windows XP Sp3, Vista Sp1, Windows 7
* Процесор: AMD Athlon 64 3800+ 2.4ghz або краще, Intel Pentium 4 530 3.0ghz або краще
* Пам'ять: 1gb XP, 2gb Vista / Windows 7
* Відео: NVIDIA (Geforce 8800/geforce Gt220) 256mb або краще, ATI Radeon X1900 256mb або краще (необхідна підтримка шейдерів версії 3)
* Звук: 100% DIRECTX 9.0c сумісний
* DIRECTX 9.0c
* Вільне місце: 12gb

Рекомендовані системні вимоги:

* Windows XP Sp3, Vista Sp1, Windows 7
* Процесор: AMD Athlon 64 X2 5200+ Dual Core 2.60ghz, Intel Core 2 Duo E6420 Dual Core 2.13ghz
* Пам'ять: 2gb XP, 3gb Vista / Windows 7
* Відео: NVIDIA (Geforce GTS 240) 256mb або краще, ATI Radeon Hd3870 256mb або краще
* Звук: 100% DIRECTX 9.0c сумісний
* DIRECTX 9.0c
* Вільне місце: 12gb

[spoiler="Особливості гри:"]
- Сюжет гри від знаменитого Джо Мадурейра. Візуальний стиль і сценарій розроблені автором популярних коміксів Джо Мадурейра (X-men, Battle Chasers і The Ultimates).
- Кинематографічность. Завдяки новітнім технологіям, «Darksiders» повністю перенесе вас в світ апокаліпсису! Деталізовані спецефекти, що зачаровує освітлення і що найпотужніший саундтрек повністю занурюють в гру.
- Величезний відкритий світ. Ви можете досліджувати всі закутки постапокаліптичного світу абсолютно вільно. Вас ніхто не обмежує - ідіть, куди захочете.
- Лють його не знає меж. Війна - повністю виправдовує своє ім'я. Він обрушує на супротивника свої удари, миттєво переміщаючись по полю бою, а надздібності повергнуть ворогів в невимовний жах.
- Арсенал Війни. У вашому розпорядженні як міфічне, так і сучасне озброєння. Крім того, майже будь-який предмет, який ви знайдете, - це зброя!
- Поверніть свою могутність. Пожирайте душі і відновлюйте з їх допомогою втрачені здібності.
- Вершник. У разі потреби Війна може закликати свого примарного скакуна по кличці Руїна.
[/spoiler]
[spoiler="Скріншоти:"]

[/spoiler]

[spoiler="Особливості Rip-a"]
Вирізано все відео з теки videos(тобто відео там ще є воно упаковано в ресурси)
Нічого не перекодовано
Повністю російська версія

Мова інтерфейсу: Російська
Мова Озвучення: Російська
Таблетка: вшита (SKIDROW)

Інструкція по встановлені:
1. Змонтувати образ
2. Встановити гру
3. Грати
[/spoiler] 

Схожі матеріали

Соціальні мережі


Коментарі

Якщо Вам вдалося скачати безкоштовно гру DarkSiders (2010/ENG) [L] + Rip або не вдалося це зробити, якщо Ви якимось чином використовували дані файли і Вам є що сказати, будь ласка, напишіть Вашу думку з приводу DarkSiders (2010/ENG) [L] + Rip, щоб скачати гру було стимулом для інших і вони так само змогли залишити про цю гру корисну для інших інформацію.
 
Шановний відвідувачу, Ви зайшли на сайт як гість. Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або зайти на сайт під своїм іменем.
 

Добавление комментария

Имя:*
E-Mail:*
 
  • Введите код:
 
F-RL.COM не містить ніякої нелегальної інформації, тільки хеш-суми файлів вільно доступних в мережі. Власники сайту не можуть нести відповідальності за дії користувачів. Цей ресурс повністю анонімний - IP адреси і дії користувачів не зберігаються. Сайт не надає електронні версії творів, а займається індексуванням файлів, що знаходяться у файлообмінних мережах, Всі права на файли належать правовласникам. Якщо ви є правовласником файлу, проіндексованого нашою пошуковою машиною і не бажаєте щоб посилання на нього знаходилось в нашому каталозі, ознайомтесь з правилами нашого ресурсу. Для скарг пишіть сюди: holder@f-rl.com
Designed by CENTROARTS