RSS
 

FreeRelease » Файли » Гарячі новинки» Dead Rising 2 (2010/ENG/MULTI6) [L]...

Get Adobe Flash player

Кращі ігри

Кращі фільми

 

Що краще?


Dead Rising 2 (2010/ENG/MULTI6) [L]

 


Рік випуску: 2010
Жанр: Action (Shooter) / 3d / 3rd Person
Розробник: Blue Castle Games
Видавець: Capcom Entertainment
Платформа: РС
Тип видання: Ліцензія
Мова інтерфейсу: англійська (ENG), французька (FRE), італійська (ITA), іспанська (SPA), японська (JAP), корейська (KOR)
Таблетка: Відсутня

Опис: Події Dead Rising 2 відбуваються через два роки після відомого нашестя зомбі в Willamette. На жаль, вірус не був стриманий і почав розповсюджуватися по США. У грі розповідається про країну, в якій розповсюдження вірусу прийняло страхітливі масштаби, і більшість міст утопчуть в напівмертвих тілах. Сюжет гри розгортатиметься в місті Fortune City - віртуальному аналогу найазартнішого міста в світі - Лас Вегаса. Отже в Dead Rising 2 вас чекатимуть усілякі казино, нічні клуби, зомбі-стриптизерки і найголовніша - ще більша кількість способів знищення цих страшних тварюк.

Мінімальні системні вимоги:
- ОС: Windows XP/Vista/7
- Процесор: Intel Core 2 Duo 2.4 Ghz / AMD Athlon X2 2.2 Ghz
- Память: 2 Gb
- Відео: Nvidia GeForce 8800GTS / ATI Radeon HD 3850
- HDD: 8,5 Gb 

Рекомендовані системні вимоги:
- ОС: Windows 7
- Процесор: Intel Core 2 Quad
- Память: 4 Gb
- Відео: Nvidia GTX 260
- HDD: 8,5 Gb

[spoiler="Особливості гри"]
* Головному героєві Чаку необхідно за обмежений проміжок часу (72 години) знайти для дочки заповітний препарат Zombrex і протистояти тисячам зомбі, які одержимі жаданням крові. В тому випадку, якщо Чаку не вдасться роздобути препарат, його єдина дочка стане таким же чудовиськом, як і вони.
* Основною особливістю гри Dead Rising 2 можна назвати абсолютно нову технологію, яка дозволила розробникам розмістити одночасно на одному екрані близько тисячі супротивників. У грі присутня величезна кількість зброї масового знищення, а система комбінування, допускає створення смертельних пристроїв безпосередньо перед обличчям небезпеки, використовуючи при цьому всілякі підручні засоби.
* А найголовніше, знищити тисячі зомбі представиться можливим удвох, використовуючи режим кооперативного проходження.
[/spoiler]
[spoiler="Встановлення"]
1) Змонтувати образ за допомогою Daemon Tools
2) Встановити гру, використовуючи серійник: 00000-00000-00000-00000-00000
3) Чекати кряка
[/spoiler]
[spoiler="Скріншоти"]
[/spoiler]

Схожі матеріали

Соціальні мережі


Коментарі

Якщо Вам вдалося скачати безкоштовно гру Dead Rising 2 (2010/ENG/MULTI6) [L] або не вдалося це зробити, якщо Ви якимось чином використовували дані файли і Вам є що сказати, будь ласка, напишіть Вашу думку з приводу Dead Rising 2 (2010/ENG/MULTI6) [L], щоб скачати гру було стимулом для інших і вони так само змогли залишити про цю гру корисну для інших інформацію.
 
Шановний відвідувачу, Ви зайшли на сайт як гість. Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або зайти на сайт під своїм іменем.
 
  Цитата  

Смаль наталя

10.09.23 15:16
впвапврпаоролш6і тикіепі ікнк уфкинек кпук еув вц 4еркен в ванкіервна ген аг енпое аптпнт оагш B) :) luff

Добавление комментария

Имя:*
E-Mail:*
 
  • Введите код:
 
F-RL.COM не містить ніякої нелегальної інформації, тільки хеш-суми файлів вільно доступних в мережі. Власники сайту не можуть нести відповідальності за дії користувачів. Цей ресурс повністю анонімний - IP адреси і дії користувачів не зберігаються. Сайт не надає електронні версії творів, а займається індексуванням файлів, що знаходяться у файлообмінних мережах, Всі права на файли належать правовласникам. Якщо ви є правовласником файлу, проіндексованого нашою пошуковою машиною і не бажаєте щоб посилання на нього знаходилось в нашому каталозі, ознайомтесь з правилами нашого ресурсу. Для скарг пишіть сюди: holder@f-rl.com
Designed by CENTROARTS