RSS
 

FreeRelease » Файли » Racing» DiRT 3 + Bonus (2011)[RePack, Англійська, ...

Get Adobe Flash player

Кращі ігри

Кращі фільми

 

Що краще?


DiRT 3 + Bonus (2011)[RePack, Англійська, Racing (Cars) / 3D]

 


Жанр:
Racing (Cars) / 3D
Розробник: Codemasters
Видавництво: Codemasters
Тип видання: RePack
Мова інтерфейсу: ENG
Мова озвучення: ENG
Пігулка: Ушита "Skidrow"

v Операційна система: Win7/XP/Vista
v Процесор: AMD Athlon 64 X2 Core 2 Duo 2.4 Ггц
v Оперативна пам'ять: 1 Гб (Windows XP) / 2 Гб (Windows Vista / 7)
v Місце на жорсткому диску: 12,5 Гб
v Звуковий пристрій: сумісне з DirectX
v Відеокарта: ATI Radeon X18000 NVIDIA GeForce 7800

Опис: Краща серія ралійних гонок DiRT повертається!
У DiRT 3 вас чекає величезна кількість автомобілів, ще більше трас і випробувань, ніж у будь-який інший ралійної гонці. Більше 50 справжніх автомобілів, які брали участь у змаганнях впродовж п'яти десятиліть цього спорту. Стати професійним гонщиком на бездоріжжі і покажіть свої можливості в режимах заїзду з перешкодами!
Європа, Африка і США підданий жорсткому випробуванню двигун, коробку передач і, звичайно, самого водія! Кожен зможе знайти свою межу і спробувати подолати його!
Для тих, хто нудьгував по тюнінгу машини, тепер буде доступна можливість повністю змінити вигляд вашої машини, і кожна деталь буде впливати на поведінку вашого залізного коня на дорозі.
Бийтеся з одним в мультиплеер, обженете всіх, станьте найкрутішим в турнірній таблиці і приймуть участь у захопленні прапора або в затягує режимі уворачіванія від зомбі-машин

[spoiler="Особливості Ріпака:"]
Залишений тільки Англійська Мова / Нічого не перекодувати.
Збережені оригінальні файли, установка Патчів, Модів і т.д.
Присутній "Soundtrack" / папка Bonus.
Час установки: 10 хв.
Ушитий "Crack Skidrow".
[/spoiler]

[spoiler="Скріншоти інстаоятора"]

[/spoiler]

[spoiler="Скріншоти"]
pic pic pic pic pic pic pic pic pic pic pic pic pic
[/spoiler]

Схожі матеріали

Соціальні мережі


Коментарі

Якщо Вам вдалося скачати безкоштовно гру DiRT 3 + Bonus (2011)[RePack, Англійська, Racing (Cars) / 3D] або не вдалося це зробити, якщо Ви якимось чином використовували дані файли і Вам є що сказати, будь ласка, напишіть Вашу думку з приводу DiRT 3 + Bonus (2011)[RePack, Англійська, Racing (Cars) / 3D], щоб скачати гру було стимулом для інших і вони так само змогли залишити про цю гру корисну для інших інформацію.
 
Шановний відвідувачу, Ви зайшли на сайт як гість. Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або зайти на сайт під своїм іменем.
 

Добавление комментария

Имя:*
E-Mail:*
 
  • Введите код:
 
F-RL.COM не містить ніякої нелегальної інформації, тільки хеш-суми файлів вільно доступних в мережі. Власники сайту не можуть нести відповідальності за дії користувачів. Цей ресурс повністю анонімний - IP адреси і дії користувачів не зберігаються. Сайт не надає електронні версії творів, а займається індексуванням файлів, що знаходяться у файлообмінних мережах, Всі права на файли належать правовласникам. Якщо ви є правовласником файлу, проіндексованого нашою пошуковою машиною і не бажаєте щоб посилання на нього знаходилось в нашому каталозі, ознайомтесь з правилами нашого ресурсу. Для скарг пишіть сюди: holder@f-rl.com
Designed by CENTROARTS