RSS
 

FreeRelease » Файли » Гарячі новинки» Disciples III: Resurrection​​ (2010) [L,RU...

Get Adobe Flash player

Кращі ігри

Кращі фільми

 

Що краще?


Disciples III: Resurrection​​ (2010) [L,RUS,Акелла]

 
Рік випуску: 2010
Жанр: Add-on / Strategy (Turn-based) / 3D
Розробник: .Dat
Видавництво: Акелла

Тип видання: Цифрова ліцензія
Мова інтерфейсу:
Мова озвучення:
Таблетка: Тимчасово відсутня

Системні вимоги:
√ Windows XP SP2/Vista/7.
√ Привід оптичних дисків: DVD сумісний.
√ Процесор: AMD 3000 або Intel Pentium 2 Ghz.
√ Оперативна пам'ять: 512 мегабайт.
√ Відеокарта: ATI Radeon 9600 або NVidia (DirectX сумісна), 128 мегабайт.
√ Вільне місце на жорсткому диску: 10 гігабайти.
√ Звукова карта: Windows сумісна.
√ Управління: Миша Windows сумісна.


Опис: Нова епоха в історії Невендаар, де в головній ролі виступить безжалісна і нещадна раса - Орди Нежити. Це історія самовідданої любові і нев'янучої слави, в якій позбавлені життя, але не втратили здатності відчувати герої вершать страшну помсту в ім'я богині смерті Мортіс.

Схожі матеріали

Соціальні мережі


Коментарі

Якщо Вам вдалося скачати безкоштовно гру Disciples III: Resurrection​​ (2010) [L,RUS,Акелла] або не вдалося це зробити, якщо Ви якимось чином використовували дані файли і Вам є що сказати, будь ласка, напишіть Вашу думку з приводу Disciples III: Resurrection​​ (2010) [L,RUS,Акелла], щоб скачати гру було стимулом для інших і вони так само змогли залишити про цю гру корисну для інших інформацію.
 
Шановний відвідувачу, Ви зайшли на сайт як гість. Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або зайти на сайт під своїм іменем.
 

Добавление комментария

Имя:*
E-Mail:*
 
  • Введите код:
 
F-RL.COM не містить ніякої нелегальної інформації, тільки хеш-суми файлів вільно доступних в мережі. Власники сайту не можуть нести відповідальності за дії користувачів. Цей ресурс повністю анонімний - IP адреси і дії користувачів не зберігаються. Сайт не надає електронні версії творів, а займається індексуванням файлів, що знаходяться у файлообмінних мережах, Всі права на файли належать правовласникам. Якщо ви є правовласником файлу, проіндексованого нашою пошуковою машиною і не бажаєте щоб посилання на нього знаходилось в нашому каталозі, ознайомтесь з правилами нашого ресурсу. Для скарг пишіть сюди: holder@f-rl.com
Designed by CENTROARTS