RSS
 

FreeRelease » Файли » XBOX-360» Divinity II - The Dragon Knight Saga (2010...

Get Adobe Flash player

Кращі ігри

Кращі фільми

 

Що краще?


Divinity II - The Dragon Knight Saga (2010)[PAL][RUS][X360]

 

Рік випуску: 2010
Жанр: RPG
Регіон: PAL
Прошивка: iXtreme 6-а (Maybe сьомий) хвиля
Розробник: Larian Studios
Видавництво: Focus Home Interactive
Мова (локалізатор): Англійська

Про гру:
Дія відбувається в світі Rivellon. У новій частині Divinity ви будете грати за молодого вбивцю драконів (Dragon Slayer). У звичайно підсумку вам належить стати лицарем драконів (Dragon Knight) - легендарним героєм з унікальними здібностями. Ви зможете подорожувати по добре деталізованої світу, створеному розробниками, він сповнений вигинів і поворотів, в яких ваші дії можуть внести реальні зміни. Гра вам запропонує різні спеціалізації і навички, за допомогою яких ви зможете бути магом, воїном і т.д. Або ж ви можете встигнути в декількох професіях.

Divinity II - The Dragon Knight Saga - це не нова частина гри, а повністю перероблена оригінальна Divinity II, доповнення Flames of Vengeance та доповнення Dragon Knight Saga. Остання додасть в гру нову сюжетну лінію, нові квести і вміння, нове інформаційне наповнення. У Divinity II - The Dragon Knight Saga буде близько 180-ти оригінальних квестів, а загальна ігровий час збільшиться до 60-ти годин. Розробники обіцяють, що вони врахують всі побажання гравців і випустять гру, що відповідає всім сучасним вимогам до ігор подібного жанру.

[spoiler="Скріншоти"]

[/spoiler]

Схожі матеріали

Соціальні мережі


Коментарі

Якщо Вам вдалося скачати безкоштовно гру Divinity II - The Dragon Knight Saga (2010)[PAL][RUS][X360] або не вдалося це зробити, якщо Ви якимось чином використовували дані файли і Вам є що сказати, будь ласка, напишіть Вашу думку з приводу Divinity II - The Dragon Knight Saga (2010)[PAL][RUS][X360], щоб скачати гру було стимулом для інших і вони так само змогли залишити про цю гру корисну для інших інформацію.
 
Шановний відвідувачу, Ви зайшли на сайт як гість. Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або зайти на сайт під своїм іменем.
 

Добавление комментария

Имя:*
E-Mail:*
 
  • Введите код:
 
F-RL.COM не містить ніякої нелегальної інформації, тільки хеш-суми файлів вільно доступних в мережі. Власники сайту не можуть нести відповідальності за дії користувачів. Цей ресурс повністю анонімний - IP адреси і дії користувачів не зберігаються. Сайт не надає електронні версії творів, а займається індексуванням файлів, що знаходяться у файлообмінних мережах, Всі права на файли належать правовласникам. Якщо ви є правовласником файлу, проіндексованого нашою пошуковою машиною і не бажаєте щоб посилання на нього знаходилось в нашому каталозі, ознайомтесь з правилами нашого ресурсу. Для скарг пишіть сюди: holder@f-rl.com
Designed by CENTROARTS