RSS
 

FreeRelease » Файли » XBOX-360» Dragon Age: Origins...

Get Adobe Flash player

Кращі ігри

Кращі фільми

 

Що краще?


Dragon Age: Origins

 



Рік випуску: 2009
Жанр: Role-playing
Розробник: Bioware
Видавництво: Electronic Arts
Регіон: Region Free
Прошивка: ixtreme Compatible (4-а хвиля)
Мова інтерфейсу: ENG

Опис:
Розробники «Masseffect™», «Starwars®: Knightsoftheoldrepublic™» і «Baldur'sgate™» випускають гру «Dragonage: Origins», епічну історію жорстокості, пристрасті і зради. Порятунок людства лежить в руках вибраних долею. Ви - Сірий Вартовий, один з останніх членів стародавнього ордена, що захищає Землю протягом тисячоліть. Після зради перевіреного генерала у вирішальній битві необхідно знайти зрадника і покарати його згідно із законом. Пробиваючись з боями до місця вирішальної сутички із заклятим ворогом, ви зіткнетеся з жахливими супротивниками і братимете участь в епічних квестах для об'єднання різних народів миру, охопленого війною. Роман із спокусливою жінкою-перевертнем може стати ключем до перемоги, але також вона може відвернути вас від вашої місії. Щоб стати лідером, необхідно ухвалювати безжальні рішення, а також жертвувати друзями і коханими ради порятунку людства.

[spoiler="Особливості гри"]
* Ви - господар своєї долі. Ви самі вирішуєте, з ким ворогувати, а з ким дружити. Від цього вибору залежить як ваша власна доля, так і події, що відбуваються на навколишньому світі.
* Прелюдія до пригод. То, ким стане герой в грі, де він почне свою подорож і що відбудеться з ним надалі, залежить від того, як ви проживете найперший, початковий епізод, службовець прелюдією до всієї саги.
* Унікальні битви. Завдяки інноваційній масштабованій бойовій системі, ви зможете взяти участь в епічних битвах. Проти вас виступлять цілі орди чудовисьок і гігантські монстри, але, грамотно використовуючи унікальні здібності всього с* Що не вбиває, то робить сильніше. Кожна нова битва загартовує ваших бійців - вони набирають досвід, освоюють нові заклинання і навики, набувають нових талантів і дістають доступ до ще могутнішої зброї.
вого загону, ви зможете дати ворогам гідну відсіч!
* Комбінована магія. Хай супротивники тріпочуть перед вашим чарівництвом! У «Dragon Age: Початок» можна суміщати різні заклинання, обрушуючи на ворогів магічні сили нищівної потужності.[/spoiler]
[spoiler="abgx360"]
pic
[/spoiler]
[spoiler="Запуск гри"]
-прошивка Xtreme - записуємо і граємо
-прошивка Ixtreme 1.5.1 з приводом Хитачи - записуємо і граємо
-прошивка ixtreme 1.4-1.5.1 - патчим гру 4-ої хвилі патчем під 3-у хвилю і граємо
-прошивка ixtreme 1.6 - ськачивам activate.iso, пишемо його на двухслойку і використовуємо для запуску ігор 4-ої хвилі

У Live не виходити!!![/spoiler]
[spoiler="Інструкція по застосуванню activate.iso"]
1. Записати образ activate.iso на Dvd+r DL болванку (двошарова 8.5gb) програмою CLONECD.
2. Вставити диск в консоль (диск відобразиться як DVD) і запустити.
3. З'явиться напис, що диск не запускається. Внизу екрану автоматично з'являється DVD панель. На ній тиснемо стоп ( квадрат)
4. Тиснемо на кнопку витягання диска (на консолі) Не треба натискати кнопку B (червона - на джостіке)
5. Вставляємо ігровий диск і граємо.[/spoiler]


Схожі матеріали

Соціальні мережі


Коментарі

Якщо Вам вдалося скачати безкоштовно гру Dragon Age: Origins або не вдалося це зробити, якщо Ви якимось чином використовували дані файли і Вам є що сказати, будь ласка, напишіть Вашу думку з приводу Dragon Age: Origins, щоб скачати гру було стимулом для інших і вони так само змогли залишити про цю гру корисну для інших інформацію.
 
Шановний відвідувачу, Ви зайшли на сайт як гість. Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або зайти на сайт під своїм іменем.
 

Добавление комментария

Имя:*
E-Mail:*
 
  • Введите код:
 
F-RL.COM не містить ніякої нелегальної інформації, тільки хеш-суми файлів вільно доступних в мережі. Власники сайту не можуть нести відповідальності за дії користувачів. Цей ресурс повністю анонімний - IP адреси і дії користувачів не зберігаються. Сайт не надає електронні версії творів, а займається індексуванням файлів, що знаходяться у файлообмінних мережах, Всі права на файли належать правовласникам. Якщо ви є правовласником файлу, проіндексованого нашою пошуковою машиною і не бажаєте щоб посилання на нього знаходилось в нашому каталозі, ознайомтесь з правилами нашого ресурсу. Для скарг пишіть сюди: holder@f-rl.com
Designed by CENTROARTS