RSS
 

FreeRelease » Файли » Гарячі новинки» Dragon Age : The Golems of Amgarrak. (2010...

Get Adobe Flash player

Кращі ігри

Кращі фільми

 

Що краще?


Dragon Age : The Golems of Amgarrak. (2010)[L][ENG][Electronic Arts]

 


Рік випуску
: 2010
Жанр: RPG
Розробник: Bioware
Видавництво: Electronic Arts
Тип видання: Ліцензія
Мова інтерфейсу: Англійська
Мова озвучення: Англійська
Таблетка: Не потрібна


Системні вимоги:
> Операційна система: Windows XP/Vista/Win7
> Процесор: Intel Core 2 1,4 ГГц або AMD X2 1,8 ГГц (Intel Core 2 1,6 ГГц або AMD X2 2,2 ГГц для Vista)
> Оперативна пам'ять: 1 Гб (Windows XP) / 1.5 Гб (Windows Vista)
> Звуковий пристрій: сумісне з DirectX
> Відеокарта: ATI Radeon X850 128 Мб або NVIDIA GeForce 6600 GT 128 Мб (Radeon X1550 256 Мб або NVIDIA GeForce 7600 GT 256 Мб для Vista)



Опис: BioWare оголосили про вихід нового DLC для свого РПГ проекту Dragon Age. Доповнення отримало назву Golems of Amgarrak (Голем Амгаррака), а його сюжет розповість про подорож в глибини землі для порятунку дослідницької експедиції гномів. Вони вирушили на пошуки древніх секретів, але так і не повернулися.
На цей раз розробники практично повністю пожертвували сюжетом заради створення якісного данжена. Грати можна як персонажем з кампанії, так і створити нового високорівневого бійця. У Golems of Amgarrak нам обіцяють нові локації, захоплюючі головоломки і битви з небаченими раніше ворогами, перемогти яких буде нелегко навіть досвідченим полководцям. Після проходження DLC ви отримаєте спеціальну нагороду для персонажа в Dragon Age: Origins і Dragon Age: Origins - Awakening.
Доповнення Golems of Amgarrak стане доступним для скачування 10 серпня для платформ PlayStation 3, Xbox 360 і PC, а його вартість складе $5.

Спустіться глибоко під землю в пошуках зниклої гномів експедиції, що намагається розгадати секрети створення монстроподібний големів. Тільки ви можете дізнатися, що за жахлива доля їх наздогнала!
Струсіть пил зі свого мундира Сірого Варта і знову відправляйтеся в пригоди через нові місця, зустріньте нових персонажів і переможете досі небачених створінь. Захоплюючий сюжет і цікаві головоломки роблять цей аддон одним з тих, які ви не захочете пропустити!


[spoiler="Скріншоти"]
pic pic pic
[/spoiler]

[spoiler="--- How to install ---"]

* Go to your Dragon Age install folder.
* Go into "bin_ship".
* Run "DAupdater.exe".
* Either drag and drop the below. Dazip files or press the "Select DAZIPs" button and browse to them.

DAO_PRC_GIB_O_1.0.dazip
DAO_PRC_GIB_DAO_1.0.dazip
DAO_PRC_GIB_EP1_1.0.dazip
DAO_PRC_GIB_1.0.dazip
* Select them all by shift clicking.
* Press "Install Selected".
* Заходимо в директорію зі встановленою грою.
* Заходимо в "bin_ship".
* Запускаємо "DAupdater.exe".
* Вибираємо кнопку вибору датазіп "Select DAZIPs" і шукаємо потрібні нам оновлення.

- DAO_PRC_GIB_O_1.0.dazip
- DAO_PRC_GIB_DAO_1.0.dazip
- DAO_PRC_GIB_EP1_1.0.dazip
- DAO_PRC_GIB_1.0.dazip

* Натисніть встановити "Install Selected".
-------------------------------------------------- ---
Для того щоб почати жахливу історію потрібно:
* З головного меню вибрати інші компанії, потім імпортувати героя з Origins або Awakening або створіть нового, більш високго рівня героя.

[/spoiler]

Схожі матеріали

Соціальні мережі


Коментарі

Якщо Вам вдалося скачати безкоштовно гру Dragon Age : The Golems of Amgarrak. (2010)[L][ENG][Electronic Arts] або не вдалося це зробити, якщо Ви якимось чином використовували дані файли і Вам є що сказати, будь ласка, напишіть Вашу думку з приводу Dragon Age : The Golems of Amgarrak. (2010)[L][ENG][Electronic Arts], щоб скачати гру було стимулом для інших і вони так само змогли залишити про цю гру корисну для інших інформацію.
 
Шановний відвідувачу, Ви зайшли на сайт як гість. Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або зайти на сайт під своїм іменем.
 

Добавление комментария

Имя:*
E-Mail:*
 
  • Введите код:
 
F-RL.COM не містить ніякої нелегальної інформації, тільки хеш-суми файлів вільно доступних в мережі. Власники сайту не можуть нести відповідальності за дії користувачів. Цей ресурс повністю анонімний - IP адреси і дії користувачів не зберігаються. Сайт не надає електронні версії творів, а займається індексуванням файлів, що знаходяться у файлообмінних мережах, Всі права на файли належать правовласникам. Якщо ви є правовласником файлу, проіндексованого нашою пошуковою машиною і не бажаєте щоб посилання на нього знаходилось в нашому каталозі, ознайомтесь з правилами нашого ресурсу. Для скарг пишіть сюди: holder@f-rl.com
Designed by CENTROARTS