RSS
 

FreeRelease » Файли » Гарячі новинки» Elements of War (Новий Диск) (Rus) [Rip]...

Get Adobe Flash player

Кращі ігри

Кращі фільми

 

Що краще?


Elements of War (Новий Диск) (Rus) [Rip]

 

Рік випуску: 2010
Жанр: Strategy (Real-time) / 3D
Розробник: Lesta Studio
Видавець: Новий Диск
Платформа: PC
Тип видання: Rip
Мова інтерфейсу: російська
Мова озвучення: російська
Таблетка: Не потрібна

Системні вимоги до гри:
    
Система: Windows XP / Vista / Seven
      
Процесор: Pentium IV 3.0 Ghz
      
Оперативна пам'ять: 1 Gb
      
Відео-карта: 256 Mb
      
Аудіо-карта: Звуковий пристрій, сумісний з DirectX 9.0с
      
Жорсткий диск: 4 Gb

Опис: Сучасна MMORTS з наявністю однокористувальницької кампанії в сеттінге глобальної техногенної катастрофи.
В результаті вийшли з-під контролю випробувань експериментального кліматичної зброї був повністю зруйнований Вашингтон, поховавши під своїми уламками все вище керівництво країни. Це стало першою ланкою в цілій низці екологічних катастроф по всьому світу, і послужило причиною відправки в США, охоплений які борються за владу угрупуваннями військових, міжнародного експедиційного корпусу європейської коаліції.
Гравця чекають захоплюючі битви, що відрізняються високо деталізованої анімацією ігрового світу, реалістичною фізикою руйнувань і динамічною зміною погоди, безпосередньо впливає на ігровий процес. Захоплюючий геймплей забезпечують можливість гри за Російську Армію і Армію США в онлайн-режимі, 10 типів PVE-місій, в яких гравцеві доведеться битися з заполонили країну бандами мародерів, більше 25 різних апгрейдів бойової техніки, серед яких як реально існуючі зразки, так і футуристичні «погодні елементалі» і багато, багато іншого.

[spoiler="Скріншоти"]
pic pic picpic pic pic
[/spoiler]

[spoiler="Особливості Ripa"]
# вирізаний мультиплеєр
# нічого не перекодовано
# версія гри 1.0
[/spoiler]


Схожі матеріали

Соціальні мережі


Коментарі

Якщо Вам вдалося скачати безкоштовно гру Elements of War (Новий Диск) (Rus) [Rip] або не вдалося це зробити, якщо Ви якимось чином використовували дані файли і Вам є що сказати, будь ласка, напишіть Вашу думку з приводу Elements of War (Новий Диск) (Rus) [Rip], щоб скачати гру було стимулом для інших і вони так само змогли залишити про цю гру корисну для інших інформацію.
 
Шановний відвідувачу, Ви зайшли на сайт як гість. Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або зайти на сайт під своїм іменем.
 
  Цитата  

vittor

11.12.11 11:46
як справи
  Цитата  

vittor

11.12.11 11:41
доброго ранку

Добавление комментария

Имя:*
E-Mail:*
 
  • Введите код:
 
F-RL.COM не містить ніякої нелегальної інформації, тільки хеш-суми файлів вільно доступних в мережі. Власники сайту не можуть нести відповідальності за дії користувачів. Цей ресурс повністю анонімний - IP адреси і дії користувачів не зберігаються. Сайт не надає електронні версії творів, а займається індексуванням файлів, що знаходяться у файлообмінних мережах, Всі права на файли належать правовласникам. Якщо ви є правовласником файлу, проіндексованого нашою пошуковою машиною і не бажаєте щоб посилання на нього знаходилось в нашому каталозі, ознайомтесь з правилами нашого ресурсу. Для скарг пишіть сюди: holder@f-rl.com
Designed by CENTROARTS