RSS
 

FreeRelease » Файли » Фільми [Torrents] » Драми / Мелодрами

Get Adobe Flash player

Кращі ігри

Кращі фільми

 

Що краще?


[ Стіл замовлень ][ Додати матеріал ]

Чт
14
черв.

2012 р.

Переглядів: (2828) | Коментарі: (0) | 12.06.14
Автор: allgamenews



Про фільм:Байкер Сем Чайлдерс мав безліч проблем із законом, але після виходу з в'язниці, почувши благання дружини Лінн, почав відвідувати церкву. Колишнього злочинця немов підмінили: він став зразковим прихожанином, заснував будівельну компанію і сам звів з нуля протестантський храм для тих, кого благополучні американці презирливо іменували «покидьками суспільства»... Рівне протягом життя Сема змінюється після місіонерської поїздки до Уганди і Судан. Перейнявшись співчуттям до африканським дітям, він вирішує створити притулок, в якому ті почували себе в безпеці від бойовиків Господньої армії Опору, набирають собі солдатів і сексуальних рабинь навіть серед малолітніх. Своїх підопічних, якщо буде потрібно, Сем готовий захищати із зброєю в руках. Проте в своєму завзятті Чайлдерс забуває про те, що зворотною стороною будь-якого благого пориву може стати одержимість...

Чт
14
черв.

2012 р.

Переглядів: (2654) | Коментарі: (0) | 12.06.14
Автор: allgamenews



Про фільм:
Темрява наближається. Вона ховається в лісах, спускається з гір, застеляє небо. Ніхто не вкриється від магічного дзеркала Королеви, що живе в неприступному замку, що охороняється незліченної армією. Але над Білосніжкою злі чари не діють. І тоді Королева відправляє Мисливця, щоб він приніс їй серце суперниці. Але зачарований Білосніжкою, він встає на її бік. Наближається велика битва. Лише одна буде правити.

Нд
25
груд.

2011 р.

Переглядів: (1751) | Коментарі: (0) | 11.12.25
Автор: allgamenews



ПРО фільм:
Енок, що пережив клінічну смерть і втратив в автокатастрофі батьків, знайомиться на похоронах з Аннабель, і незабаром між молодими людьми зав'язуються романтичні відносини. Пізніше виявляється, що Аннабель смертельно хвора і саме тому вона ходить на похорони чужих людей, на одних з яких і зустріла Энока. Хлопець вирішує допомогти улюбленої підготуватися до неминучого.

Нд
25
груд.

2011 р.

Переглядів: (2439) | Коментарі: (0) | 11.12.25
Автор: allgamenews



ПРО фільм:
Головний герой в один прекрасний день виявляє на сайті з розшуку зниклих дітей власне фото. Оговтавшись від шоку, він розуміє, що батьки викрали його і виростили як власної дитини. Юнак починає розслідування, яке, у підсумку, перетворюється в ланцюг жорстоких і місцями смертельно небезпечних подій.

Ср
16
лист.

2011 р.

Переглядів: (1469) | Коментарі: (0) | 11.11.16
Автор: allgamenews


ПРО фільм:
Фільм по книзі Майкла M. Льюїса, виданої в 2003 році, про Оклендской бейсбольній команді і її генеральному менеджері, Біллі Біне. Його мета - створити конкурентоспроможну бейсбольну команду, незважаючи на фінансові труднощі.

Пн
14
лист.

2011 р.

Переглядів: (1325) | Коментарі: (0) | 11.11.14
Автор: allgamenews


Опис: Зірка NBA Скотт Макнайт повинен в найкоротші терміни повернутися в гру, відновивши форму після отриманої травми. Вдавшись до допомоги фізіотерапевта Леслі Райт, що симпатизує йому фанатки баскетболу, він і не припускав, як нелегко їм буде залишитися в рамках професійних відносин...

Пн
14
лист.

2011 р.

Переглядів: (2344) | Коментарі: (0) | 11.11.14
Автор: allgamenews


ПРО фільм:
Дія фільму відбувається в сучасному Сан-Франциско і будується навколо вченого, генетичні експерименти якого привели до виникнення високорозвиненої інтелекту у мавп. Примати, усвідомивши свою підлегле становище, піднімають повстання і позбавляють людини звання царя природи.

Пн
14
лист.

2011 р.

Переглядів: (1555) | Коментарі: (0) | 11.11.14
Автор: allgamenews


ПРО фільм:
Фільм оповідає про пригоди випускника коледжу Мета Франкліна, його сестри і кращого друга. Вони вже зовсім дорослі, але ніяк не можуть знайти своє місце в житті. Життя головного героя також ускладнюється тим, що він намагається добитися уваги дівчини своєї мрії, однак при знайомстві Мет набрехав їй, що працює в Голдман Сакс - найбільшому комерційному банку. Одного разу долі всіх героїв історії круто зміняться під час дикої вечірки!

Пн
14
лист.

2011 р.

Переглядів: (1954) | Коментарі: (0) | 11.11.14
Автор: allgamenews


ПРО фільм
Нік - простий рознощик піци, чия розмірене життя буквально в одну мить перевертається з ніг на голову, коли в неї з хитромудрим планом вриваються два бандита, мріють зірвати великий куш. Епатажний парочка викрадає Ніка з метою змусити його пограбувати банк.

Пн
14
лист.

2011 р.

Переглядів: (1437) | Коментарі: (0) | 11.11.14
Автор: allgamenews


ПРО фільм:
Весільна вечірка обертається катастрофою всесвітнього масштабу: виявляється, що на Землю насувається планета під назвою Меланхолія. З кожною годиною вона все ближче, і шансів на виживання людства все менше...


 
F-RL.COM не містить ніякої нелегальної інформації, тільки хеш-суми файлів вільно доступних в мережі. Власники сайту не можуть нести відповідальності за дії користувачів. Цей ресурс повністю анонімний - IP адреси і дії користувачів не зберігаються. Сайт не надає електронні версії творів, а займається індексуванням файлів, що знаходяться у файлообмінних мережах, Всі права на файли належать правовласникам. Якщо ви є правовласником файлу, проіндексованого нашою пошуковою машиною і не бажаєте щоб посилання на нього знаходилось в нашому каталозі, ознайомтесь з правилами нашого ресурсу. Для скарг пишіть сюди: holder@f-rl.com