RSS
 

FreeRelease » Файли » Гарячі новинки» Fallout: New Vegas (2010/RUS/ENG) [Repack]...

Get Adobe Flash player

Кращі ігри

Кращі фільми

 

Що краще?


Fallout: New Vegas (2010/RUS/ENG) [Repack]

 


Рік випуску: 2010
Жанр: Action, RPG
Розробник: Obsidian Entertainment
Видавництво: Bethesda Softworks
Тип видання: Repack
Мова інтерфейсу: Російська / Англійська
Мова озвучення: Англійська
Таблетка: Не потрібна

Мінімальні системні вимоги:
- Операційна система: Windows ® XP / Vista / 7
- Процесор: Intel Pentium D / AMD Athlon 64 X2
- Оперативна пам'ять: 1,5 Гб (для XP) / 2 Гб (для Vista / 7)
- Відеокарта: 128 МБ (GeForce 6600GT / Radeon X1300XT)
- Звукова карта: совместімоя з DirectX9.0
- Вільне місце на жорсткому диску: 10 Гб
-------------------------------------------------- ------------------------------
Опис: Ласкаво просимо в Нью-Вегас - місто мрійників і мисливців за успіхом. Три угрупування ведуть нещадну боротьбу за контроль над цим оазисом у постапокаліптичній пустелі. Той, хто добре озброєний і твердо знає, чого хоче, тут швидко прославиться, але при цьому наживе безліч ворогів. Проробіть нелегкий шлях по жаркій Пустищі Мохаве, дістаньтеся до дамби Гувера, прогуляйтеся по блискучим неоном вулицях Вегаса. Подорожуючи, ви зустрінете чимало колоритних особистостей, візьмете участь у сутичках між прагне влади угрупованнями, а також бийтеся з мутантами всіх мастей і розмірів і відчуєте зброю небаченої потужності. Вирішуйте, хто буде вашим союзником, або ж, обравши шлях героя-одинака, станьте єдиновладним королем Нью-Вегаса.

[spoiler="Особливості гри"]
• Жаркий Вегас.
Дослідіть неосяжні простори - від глухих містечок, розкиданих по Пустищі Мохаве, до чудових сяючих вогнями вулиць Нью-Вегаса.
• Ваше слово.
Війна між конкуруючими угрупуваннями назавжди змінить життя мешканців міста. Від того, чию сторону в цьому конфлікті приймете ви, залежить все: з ким доведеться зустрітися і спілкуватися, хто стане вірним соратником, а хто - заклятим ворогом, і звичайно, фінал боротьби за владу.
• Свіжі ідеї.
Нова система спілкування з компаньйонами; система репутації - пам'ятайте: як відгукнеться, так і відгукнеться; режим «Хардкор» - для тих, хто не шукає легких шляхів, особливі прийоми рукопашного бою.
• До зброї!
Арсенал у два рази перевершує представлений в Fallout 3: тепер у вас більш ніж достатньо коштів, щоб гідно відповісти на будь-яку загрозу. Крім того, інженери Vault-Tec розробили нову систему конфігурації зброї, яка дозволить ремонтувати і модифікувати будь-які небезпечні «іграшки» в будь-якому місці в будь-який час.
• Повне беззаконня.
Перед вами величезний світ, ви вільні вибирати в ньому власний шлях. Подорожуйте і оглядайте пам'ятки, боріться пліч-о-пліч з тими, хто, на вашу думку, цього вартий, або станьте героєм-одинаком - це ваш світ, це ваша гра!
[/spoiler]
[spoiler="Особливості Repack-a"]
• Нічого не вирізане
• Частина звуку перекодована в менший бітрейт (в 128 Кбіт / с) з мінімальними втратами якості.
• Встановлено 4 офіційні DLC
• Залишено інтро з оригінальної версії гри (345мб), тому що у версії від 1С він перетиснено (169мб)
• Час встановлення ~ 30 хвилин.
• RePacked by [R.G. Catalyst].
[/spoiler]
[spoiler="Скріншоти"]

[/spoiler]

Схожі матеріали

Соціальні мережі


Коментарі

Якщо Вам вдалося скачати безкоштовно гру Fallout: New Vegas (2010/RUS/ENG) [Repack] або не вдалося це зробити, якщо Ви якимось чином використовували дані файли і Вам є що сказати, будь ласка, напишіть Вашу думку з приводу Fallout: New Vegas (2010/RUS/ENG) [Repack], щоб скачати гру було стимулом для інших і вони так само змогли залишити про цю гру корисну для інших інформацію.
 
Шановний відвідувачу, Ви зайшли на сайт як гість. Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або зайти на сайт під своїм іменем.
 

Добавление комментария

Имя:*
E-Mail:*
 
  • Введите код:
 
F-RL.COM не містить ніякої нелегальної інформації, тільки хеш-суми файлів вільно доступних в мережі. Власники сайту не можуть нести відповідальності за дії користувачів. Цей ресурс повністю анонімний - IP адреси і дії користувачів не зберігаються. Сайт не надає електронні версії творів, а займається індексуванням файлів, що знаходяться у файлообмінних мережах, Всі права на файли належать правовласникам. Якщо ви є правовласником файлу, проіндексованого нашою пошуковою машиною і не бажаєте щоб посилання на нього знаходилось в нашому каталозі, ознайомтесь з правилами нашого ресурсу. Для скарг пишіть сюди: holder@f-rl.com
Designed by CENTROARTS