RSS
 

FreeRelease » Файли » Гарячі новинки» Front Mission Evolved (2010/Multi3/RUS) [R...

Get Adobe Flash player

Кращі ігри

Кращі фільми

 

Що краще?


Front Mission Evolved (2010/Multi3/RUS) [Repack]

 


Рік випуску: 2010
Жанр: Arcade / 3d / Top-down
Розробник: Double Helix Games
Видавництво: Square Enix
Платформа: РС
Мова інтерфейсу: російська, англійська, японська
Мова озвучення: англійська
Тип видання: Repack
Таблетка: вшита

Системні вимоги:
ОС (операційна система): Windows Xp/vista/7
Процесор: Intel Pentium 4 @ 2.0 Ghz / AMD Athlon XP 2000+
Оперативна пам'ять: 1 Gb
Жорсткий диск: 11 Gb вільно
Відео пам'ять: 256 Mb
Відео карта: nvidia Geforce 7800 / ATI Radeon X1900
Звукова карта: Сумісна з DIRECTX
DIRECTX: 9.0c

Опис: Історія учить, що без війни неможливо досягти миру. Що без досконалої зброї не можна отримати перемогу. Але історики ніколи не були на полі бою. Залиште думки на потім. А зараз - є наказ, є мета, є ворог, якого треба знищити. І є величезний, сучасний бойовий робот. Проведіть свій Wanzer назустріч вогненному шквалу і розривам снарядів. Доведіть, що у ваших силах змінити хід історії!

Грандіозний екшен від третьої особи виглядає, як справжній голлівудський блокбастер. Вам належить діяти на фантастичному світі майбутнього. Йде 2171 рік, людство спрямувалося в космос. Але на Землі продовжуються жорстокі битви. Ви не тільки зможете взяти в них участь - від ваших дій залежить практично все. При цьому поліпшити вашого робота не тільки можна, але і потрібно! Виберіть відповідний для вас стиль. Зніміть важку броню і уразите супротивника небувалою швидкістю руху. Прикріпите додаткові знаряддя і станьте справжнім дредноутом - смертельною загрозою для будь-якого, хто посміє відкрити вогонь. Неперевершений всесвіт Front Mission вже добре знайомий фанатам ігрових консолей. Але такого видовища не бачили навіть досвідчені бійці!

[spoiler="Особливості Repack-a"]
нічого не вирізано / не пережато
час встановлення ~30 хвилин 
Repack by z10yded
[/spoiler]
[spoiler="Скріншоти"]
pic pic pic
[/spoiler]

Схожі матеріали

Соціальні мережі


Коментарі

Якщо Вам вдалося скачати безкоштовно гру Front Mission Evolved (2010/Multi3/RUS) [Repack] або не вдалося це зробити, якщо Ви якимось чином використовували дані файли і Вам є що сказати, будь ласка, напишіть Вашу думку з приводу Front Mission Evolved (2010/Multi3/RUS) [Repack], щоб скачати гру було стимулом для інших і вони так само змогли залишити про цю гру корисну для інших інформацію.
 
Шановний відвідувачу, Ви зайшли на сайт як гість. Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або зайти на сайт під своїм іменем.
 

Добавление комментария

Имя:*
E-Mail:*
 
  • Введите код:
 
F-RL.COM не містить ніякої нелегальної інформації, тільки хеш-суми файлів вільно доступних в мережі. Власники сайту не можуть нести відповідальності за дії користувачів. Цей ресурс повністю анонімний - IP адреси і дії користувачів не зберігаються. Сайт не надає електронні версії творів, а займається індексуванням файлів, що знаходяться у файлообмінних мережах, Всі права на файли належать правовласникам. Якщо ви є правовласником файлу, проіндексованого нашою пошуковою машиною і не бажаєте щоб посилання на нього знаходилось в нашому каталозі, ознайомтесь з правилами нашого ресурсу. Для скарг пишіть сюди: holder@f-rl.com
Designed by CENTROARTS