RSS
 

FreeRelease » Файли » PSP» God of War: Ghost of Sparta (2010)[RUS] PS...

Get Adobe Flash player

Кращі ігри

Кращі фільми

 

Що краще?


God of War: Ghost of Sparta (2010)[RUS] PSP

 

Назва: God of War: Ghost of Sparta (RUS)
Жанр: Action (Slasher) / 3D / 3rd Person
Розробник: Ready at Dawn Studios
Рік: 2010
Платформа: PSP

Мова інтерфейсу: англійська (оригінал) / російська (з озвученням) / польська
Таблетка: непотрібно
Системні вимоги: Прошивка: 5.00M33-6.
Інструкція по установці: Закинути файл у папку ISO у вашій PSP

Опис: Ghost of Sparta присвячується подіям, що трапилося відразу після закінчення першої частини трилогії. Грали в God of War III пам'ятають, що Посейдон згадував зниклу Атлантиду. Як раз про те, що привело до таких сумного фіналу, нам і розкажуть. До речі, є підозри, що причиною катастрофи став наш протагоніст - буйний лисий красень Кратос ... Крім того, розробники обіцяють зустріч з легендарним царем Мидасом і морським чудовиськом Сциллою. Як думаєте, переживуть вони зустріч з нами?







Схожі матеріали

Соціальні мережі


Коментарі

Якщо Вам вдалося скачати безкоштовно гру God of War: Ghost of Sparta (2010)[RUS] PSP або не вдалося це зробити, якщо Ви якимось чином використовували дані файли і Вам є що сказати, будь ласка, напишіть Вашу думку з приводу God of War: Ghost of Sparta (2010)[RUS] PSP, щоб скачати гру було стимулом для інших і вони так само змогли залишити про цю гру корисну для інших інформацію.
 
Шановний відвідувачу, Ви зайшли на сайт як гість. Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або зайти на сайт під своїм іменем.
 
  Цитата  

серік

12.02.18 11:52
клас

Добавление комментария

Имя:*
E-Mail:*
 
  • Введите код:
 
F-RL.COM не містить ніякої нелегальної інформації, тільки хеш-суми файлів вільно доступних в мережі. Власники сайту не можуть нести відповідальності за дії користувачів. Цей ресурс повністю анонімний - IP адреси і дії користувачів не зберігаються. Сайт не надає електронні версії творів, а займається індексуванням файлів, що знаходяться у файлообмінних мережах, Всі права на файли належать правовласникам. Якщо ви є правовласником файлу, проіндексованого нашою пошуковою машиною і не бажаєте щоб посилання на нього знаходилось в нашому каталозі, ознайомтесь з правилами нашого ресурсу. Для скарг пишіть сюди: holder@f-rl.com
Designed by CENTROARTS