RSS
 

FreeRelease » Файли » Гарячі новинки» Готика 4: Аркания (2010/RUS) [Repack]...

Get Adobe Flash player

Кращі ігри

Кращі фільми

 

Що краще?


Готика 4: Аркания (2010/RUS) [Repack]

 


Рік виходу: 2010
Жанр: RPG / Action / 3d / 3rd Person
Розробник: Spellbound Entertainment
Видавець в Росії: Акелла
Платформа: РС
Тип видання: Repack
Мова інтерфейсу і озвучення: Російська
Таблекта: вшита (від TRIVIUM)

Опис: Війна, що обкутала Південні Острови кривавим туманом, нарешті, докотилася і до острова Фешир, де до недавнього часу панували спокій і ідилія. Головний герой гри "Готика 4: Арканія" повертається в своє село і застає її розграбованою і розореною. Ті, хто напав на неї, пішли в морі на своїх кораблях під вітрилами з емблемою у вигляді орла. Наш герой, одержимою спрагою мести, відправляється в чергове повне небезпек пригода, але незабаром усвідомлює, що напад головорізів на беззахисне мирне село було не просто чиєюсь хвилинною примхою. За всіма подіями, що відбуваються в світі, як з'ясовується, коштує незрима темна сила, і нашому героєві незабаром належить зустрітися з могутнім невідомим ворогом. Але він протистоїть йому не один - його доля нерозривно пов'язана з таємничою прекрасною незнайомкою, а також з могутнім артефактом з давно забутого минулого.

Мінімальні системні вимоги:
• ОС: Microsoft® Windows® XP / Vista / Windows 7
• Процесор: Intel Core 2 Duo @ 2.8 GHz / AMD Athlon II x2 @ 2.8 GHz
• Оперативна Пам'ять: 2 ГБ
• Graphics:GeForce 8800 GTX
• DirectX®: DIRECTX 9.0c або вище
• Жорсткий Диск: 9 ГБ
• Звук: DIRECTX 8.1 сумісна звукова карта

Рекомендовані системні вимоги:

• ОС: Microsoft® Windows® XP / Vista / Windows 7
• Процесор: Intel Core I7 @ 3 GHz / AMD Phenom II x4 @ 3 GHz
• Оперативна Пам'ять: 4 ГБ
• Відеокарта: GeForce GTX 295
• DirectX®: DIRECTX 9.0c або вище
• Жорсткий Диск: 9 ГБ
• Звук: DIRECTX 8.1 сумісна звукова карта

[spoiler="Особливості гри:"]
- Великий, такий, який живе своїм життям світ, із зміною дня і ночі, мінливою погодою і різноманітними регіонами - величними містами, живописними долинами, глухими лісами і підземними печерами.
- Безліч ігрових можливостей: досліджуйте навколишній світ, вступайте в різні фракції і виконуйте незліченні завдання, охотьтесь на дивовижних представників місцевої фауни, займайтеся алхімією і ремісництвом, створюйте власні предмети.
- Великий вибір зброї (мечі, сокири, списи, луки, арбалети) і заклинань (метання вогненних куль, управління погодою, левітація і багато що інше) - в умілому комбінуванні прийомів рукопашного і магічного бою криється успіх в битвах.
- Прекрасна графіка і звук, занурюють в гру.
- Доброзичливий інтерфейс і зручне управління - навіть ті, хто не знайомий з попередніми іграми серії, в світі «Арканії» відчуватимуть себе як вдома
[/spoiler]
[spoiler="Особливості Repack-a:"]
- Вирізані відеоролики, не використовувані грою; більше нічого не вирізане; не перекодовано
- Час встановлення 40 хвилин
- Автор Shepards
[/spoiler]
[spoiler="Скріншоти:"]
[/spoiler]

Схожі матеріали

Соціальні мережі


Коментарі

Якщо Вам вдалося скачати безкоштовно гру Готика 4: Аркания (2010/RUS) [Repack] або не вдалося це зробити, якщо Ви якимось чином використовували дані файли і Вам є що сказати, будь ласка, напишіть Вашу думку з приводу Готика 4: Аркания (2010/RUS) [Repack], щоб скачати гру було стимулом для інших і вони так само змогли залишити про цю гру корисну для інших інформацію.
 
Шановний відвідувачу, Ви зайшли на сайт як гість. Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або зайти на сайт під своїм іменем.
 

Добавление комментария

Имя:*
E-Mail:*
 
  • Введите код:
 
F-RL.COM не містить ніякої нелегальної інформації, тільки хеш-суми файлів вільно доступних в мережі. Власники сайту не можуть нести відповідальності за дії користувачів. Цей ресурс повністю анонімний - IP адреси і дії користувачів не зберігаються. Сайт не надає електронні версії творів, а займається індексуванням файлів, що знаходяться у файлообмінних мережах, Всі права на файли належать правовласникам. Якщо ви є правовласником файлу, проіндексованого нашою пошуковою машиною і не бажаєте щоб посилання на нього знаходилось в нашому каталозі, ознайомтесь з правилами нашого ресурсу. Для скарг пишіть сюди: holder@f-rl.com
Designed by CENTROARTS