RSS
 

FreeRelease » Файли » iPhone, iPod, iPod Touch» Інтерни. сезон 4 (61-71 серії з 120) [2011...

Get Adobe Flash player

Кращі ігри

Кращі фільми

 

Що краще?


Інтерни. сезон 4 (61-71 серії з 120) [2011 р., комедія, DVB]

 


Рік виходу: 2011
Випущено: Россіяpic
Жанр: комедія
Тривалість: ~ 00:25:00 серія
Переклад: не потрібен
Режисер: Максим Пежемский, Заур Болотаєв, Мілан Кілібарда
В Ролях:
Іван Охлобистін, Христина Асмус, Ілля Глинников, Олександр Ільїн (молодший), Вадим Демчог, Світлана Пермякова, Світлана Каминіна

Сюжет фільму:
Головні герої серіалу - чотири інтерна. Вони весь час потрапляють в ідіотські ситуації, а їхній керівник доктор Биков із задоволенням за цим спостерігає. Доводити інтернів до сказу Бикову допомагає друг доктор Купітман і заважає головлікар лікарні Анастасія Кисегач.
Якість: DVB
Формат: mp4
Відео кодек: AVC
Аудіо кодек: ААС
Відео: 480х288 (61), 480х272 (62-64) (1,667), at 25,000 кадр / сек, AVC
Аудіо:RU: 128 Кбіт / сек, 48,0 КГц, 2 канали, AAC (LC)
Субтитри: Відсутні
Обкладинка, телешоу: прописані

[spoiler="Скріншоти"]

[/spoiler]

Схожі матеріали

Соціальні мережі


Коментарі

Якщо Вам вдалося скачати безкоштовно гру Інтерни. сезон 4 (61-71 серії з 120) [2011 р., комедія, DVB] або не вдалося це зробити, якщо Ви якимось чином використовували дані файли і Вам є що сказати, будь ласка, напишіть Вашу думку з приводу Інтерни. сезон 4 (61-71 серії з 120) [2011 р., комедія, DVB], щоб скачати гру було стимулом для інших і вони так само змогли залишити про цю гру корисну для інших інформацію.
 
Шановний відвідувачу, Ви зайшли на сайт як гість. Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або зайти на сайт під своїм іменем.
 

Добавление комментария

Имя:*
E-Mail:*
 
  • Введите код:
 
F-RL.COM не містить ніякої нелегальної інформації, тільки хеш-суми файлів вільно доступних в мережі. Власники сайту не можуть нести відповідальності за дії користувачів. Цей ресурс повністю анонімний - IP адреси і дії користувачів не зберігаються. Сайт не надає електронні версії творів, а займається індексуванням файлів, що знаходяться у файлообмінних мережах, Всі права на файли належать правовласникам. Якщо ви є правовласником файлу, проіндексованого нашою пошуковою машиною і не бажаєте щоб посилання на нього знаходилось в нашому каталозі, ознайомтесь з правилами нашого ресурсу. Для скарг пишіть сюди: holder@f-rl.com
Designed by CENTROARTS