RSS
 

FreeRelease » Файли » iPhone, iPod, iPod Touch» [+iPad][iOS 4] AudioNote - додаток для ств...

Get Adobe Flash player

Кращі ігри

Кращі фільми

 

Що краще?


[+iPad][iOS 4] AudioNote - додаток для створення нотаток [v2.06, RUS]

 


Дата поновлення: 30 травня 2011
Версія: 2.06
Розробник: Luminant Software
Системні вимоги: iOS> = 4.1
Мова інтерфейсу: + російська, англійська, французька, німецька, італійська, іспанська

Опис: Запис нотаток та аудіо синхронізація з кращими додатком для нотаток в App Store! AudioNote поєднує в собі функціональність блокнота і диктофона; потужний інструмент, який допоможе вам заощадити час при одночасному підвищенні якості нотатки. Ідеально підходить для бізнесу або студентів!
За синхронізації нотаток і аудіо, AudioNote автоматично індексує зустрічі, лекції, або навчальні сесії. Потрібен перегляд обговорення результатів на ваш наступний проект? Намагаєтеся згадати, який ключовий момент сказав професор? З AudioNote немає необхідності витрачати час на пошуки по всій запису, щоб дізнатися про це. Кожна замітка прив'язана до дати і часу, готуючи вас до того, що ви хочете почути! Не можна додати будь-які нотатки під час зустрічі? Немає проблем, ви можете додати їх пізніше!
Повністю функціональна і зручна програма AudioNote підвищує якість вашої замітки. Дивіться, як текст і малюнки виділяються під час відтворення, допомагаючи вам пригадати контекст, в якому вони були записані.
На iPad або iPhone, ви можете із зручністю використовувати AudioNote скрізь: зустрічі, інтерв'ю, конференції, лекції, заняття.

Особливості:
- Синхронізувати нотатки та аудіо записів.
- Повністю функціональний додаток для текстових заміток, з додатковим меню (копіювати, вставляти і т.д.).
- Режим пера для малювання або рукописних нотаток.
- Звернення безпосередньо до аудиозаметки, натиснувши текст або малюнки. Натисніть і утримуйте, щоб шукати 10 секунд запису.
- Підкреслено важливість нотатки під час відтворення.
- Зручність аудиозаметок та їх обробки навіть під час аудіо-переривань (телефонні дзвінки, додаток вихід і т.д.).
- Експорт заміток та аудіо по електронній пошті, через Wi-Fi, або через iTunes (тільки iPad)
- Імпорт AudioNote файлів (наприклад, створення та експортування з AudioNote) через iTunes (тільки iPad)

[spoiler="Скріншоти"]
picpicpicpic
[/spoiler]

Схожі матеріали

Соціальні мережі


Коментарі

Якщо Вам вдалося скачати безкоштовно гру [+iPad][iOS 4] AudioNote - додаток для створення нотаток [v2.06, RUS] або не вдалося це зробити, якщо Ви якимось чином використовували дані файли і Вам є що сказати, будь ласка, напишіть Вашу думку з приводу [+iPad][iOS 4] AudioNote - додаток для створення нотаток [v2.06, RUS], щоб скачати гру було стимулом для інших і вони так само змогли залишити про цю гру корисну для інших інформацію.
 
Шановний відвідувачу, Ви зайшли на сайт як гість. Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або зайти на сайт під своїм іменем.
 

Добавление комментария

Имя:*
E-Mail:*
 
  • Введите код:
 
F-RL.COM не містить ніякої нелегальної інформації, тільки хеш-суми файлів вільно доступних в мережі. Власники сайту не можуть нести відповідальності за дії користувачів. Цей ресурс повністю анонімний - IP адреси і дії користувачів не зберігаються. Сайт не надає електронні версії творів, а займається індексуванням файлів, що знаходяться у файлообмінних мережах, Всі права на файли належать правовласникам. Якщо ви є правовласником файлу, проіндексованого нашою пошуковою машиною і не бажаєте щоб посилання на нього знаходилось в нашому каталозі, ознайомтесь з правилами нашого ресурсу. Для скарг пишіть сюди: holder@f-rl.com
Designed by CENTROARTS