RSS
 

FreeRelease » Файли » iPhone, iPod, iPod Touch» Ultimate Mortal Kombat 3 (2011) [Ліцензія,...

Get Adobe Flash player

Кращі ігри

Кращі фільми

 

Що краще?


Ultimate Mortal Kombat 3 (2011) [Ліцензія, Англіійскій, Fighting]

 


Рік випуску: 2011
Жанр: Fighting
Розробник: Electronic Arts

Тип видання: Ліцензія
Мова інтерфейсу: Англійська
Мова озвучення: Англійська

Системні вимоги: прошивка 3.0 і вище

Опис: Ultimate Mortal Kombat ™ 3 - гра жанру файтинг із серії Mortal Kombat, яка була випущена на аркадних ігрових автоматах в 1995 році. Це - апдейт гри Mortal Kombat 3, який теж потім був перероблений в Mortal Kombat Trilogy. Midway випустила також версію цієї гри для мережі X-Box Live на приставці Xbox 360 і на Nintendo DS. Майже повністю збігається з аркадной версія гри була включена в Преміум Видання Mortal Kombat: Armageddon для PS2.
Оригінальний аркадний файтинг тепер доступний і для власників iДевайсов! З 13 класичними воїнами, включаючи Скорпіона, Sub-Zero і Соня Блейд, різноманітні режимами гри, різні можливостями управління і оновленої візуалізацією ... Ви зможете знову пережити звірячі комбо і фатальні атаки, які зробили Mortal Kombat однією з найбільш затребуваних відео-ігор!
16 арен чекають вас в режимі Аркада, яке ставить проти вас головних воїнів Mortal Kombat. Налаштуйте розташування кнопок і домінуйте над вашими противниками в битві head-to-head.
Киньте виклик друзям в нещадному бою, head-to-head мультиплеере через локальний WiFi або Bluetooth ®. Або отримуйте очки у розрахованих боях проти зрадницького Shao Kahn.
Ultimate Mortal Kombat 3 для iPhone - показує неймовірні візуальні афекти, привнесені в оригінальну гру!

[spoiler="Скріншоти"]
pic pic pic
[/spoiler]

Схожі матеріали

Соціальні мережі


Коментарі

Якщо Вам вдалося скачати безкоштовно гру Ultimate Mortal Kombat 3 (2011) [Ліцензія, Англіійскій, Fighting] або не вдалося це зробити, якщо Ви якимось чином використовували дані файли і Вам є що сказати, будь ласка, напишіть Вашу думку з приводу Ultimate Mortal Kombat 3 (2011) [Ліцензія, Англіійскій, Fighting], щоб скачати гру було стимулом для інших і вони так само змогли залишити про цю гру корисну для інших інформацію.
 
Шановний відвідувачу, Ви зайшли на сайт як гість. Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або зайти на сайт під своїм іменем.
 

Добавление комментария

Имя:*
E-Mail:*
 
  • Введите код:
 
F-RL.COM не містить ніякої нелегальної інформації, тільки хеш-суми файлів вільно доступних в мережі. Власники сайту не можуть нести відповідальності за дії користувачів. Цей ресурс повністю анонімний - IP адреси і дії користувачів не зберігаються. Сайт не надає електронні версії творів, а займається індексуванням файлів, що знаходяться у файлообмінних мережах, Всі права на файли належать правовласникам. Якщо ви є правовласником файлу, проіндексованого нашою пошуковою машиною і не бажаєте щоб посилання на нього знаходилось в нашому каталозі, ознайомтесь з правилами нашого ресурсу. Для скарг пишіть сюди: holder@f-rl.com
Designed by CENTROARTS