RSS
 

FreeRelease » Файли » Гарячі новинки» Как достать: Принц Персии и Жадный Халиф (...

Get Adobe Flash player

Кращі ігри

Кращі фільми

 

Що краще?


Как достать: Принц Персии и Жадный Халиф (2010) [L,RUS,Бука]

 

Рік випуску: 2010
Жанр: Аркада
Розробник: Orion Games
Видавництво: Бука
Тип видання: Ліцензія
Мова інтерфейсу: російська
Мова озвучення: російська
Таблетка: емуляція образу (через alcohol 120%)

Системні вимоги:
Операційна система: Microsoft Windows XP/Vista/7
Процесор: Intel P4 2000 Мгц, AMD Athlon XP 2500 +
Оперативна пам'ять: 1 ГБ
Відео: Відеокарта класу Geforce 8800 (підтримка шейдерів sm2.0)
Вільне місце на диску: 1 ГБ
Звук: Звукова карта, сумісна з підтримкою EAX

Опис: Перед вами абсолютно нова гра Як дістати: Принц Персії і Жадібний Халіф! Що може бути веселіше, ніж вивести з себе товстого вічно гарчало Халіфа? Напевно, тільки перецілувати всіх його красунь-дружин. Відправляйтеся на цю авантюру разом з бешкетною Принцом Персії.
У грі Як дістати: Принц Персії і Жадібний Халіф Вам знадобиться кмітливість і хитрість - збирайте приховані предмети, знаходите їм застосування, пробирайтеся з однієї кімнати в іншу, від однієї дружини до наступної. Доведіть Халіфа до сказу, отримаєте масу задоволення!

[spoiler="Скріншоти"]

[/spoiler]

Схожі матеріали

Соціальні мережі


Коментарі

Якщо Вам вдалося скачати безкоштовно гру Как достать: Принц Персии и Жадный Халиф (2010) [L,RUS,Бука] або не вдалося це зробити, якщо Ви якимось чином використовували дані файли і Вам є що сказати, будь ласка, напишіть Вашу думку з приводу Как достать: Принц Персии и Жадный Халиф (2010) [L,RUS,Бука], щоб скачати гру було стимулом для інших і вони так само змогли залишити про цю гру корисну для інших інформацію.
 
Шановний відвідувачу, Ви зайшли на сайт як гість. Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або зайти на сайт під своїм іменем.
 

Добавление комментария

Имя:*
E-Mail:*
 
  • Введите код:
 
F-RL.COM не містить ніякої нелегальної інформації, тільки хеш-суми файлів вільно доступних в мережі. Власники сайту не можуть нести відповідальності за дії користувачів. Цей ресурс повністю анонімний - IP адреси і дії користувачів не зберігаються. Сайт не надає електронні версії творів, а займається індексуванням файлів, що знаходяться у файлообмінних мережах, Всі права на файли належать правовласникам. Якщо ви є правовласником файлу, проіндексованого нашою пошуковою машиною і не бажаєте щоб посилання на нього знаходилось в нашому каталозі, ознайомтесь з правилами нашого ресурсу. Для скарг пишіть сюди: holder@f-rl.com
Designed by CENTROARTS