RSS
 

FreeRelease » Файли » XBOX-360» Kane & Lynch 2: Dog Days [Region Free / EN...

Get Adobe Flash player

Кращі ігри

Кращі фільми

 

Що краще?


Kane & Lynch 2: Dog Days [Region Free / ENG][XBOX360]

 
   

Рік випуску: 2010
Жанр: 3rd-Person / 3D / Action Shooter
Розробник: IO Interactive
Видавництво: Eidos Interactive
Регіон: Region Free
Тип видання: Ліцензія
Прошивка: iXtreme 6-а хвиля (iXtreme 1.61 ==> під iXtreme 1.2-1.6 треба патч!)
Мова інтерфейсу: Англійська
Тип перекладу: немає

Опис: Брудні вулиці Шанхая - відмінне містечко, щоб забути про криваве чаді. Десять баксів, дівчинка під боком, і ти король світу. Але коли приїздить старий друг, все це ні чорта не значить. І пристрасть як полювання посидіти, згадати колишні деньки - але на горизонті нові проблеми. А ось вирішувати їх доведеться по-старому. Адже коли покидьки затискають в кут, так і тягне дістати дробовик і влаштувати всім навколо криваву бійню!

Парочка найжорстокіших і безбашенних вбивць за всю історію відеоігор повертається! Кейн і Лінч розкажуть нову історію з вибухами, ураганної стріляниною і густими потоками крові. Неймовірний реалізм жорстоких подій перенесе вас в кам'яні джунглі. Тут небезпечніша, ніж в будь-якому гетто, але ці зловісні герої - досвідчені хижаки. Своя шкура дорожче, ніж життя місцевих верховодів. Краще відправити на той світ ціле місто, ніж дозволити кому-то уникнути відплати. Коли вони зустрінуться, світ навколо звалиться. Готуйтеся - Кейн і Лінч вже близько. І вони готові вбивати.

[spoiler="abgx360"]
pic
[/spoiler]

[spoiler="Скріншоти"]
pic pic pic
[/spoiler]

Схожі матеріали

Соціальні мережі


Коментарі

Якщо Вам вдалося скачати безкоштовно гру Kane & Lynch 2: Dog Days [Region Free / ENG][XBOX360] або не вдалося це зробити, якщо Ви якимось чином використовували дані файли і Вам є що сказати, будь ласка, напишіть Вашу думку з приводу Kane & Lynch 2: Dog Days [Region Free / ENG][XBOX360], щоб скачати гру було стимулом для інших і вони так само змогли залишити про цю гру корисну для інших інформацію.
 
Шановний відвідувачу, Ви зайшли на сайт як гість. Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або зайти на сайт під своїм іменем.
 

Добавление комментария

Имя:*
E-Mail:*
 
  • Введите код:
 
F-RL.COM не містить ніякої нелегальної інформації, тільки хеш-суми файлів вільно доступних в мережі. Власники сайту не можуть нести відповідальності за дії користувачів. Цей ресурс повністю анонімний - IP адреси і дії користувачів не зберігаються. Сайт не надає електронні версії творів, а займається індексуванням файлів, що знаходяться у файлообмінних мережах, Всі права на файли належать правовласникам. Якщо ви є правовласником файлу, проіндексованого нашою пошуковою машиною і не бажаєте щоб посилання на нього знаходилось в нашому каталозі, ознайомтесь з правилами нашого ресурсу. Для скарг пишіть сюди: holder@f-rl.com
Designed by CENTROARTS