RSS
 

FreeRelease » Файли » Фентезі / Фантастика» Хижаки / Хищники / Predators (2010) BDRip ...

Get Adobe Flash player

Кращі ігри

Кращі фільми

 

Що краще?


Хижаки / Хищники / Predators (2010) BDRip Ukr, Rus, Eng

 


Жанр: фантастика, боевик, триллер, приключения
Країна: США
Режисер: Нимрод Антал
У ролях: Эдриан Броуди, Тофер Грейс, Алиси Брага, Уолтон Гоггинс, Олег Тактаров, Лоренс Фишбёрн, Дэнни Трехо, Луис Одзава Чангчьен, Махершалалхашбаз Али, Кэри Джонс 

Сюжет / опис фільму:
Наемник Ройс невольно вынужден возглавить группу профессионалов, выполняющих загадочную миссию на неизвестной планете. За исключением опального доктора все они - хладнокровные убийцы: наемники, гангстеры, осужденные и участники отрядов смерти людские «хищники». Но когда их начинает систематически преследовать и истреблять невообразимое чудовище, становится очевидно, что теперь они в роли своих жертв.

IMDb - 6.6/10

Kinopoisk - 6.4/10

Інформація про файл

Тривалість: 01:46:53
Якість відео: BDRip
Відео: кодек: XviD, розмір кадру: 720х304, бітрейт: 1495 кб/с
Аудіо #1: мова: українська, переклад: дубльований (дубляж), аудіокодек: AC3 5.1, бітрейт аудіо: 384 кб/с
Аудіо #2: мова: російська, переклад: дубльований (дубляж), аудіокодек: AC3 5.1, бітрейт аудіо: 384 кб/с
Аудіо #3: мова: англійська, переклад: (оригінал), аудіокодек: AC3 5.1, бітрейт аудіо: 384 кб/с


Схожі матеріали

Соціальні мережі


Коментарі

Якщо Вам вдалося скачати безкоштовно гру Хижаки / Хищники / Predators (2010) BDRip Ukr, Rus, Eng або не вдалося це зробити, якщо Ви якимось чином використовували дані файли і Вам є що сказати, будь ласка, напишіть Вашу думку з приводу Хижаки / Хищники / Predators (2010) BDRip Ukr, Rus, Eng, щоб скачати гру було стимулом для інших і вони так само змогли залишити про цю гру корисну для інших інформацію.
 
Шановний відвідувачу, Ви зайшли на сайт як гість. Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або зайти на сайт під своїм іменем.
 

Добавление комментария

Имя:*
E-Mail:*
 
  • Введите код:
 
F-RL.COM не містить ніякої нелегальної інформації, тільки хеш-суми файлів вільно доступних в мережі. Власники сайту не можуть нести відповідальності за дії користувачів. Цей ресурс повністю анонімний - IP адреси і дії користувачів не зберігаються. Сайт не надає електронні версії творів, а займається індексуванням файлів, що знаходяться у файлообмінних мережах, Всі права на файли належать правовласникам. Якщо ви є правовласником файлу, проіндексованого нашою пошуковою машиною і не бажаєте щоб посилання на нього знаходилось в нашому каталозі, ознайомтесь з правилами нашого ресурсу. Для скарг пишіть сюди: holder@f-rl.com
Designed by CENTROARTS