RSS
 

FreeRelease » Файли » Трилери» Клони / Суррогаты / Surrogates (2009) Blu-...

Get Adobe Flash player

Кращі ігри

Кращі фільми

 

Що краще?


Клони / Суррогаты / Surrogates (2009) Blu-ray [uk,en,it,tu]

 


Жанр: трилер, екшн, фантастика
Країна: США
Кіностудія/кінокомпанія: Touchstone Pictures

Режисер: Джонатан Мостоу (Jonathan Mostow)
Сценарій: Майкл Ферріс (Michael Ferris), Джон Д. Бранкато (John D. Brancato), Роберт Вендітті (Robert Venditti), Бред Велделе (Brett Weldele)
Продюсери: Елізабет Бенкс (Elizabeth Banks), Макс Гандельман (Max Handelman), Девід Гоберман (David Hoberman), Тод Ліберман (Todd Lieberman), Девід Ніксей (David Nicksay)
Оператор: Олівер Вуд (Oliver Wood)
Композитор: Річард Марвін (Richard Marvin)
Актори: Брюс Вілліс (Bruce Willis), Рада Мітчел (Radha Mitchell), Розамунд Пайк (Rosamund Pike), Борис Коджо (Boris Kodjoe), Джеймс Джинті (James Ginty), Джеймс Кромвел (James Cromwell), Вінг Реймс (Ving Rhames), Джек Ноузворті (Jack Noseworthy), Девін Ретрей (Devin Ratray), Майкл Кудліц (Michael Cudlitz) та інші.

Сюжет:
Дія відбувається в майбутньому, у 2057 році, — коли люди практично перестануть спілкуватися між собою, повністю поклавши цю функцію на плечі роботів-замінників. Вони сильніші, молодші, привабливіші за своїх власників, і навіть можуть бути іншої статі. Але з`являється терорист, який починає знищувати ідеальних андроїдів. Поліцейський Том Грір прагне дізнатись, які причини штовхають зловмисника на жахливі вчинки, позбавляючи людей їхніх маріонеток, технічно і фізично досконалих.


Схожі матеріали

Соціальні мережі


Коментарі

Якщо Вам вдалося скачати безкоштовно гру Клони / Суррогаты / Surrogates (2009) Blu-ray [uk,en,it,tu] або не вдалося це зробити, якщо Ви якимось чином використовували дані файли і Вам є що сказати, будь ласка, напишіть Вашу думку з приводу Клони / Суррогаты / Surrogates (2009) Blu-ray [uk,en,it,tu], щоб скачати гру було стимулом для інших і вони так само змогли залишити про цю гру корисну для інших інформацію.
 
Шановний відвідувачу, Ви зайшли на сайт як гість. Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або зайти на сайт під своїм іменем.
 

Добавление комментария

Имя:*
E-Mail:*
 
  • Введите код:
 
F-RL.COM не містить ніякої нелегальної інформації, тільки хеш-суми файлів вільно доступних в мережі. Власники сайту не можуть нести відповідальності за дії користувачів. Цей ресурс повністю анонімний - IP адреси і дії користувачів не зберігаються. Сайт не надає електронні версії творів, а займається індексуванням файлів, що знаходяться у файлообмінних мережах, Всі права на файли належать правовласникам. Якщо ви є правовласником файлу, проіндексованого нашою пошуковою машиною і не бажаєте щоб посилання на нього знаходилось в нашому каталозі, ознайомтесь з правилами нашого ресурсу. Для скарг пишіть сюди: holder@f-rl.com
Designed by CENTROARTS