RSS
 

FreeRelease » Файли » Гарячі новинки» Люди Икс Начало: Росомаха / X-Men Origins:...

Get Adobe Flash player

Кращі ігри

Кращі фільми

 

Що краще?


Люди Икс Начало: Росомаха / X-Men Origins: Wolverine (2011) [Lossless RePack,RUS]

 


Жанр: Action / 3D / 3rd Person
Розробник: Raven Software і Amaze Entertainment
Видавництво: Activision
Видавець в Росії: n/a-n/a
Тип видання: Lossless RePack
Мова інтерфейсу: РУС
Мова озвучення: РУС
Таблетка: Вшита "RELOADED"


v Операційна система: Win7/XP/Vista
v Процесор: Intel ® Pentium ® IV 3,0 ГГц / Intel ® Core ™ 2 E6300/AMD Athlon ™ 64 3000 +
v Оперативна пам'ять: 1 Гб (Windows XP) / 2 Гб (Windows Vista / 7)
v Місце на жорсткому диску: 7 Гб
v Звуковий пристрій: сумісне з DirectX
v Відеокарта: ATI Radeon ™ X1800 (крім X1800 GTO) / NVIDIA ® GeForce 7800 GT

Опис:
PC-версія екшену, створеного за мотивами однойменного кіноблокбастера. Завдяки коміксами, фільмів та ігор мутанти Люди Ікс знайомі багатьом. Але що відомо про кожного з них? Прізвисько та унікальні здібності - ось, мабуть, і все. «Люди Ікс: Початок. Росомаха »пропонує ближче познайомитися з одним із найколоритніших бійців команди - Росомахою.

Віртуальний бойовик не тільки частково відтворює події кінокартини, яка проливає світло на минуле героя, але й виходить за її рамки. Гравці дізнаються, як і для чого був створений Росомаха, хто намагався їм управляти і як він знайшов свободу, а також відкриють інші похмурі і лякаючі таємниці його минулого. Однак шлях до істини тернистий. Щоб вижити в боях з численними супротивниками, Росомасі знадобляться всі його здібності - неймовірна спритність, неабияка сила і, звичайно, адамантового леза-кігті.

[spoiler="Особливості Ріпака:"]
Установка всього додаткового Softa (DirectX, Visual C + +, PhysX).
Запуск гри через ярлик на десктопі або через меню пуск.
Ексклюзивний Установник (оновлений).
Зразковий час установки 15 хвилин (и).
Для установки необхідно 512 Мб ОЗУ.
Всі шляхи реєстру збережені.
Мануал Збережений.
[/spoiler]

[spoiler="Скріншоти"]
pic pic pic pic pic
[/spoiler]

Схожі матеріали

Соціальні мережі


Коментарі

Якщо Вам вдалося скачати безкоштовно гру Люди Икс Начало: Росомаха / X-Men Origins: Wolverine (2011) [Lossless RePack,RUS] або не вдалося це зробити, якщо Ви якимось чином використовували дані файли і Вам є що сказати, будь ласка, напишіть Вашу думку з приводу Люди Икс Начало: Росомаха / X-Men Origins: Wolverine (2011) [Lossless RePack,RUS], щоб скачати гру було стимулом для інших і вони так само змогли залишити про цю гру корисну для інших інформацію.
 
Шановний відвідувачу, Ви зайшли на сайт як гість. Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або зайти на сайт під своїм іменем.
 

Добавление комментария

Имя:*
E-Mail:*
 
  • Введите код:
 
F-RL.COM не містить ніякої нелегальної інформації, тільки хеш-суми файлів вільно доступних в мережі. Власники сайту не можуть нести відповідальності за дії користувачів. Цей ресурс повністю анонімний - IP адреси і дії користувачів не зберігаються. Сайт не надає електронні версії творів, а займається індексуванням файлів, що знаходяться у файлообмінних мережах, Всі права на файли належать правовласникам. Якщо ви є правовласником файлу, проіндексованого нашою пошуковою машиною і не бажаєте щоб посилання на нього знаходилось в нашому каталозі, ознайомтесь з правилами нашого ресурсу. Для скарг пишіть сюди: holder@f-rl.com
Designed by CENTROARTS