RSS
 

FreeRelease » Файли » HD DVD/BD/HDTV-Rip» Майкл Джексон: Вот и всё / This Is It (200...

Get Adobe Flash player

Кращі ігри

Кращі фільми

 

Що краще?


Майкл Джексон: Вот и всё / This Is It (2009) BDRip 1080p

 


Оригінальна назва:
This Is It
Рік виходу: 2009
Країна: США
Жанр: документальний, музика
Режисер: Кенні Ортега
Продюсер: Майкл Берден, Чантал Фегалі, Paul Gongaware
Оператор: Sandrine Orabona, Tim Patterson
Композитор: Майкл Берден
У ролях: Майкл Джексон, Алекс Аль, Нік Басс, Майкл Берден, Міша Гебріел, Кріс Грант, Джудіт Хілл, Доріан Холлі

Про фільм: Він змінив світ: сучасна музика і в цілому поп-культура сформувалися під величезним впливом його творчості. Світ змінив його: ставши божеством сцени, він позбувся волі бути простою людиною. Майкл Джексон - символ ХХ століття, одухотвореного і жорстокого. У XXI столітті артист готувався до грандіозного туру, який змінив би погляди про концерти мегазіркового рівня.

Документальний фільм-концерт «Майкл Джексон: Ось і все» розповідає про те, що ніколи більше не станеться з нами. Це не тільки шоу з виконанням геніальних хітів, але і моменти творчого процесу: пошук правильного звучання, постановка хореографії, розробка відеосупровід.
І над кожним моментом професійно і прискіпливо працював сам Майкл, щоб донести до глядача свій талант в ідеальній формі. Унікальне шоу «От і все» повинно було стати прощальним в кар'єрі Майкла, але не відбулося. Залишилися тільки робочі відеозапису - останній прижиттєвий архів великого артиста.
І фільм «Майкл Джексон: Ось і все» став прощанням з Майклом і його епохою.

Якість: BDRip 1080p
Тривалість: 1:51:18
Мова (переклад): 1) російський двоголосий закадровий; 2) оригінальна англійська доріжка
Субтитри: англійські
Формат: MKV

Відео: MPEG-4 AVC, 9740 Kбіт / с, 1920x1080, 23.976 кадр / с
Аудіо 1: AC3, 6 ch, 448 Кбіт / с, 48 KHz
Аудіо 2: DTS, 6 ch, 1536 Кбіт / с, 48 KHz

[spoiler="Скріншоти:"]

[/spoiler]

Схожі матеріали

Соціальні мережі


Коментарі

Якщо Вам вдалося скачати безкоштовно гру Майкл Джексон: Вот и всё / This Is It (2009) BDRip 1080p або не вдалося це зробити, якщо Ви якимось чином використовували дані файли і Вам є що сказати, будь ласка, напишіть Вашу думку з приводу Майкл Джексон: Вот и всё / This Is It (2009) BDRip 1080p, щоб скачати гру було стимулом для інших і вони так само змогли залишити про цю гру корисну для інших інформацію.
 
Шановний відвідувачу, Ви зайшли на сайт як гість. Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або зайти на сайт під своїм іменем.
 

Добавление комментария

Имя:*
E-Mail:*
 
  • Введите код:
 
F-RL.COM не містить ніякої нелегальної інформації, тільки хеш-суми файлів вільно доступних в мережі. Власники сайту не можуть нести відповідальності за дії користувачів. Цей ресурс повністю анонімний - IP адреси і дії користувачів не зберігаються. Сайт не надає електронні версії творів, а займається індексуванням файлів, що знаходяться у файлообмінних мережах, Всі права на файли належать правовласникам. Якщо ви є правовласником файлу, проіндексованого нашою пошуковою машиною і не бажаєте щоб посилання на нього знаходилось в нашому каталозі, ознайомтесь з правилами нашого ресурсу. Для скарг пишіть сюди: holder@f-rl.com
Designed by CENTROARTS