RSS
 

Get Adobe Flash player

Кращі ігри

Кращі фільми

 

Що краще?


Adobe CS5.5 Design Premium DVD Update 1 [RUS / ENG]

 


Назва Програми: Adobe CS5.5 Design Premium DVD Update 1 [RUS / ENG]
Версія програми: CS5.5
Адреса офіційного сайту: http://adobe.ru
Автор збірки: m0nkrus
Мова інтерфейсу: Російська / Англійська
Лікування: в комплекті
Таблтека: патч + кейген

Системні вимоги:
- Процесор Intel Pentium 4 або AMD Athlon 64
- Microsoft Windows XP з пакетом SP3; Windows Vista Home Premium, Business, Ultimate або Enterprise з пакетом SP1 або Windows 7
- Не менше 1 Гб ОЗУ
- 9,3 Гб вільного простору на жорсткому диску для установки; додатковий вільний простір, необхідний для установки (не встановлюється на знімні пристрої зберігання флеш)
- Дозвіл монітора 1280x800, відеокарта з підтримкою OpenGL 2.0, апаратного прискорення і 16-розрядних квітів, 256 Мб відеопам'яті
- Деякі функції GPU потребують підтримки Shader Model 3.0 і OpenGL 2.0
- Для використання деяких функції Adobe Bridge необхідна наявність відеокарти з підтримкою DirectX 9 і відеоОЗУ місткістю не менше 64 Мб
- Привід DVD-ROM з підтримкою читання двошарових DVD-дисків
- Java Runtime Environment 1.5 (32-розрядна версія) або 1.6
- Програмне забезпечення QuickTime 7.6.2, необхідне для мультимедійних функцій
- Програмне забезпечення Adobe Flash Player 10 для експорту файлів SWF
- Широкосмужне інтернет-з'єднання для мережних служб та перевірки Subscription Edition (при необхідності) на постійній основі

Опис:
Програмне забезпечення Adobe Creative Suite 5.5 Design Premium представляє собою набір необхідних інструментів для дизайну привабливого контенту для друку, яскравих цифрових журналів, професійних електронних книг, динамічних файлів PDF, веб-сайтів на основі стандартів HTML5/CSS3 та інтерактивного контенту, які будуть узгоджено відображатися на екранах будь-яких розмірів.

Вміст пакету:
- Photoshop CS5.1 Extended
- Illustrator CS5.1
- InDesign CS5.5
- Dreamweaver CS5.5
- Flash Professional CS5.5
- Flash Catalyst CS5.5
- Fireworks CS5.1
- Acrobat X Pro
- Bridge CS5.1
- Device Central CS5.5
- Media Encoder CS5.5
- Додатковий контент

Хочете створити проект в найкоротші терміни? Заощаджуйте час завдяки десяткам функцій, представлених в пакеті програм Adobe Creative Suite 5.5 Design Premium, для більш швидкого виконання повсякденних робочих операцій та копітких завдань при роботі в програмах Adobe Photoshop, Illustrator, InDesign і Acrobat. Спростіть виконання таких робочих процесів, як рецензування проектів, за допомогою інтегрованих онлайн-послуг Adobe CS Live.

[spoiler="Переваги та недоліки розбивки дистрибутива на 2xDVD5"]
Оригінальний ESD-дистрибутив був єдиний і монолітний. Але, так як він не вміщувався на одну DVD5-болванку, мені довелося його розбити на дві частини. Цілісність установника при цьому не порушується - подібний механізм передбачений Adobe. На другий диск винесені Acrobat X Pro і Flash Catalyst CS5.5. Даний вибір обумовлений тим, що Flash Catalyst - рідко використовувана програма через відсутність русифікації, а за час існування пакету Adobe CS5, користувачі вже звикли, що Acrobat йде окремим дистрибутивом. Загалом, якщо ви не збираєтеся використовувати Acrobat X Pro і Flash Catalyst CS5.5 і вас абсолютно не цікавить доп. контент, то ви можете качати тільки перший диск. Зніміть при установці галочки навпроти продуктів, розміщених на другому диску, і установка пройде гладко без його залучення.

З іншого боку, тому що іноді потрібен тільки Acrobat X Pro, і через нього не хочеться ініціювати установку всього пакету Adobe CS5.5 Design Premium, я залишив можливість запустити установку даної програми окремо від усього пакета. Ну і, зрозуміло, є персональне лікування для цього продукту. Все це є на другому диску в папці .. \ Adobe CS5_5 \ payloads \ AcrobatProfessional10.0-ER.

Для тих, хто незадоволений розбивкою дистрибутива Adobe CS5.5 Design Premium і хотів би об'єднати його назад даю інструкцію, як це зробити: вміст папки Adobe CS5_5 на другому диску зливаємо в аналогічну папку на першому із заміною однойменних файлів, після чого на першому диску відкриваємо Блокнотом на редагування файл .. \ Adobe CS5_5 \ payloads \ Setup.xml і видаляємо рядок "</ Payloads> </ Volume> <Volume> <Name> Adobe Design Premium CS5_5 vol 2 </ Name> <Payloads>". Все!
[/spoiler]

[spoiler="Список внесених змін"]
Що змінено мною:

- З вихідного ESD-дистрибутива, що містить російську мову видалені всі інші мови.
- У дистрибутив на додаток до російської мови додана в рамках єдиного інсталлера англійська версія продукту.
- Дистрибутив розбитий на дві частини, пропорційно болванка DVD5.
- На другий диск доданий офіційний доп. контент для Adobe CS5.5 Design Premium. Він складається з довідкових матеріалів і доп. шрифтів.
- Надано можливість установки та лікування Adobe Acrobat X Pro окремо, не в складі пакета. Мова інсталятора російська або англійська, на вибір.
- У дистрибутив інтегровано оновлення для Adobe Acrobat X Pro до версії 10.1.0.
- У дистрибутив інтегровано оновлення для Dreamweaver до версії 11.5.1.
- У дистрибутив інтегровано оновлення для InDesign до версії 7.5.1.304.
- У дистрибутив інтегровано оновлення для Adobe Camera Raw до версії 6.4.071.
- У дистрибутив інтегровано оновлення для Adobe Flash Player ActiveX до версії 10.3.181.26.
- У дистрибутив інтегровано оновлення для Adobe Flash Player Plugin до версії 10.3.181.26.
- У дистрибутив інтегровано оновлення для Adobe Air до версії 2.7.0.19480.
- У дистрибутив інтегровано оновлення для Adobe Community Help до версії 3.5.023.
- До куцему інсталлер ESD-версії додано меню, схоже з Box-версією. Зроблено воно за образом і подобою аналогічного меню для Adobe CS4 Design Premium.
- У папці Crack є патч-кейген, що дозволяє зареєструвати Adobe CS5.5 Design Premium. Плюс, є альтернативний метод активації, в основі якого підміна оригінальних файлів на пропатченних.

[/spoiler]

[spoiler="Інструкція по активації:"]
1. Запустіть патч-кейген (від імені адміністратора) і натисніть кнопку Patch Hosts File.
2. За допомогою патч-кейгена згенерувати ключик для Adobe Creative Suite Design Prem CS5.5.
3. Встановіть програму, використовуючи цей ключик для її реєстрації.
4. Насолоджуйтесь зареєстрованої версією продукту!

Альтернативний метод (якщо перший не спрацював):

1. За допомогою патч-кейгена згенерувати ключик для Adobe Creative Suite Design Prem CS5.5.
2. Встановіть програму, використовуючи цей ключик для її реєстрації.
3. Замініть всі оригінальні файли amtservices.dll, розташовані в папках, куди встановлені програми на модифіковані з папки .. \ Crack \ Alternative, попередньо провівши резервне копіювання оригінальних файлів. Для 32-бітних додатків використовувати для заміни файл з папки x86, для 64-бітових - з папки x64, для Acrobat файл персональний.
4. Насолоджуйтесь зареєстрованої версією продукту!

[/spoiler]

[spoiler="Скріншоти"]

[/spoiler]

Схожі матеріали

Соціальні мережі


Коментарі

Якщо Вам вдалося скачати безкоштовно гру Adobe CS5.5 Design Premium DVD Update 1 [RUS / ENG] або не вдалося це зробити, якщо Ви якимось чином використовували дані файли і Вам є що сказати, будь ласка, напишіть Вашу думку з приводу Adobe CS5.5 Design Premium DVD Update 1 [RUS / ENG], щоб скачати гру було стимулом для інших і вони так само змогли залишити про цю гру корисну для інших інформацію.
 
Шановний відвідувачу, Ви зайшли на сайт як гість. Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або зайти на сайт під своїм іменем.
 

Добавление комментария

Имя:*
E-Mail:*
 
  • Введите код:
 
F-RL.COM не містить ніякої нелегальної інформації, тільки хеш-суми файлів вільно доступних в мережі. Власники сайту не можуть нести відповідальності за дії користувачів. Цей ресурс повністю анонімний - IP адреси і дії користувачів не зберігаються. Сайт не надає електронні версії творів, а займається індексуванням файлів, що знаходяться у файлообмінних мережах, Всі права на файли належать правовласникам. Якщо ви є правовласником файлу, проіндексованого нашою пошуковою машиною і не бажаєте щоб посилання на нього знаходилось в нашому каталозі, ознайомтесь з правилами нашого ресурсу. Для скарг пишіть сюди: holder@f-rl.com
Designed by CENTROARTS