RSS
 

FreeRelease » Файли » Програми та утиліти.» Miranda IM AMiraMix 1.4.2...

Get Adobe Flash player

Кращі ігри

Кращі фільми

 

Що краще?


Miranda IM AMiraMix 1.4.2

 

Вийшло довгоочікуване оновлення збірки клієнта миттєвих повідомлень Miranda IM під назвою AMiraMix...

Серед можливостей програми:

Зручність і комфорт

Збірка не потребує додаткових налаштувань, бо усі налаштування уже здійснені і підібрані таким чином, що робота у ній не спричинить незручностей навіть для початківця. І хоча деякі речі з першого погляду здаються незручними, буквально за декілька хвилин до них звикаєш, і ніщо інше уже не здається настільки комфортним як Miranda IM AMiraMix.

Невеликий розмір

Miranda IM AMiraMix зібрана з урахуванням того, що в ній повинні бути лише необхідні речі. Тут ви не знайдете звичних для інших збірок ігр, прогнозів погоди, тощо. Створюючи набір плагінів, я подбав, щоб збірка була легкою, маленьких розмірів, і витрачала щонайменше ресурсів. Адже усіма цими функціями "комбайна" так чи інакше мало хто користується.

Елегантний мінімалістичний вигляд

Збірка базується на модифікованому скіні NY, який в процесі доопрацювання отримав назву iWinter. Скін характерний елегантним мінімалістичним зовнішнім виглядом, який не водволікатиме Вас від роботи, чи процесу спілкування. Водночас він витриманий в нормах сучасного дизайну і милує око. Також впізнаються нотки стилю iPhone від Apple.

Серед змін:

* Перезібрано збірку AMiraMix до версії 1.4.2
* Збірка тепер нормально співпрацює з UAC (User Account Control)
* Змінено місцерозташування профіля та деяких файлів збірки. Тепер вони знаходяться в папці %APPDATA%\Miranda IM AMiraMix. Там же знаходяться і отримані Вами файли
* Оновлено модулі та ядро
* Оновлено інсталятор Inno Setup до версії 5.3.9
* Тепер не вискакує табличка, коли Ви змінюєте статус
* Виправлена помилка зі статусом "Відійшов(ла)", коли при поверненні користувача статус не повертався на попередній
* Виправлено прадавню помилку відсутності повідомлення хСтатусу у випливаючій підказці контактного листа

Розробник збірки: Andrew

Офіційний сайт збірки


Схожі матеріали

Соціальні мережі


Коментарі

Якщо Вам вдалося скачати безкоштовно гру Miranda IM AMiraMix 1.4.2 або не вдалося це зробити, якщо Ви якимось чином використовували дані файли і Вам є що сказати, будь ласка, напишіть Вашу думку з приводу Miranda IM AMiraMix 1.4.2, щоб скачати гру було стимулом для інших і вони так само змогли залишити про цю гру корисну для інших інформацію.
 
Шановний відвідувачу, Ви зайшли на сайт як гість. Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або зайти на сайт під своїм іменем.
 

Добавление комментария

Имя:*
E-Mail:*
 
  • Введите код:
 
F-RL.COM не містить ніякої нелегальної інформації, тільки хеш-суми файлів вільно доступних в мережі. Власники сайту не можуть нести відповідальності за дії користувачів. Цей ресурс повністю анонімний - IP адреси і дії користувачів не зберігаються. Сайт не надає електронні версії творів, а займається індексуванням файлів, що знаходяться у файлообмінних мережах, Всі права на файли належать правовласникам. Якщо ви є правовласником файлу, проіндексованого нашою пошуковою машиною і не бажаєте щоб посилання на нього знаходилось в нашому каталозі, ознайомтесь з правилами нашого ресурсу. Для скарг пишіть сюди: holder@f-rl.com
Designed by CENTROARTS