RSS
 

FreeRelease » Файли » XBOX-360» Mirror's Edge (2008) [PAL][RUSSOUND][X...

Get Adobe Flash player

Кращі ігри

Кращі фільми

 

Що краще?


Mirror's Edge (2008) [PAL][RUSSOUND][XBOX360]

 


Рік випуску:
2008
Жанр: First-Person Action Adventure
Розробник: DICE
Видавництво: Electronic Arts

Регіон: PAL
Прошивка: iXtreme Compatible
Тип видання: піратка
Мова інтерфейсу: російська
Тип перекладу: звук + текст

Опис: Футуристичний шутер від першої особи, який зможе сильно струснути весь жанр шутерів від першої особи. За основу буде взято модель вільного переміщення по стерильному утопічному місту, в якому за кожним його жителем ведеться найсуворіше спостереження. Нам буде відведена роль кур'єра, передавального правдиві відомості про те, що насправді відбувається навколо. Для цього ми будемо стрибати по хмарочосах з видом від першої особи й скидати з дахів недружніх NPC точним ударом правої п'яти по носу. Розробники присягаються останнім шматком хліба, що їм вдасться перевернути наше уявлення про First Person Action Adventure.

[spoiler="Скріншоти"]

[/spoiler]

Схожі матеріали

Соціальні мережі


Коментарі

Якщо Вам вдалося скачати безкоштовно гру Mirror's Edge (2008) [PAL][RUSSOUND][XBOX360] або не вдалося це зробити, якщо Ви якимось чином використовували дані файли і Вам є що сказати, будь ласка, напишіть Вашу думку з приводу Mirror's Edge (2008) [PAL][RUSSOUND][XBOX360], щоб скачати гру було стимулом для інших і вони так само змогли залишити про цю гру корисну для інших інформацію.
 
Шановний відвідувачу, Ви зайшли на сайт як гість. Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або зайти на сайт під своїм іменем.
 

Добавление комментария

Имя:*
E-Mail:*
 
  • Введите код:
 
F-RL.COM не містить ніякої нелегальної інформації, тільки хеш-суми файлів вільно доступних в мережі. Власники сайту не можуть нести відповідальності за дії користувачів. Цей ресурс повністю анонімний - IP адреси і дії користувачів не зберігаються. Сайт не надає електронні версії творів, а займається індексуванням файлів, що знаходяться у файлообмінних мережах, Всі права на файли належать правовласникам. Якщо ви є правовласником файлу, проіндексованого нашою пошуковою машиною і не бажаєте щоб посилання на нього знаходилось в нашому каталозі, ознайомтесь з правилами нашого ресурсу. Для скарг пишіть сюди: holder@f-rl.com
Designed by CENTROARTS