RSS
 

FreeRelease » Файли » XBOX-360» Mortal Kombat [Region Free/ENG]...

Get Adobe Flash player

Кращі ігри

Кращі фільми

 

Що краще?


Mortal Kombat [Region Free/ENG]

 


Рік виходу:
19 Apr 2011
Жанр: Fighting
Розробник: NetherRealm Studios
Видавництво: Warner Bros Interactive
Регіон: Region Free
Тип видання: Ліцензія
Прошивка: iXtreme 11-а хвиля
Мова інтерфейсу: ENG
Тип перекладу: Ні

Опис: Через роки легендарна серія Mortal Kombat повертається такою, якою її пам'ятають і чекають тисячі гравців. Це жорстока, кривава і нещадна битва не на життя, а на смерть, битва, в якій може перемогти лише найсильніший.
Сторіччя знадобилися Шао Кана, щоб узяти гору над Рейденом і його союзниками. Однак перед обличчям смерті Рейден все ж зміг використати свій останній шанс врятувати світ. Він відправив ментальне повідомлення самому собі в минуле, в часи першого турніру, коли сили добра ще були здатні знищити Шао Кана ...
Гравцям належить взяти участь у турнірі «Смертельною битви», дізнатися справжню історію світу Mortal Kombat і змінити минуле, щоб врятувати.

[spoiler="Скріншоти"]


[/spoiler]

Схожі матеріали

Соціальні мережі


Коментарі

Якщо Вам вдалося скачати безкоштовно гру Mortal Kombat [Region Free/ENG] або не вдалося це зробити, якщо Ви якимось чином використовували дані файли і Вам є що сказати, будь ласка, напишіть Вашу думку з приводу Mortal Kombat [Region Free/ENG], щоб скачати гру було стимулом для інших і вони так само змогли залишити про цю гру корисну для інших інформацію.
 
Шановний відвідувачу, Ви зайшли на сайт як гість. Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або зайти на сайт під своїм іменем.
 

Добавление комментария

Имя:*
E-Mail:*
 
  • Введите код:
 
F-RL.COM не містить ніякої нелегальної інформації, тільки хеш-суми файлів вільно доступних в мережі. Власники сайту не можуть нести відповідальності за дії користувачів. Цей ресурс повністю анонімний - IP адреси і дії користувачів не зберігаються. Сайт не надає електронні версії творів, а займається індексуванням файлів, що знаходяться у файлообмінних мережах, Всі права на файли належать правовласникам. Якщо ви є правовласником файлу, проіндексованого нашою пошуковою машиною і не бажаєте щоб посилання на нього знаходилось в нашому каталозі, ознайомтесь з правилами нашого ресурсу. Для скарг пишіть сюди: holder@f-rl.com
Designed by CENTROARTS