RSS
 

FreeRelease » Файли » Racing» Need For Speed: SHIFT (2009/ENG/RUS/MULTI1...

Get Adobe Flash player

Кращі ігри

Кращі фільми

 

Що краще?


Need For Speed: SHIFT (2009/ENG/RUS/MULTI10) [L]

 

Назва: Need For Speed: SHIFT
Рік випуску: 2009
Жанри: Arcade / Racing (Cars) / Simulator / 3d
Розробник: Electronic Arts
Видавець: Electronic Arts
Платформа: РС
Тип видання: ліцензія
Мова інтерфейсу: російський (RUS), англійський (ENG), німецький (GER), іспанський (SPA), польський (POL), голландський (NL), італійський (ITA), угорський (HUN), французький (FRE), словацький (CS)
Таблетка: Присутня

Опис: Need for Speed SHIFT - це новий виток в розвитку легендарної гоночної серії Need for Speed. Таке «жадання швидкості» ви ще не бачили! Нелегальні гонки по вулицях нічних міст залишилися у минулому. Тепер вас чекає великий серйозний автоспорт, де в турнірних таблицях розгораються неабиякі пристрасті, а автомобілі на трасі розвивають швидкості, недоступні жодному спорткару на міських автострадах!2dmzp3bv
Need for Speed SHIFT ставить основною задачею видовищний і безпрецедентний реалізм. Тут ви не просто бачите автомобіль і трасу, але відчуваєте кожен поворот, кожну гору і кожен камінчик під колесом. Управляючи болідом з виглядом із-за керма, ви отримаєте незабутні враження. Гра чудово передає відчуття водія, який на величезній швидкості мчить по звивистій трасі. Вас злегка кренить на поворотах, підкидає на пагорбах і безжально трясе, перевертає і мотає в аваріях.

Мінімальні системні вимоги:
• Процесор Pentium 4 3.2 Ггц
• 1 Гб оперативної пам'яті (2 Гб для Vista)
• Відеокарта з підтримкою піксельних шейдерів 3-ої версії і 256 Мб відеопам'яті
• 10 Гб вільного місця на вінчестері
• Операційна система Windows XP Sp3 або Windows Vista Sp1

Системні вимоги, що рекомендуються:
• Процесор Intel Core 2 Duo 2,5 Ггц
• 2 Гб оперативної пам'яті (3 Гб для Vista)
• Відеокарта з підтримкою піксельних шейдерів 3-ої версії і 512 Мб відеопам'яті
• 10 Гб вільного місця на вінчестері
• Операційна система Windows XP Sp3 або Windows Vista Sp1

[spoiler="Особливості гри"]
- Екран перетвориться на лобове скло. Гра настільки точно передає відчуття гонщика, що звичне оточення зникає, а екран перетворюється на лобове скло боліда, що мчить на божевільній швидкості. Поглядаючи на те, що відбувається очима водія, ви відчуєте вплив інерції і гравітації, а також на власні очі побачите, як перетворюється мир, коли спідометр зашкалює. На величезній швидкості зір повністю фокусується на трасі, а всі найближчі предмети як би розмиваються.
- Хто ви? Спеціально створена система Driver Profile відстежує вашу еволюцію в грі і створює ваш унікальний образ гонщика. Вона враховує безліч параметрів, включаючи стиль водіння, кількість перемог і кількість очок, набраних за віртуозно пройдені повороти і досконалі обгони. Driver Profile впливає на розвиток кар'єри і навіть на те, як відкриваються нові машини.
- Незабутні автокатастрофи. Зіткнувшись з іншим автомобілем або статичною перешкодою, ви дійсно відчуєте себе учасником серйозної аварії. Складне поєднання звукових і візуальних ефектів створює приголомшливу ілюзію присутності. Чи легко реальним гонщикам продовжувати заїзд після зіткнення на величезній швидкості? Тепер ви дізнаєтеся це самі!
- Всесторонній тюнінг! Автомобіль у вашій владі, робіть з ним, що завгодно. Тюнінг необхідний для двох завдань. По-перше, він дозволяє добитися від машини такої поведінки на трасі, яка вам необхідна. По-друге, він робить болід унікальним. Ви можете експериментувати як із зовнішнім виглядом автомобіля, так і з оформленням інтер'єру.
- Фотореалістичні машини і траси. Ви можете сісти за кермо 70 автомобілів, скрупульозно скопійованих з реально існуючих машин. У їх числі Pagani Zonda F, Audi Rs4 і Porsche 911 Gt3 RSR. Гонки проходять як по справжніх треках, ніби Willow Springs і Laguna Seca, так і по вигаданих маршрутах, наприклад, в центрі Лондона і Токіо.
- Колективні гонки. Окрім одиночної кар'єри в грі представлено декілька колективних мережевих режимів.
- Від творців GT Legends і GTR 2. Разом із студією Black Box над грою працювала команда Slightly Mad Studios, що прославилася серйозними спортивними автосимуляторами GT Legends і GTR 2.[/spoiler]

[spoiler="Скріншоти"]

[/spoiler]


Схожі матеріали

Соціальні мережі


Коментарі

Якщо Вам вдалося скачати безкоштовно гру Need For Speed: SHIFT (2009/ENG/RUS/MULTI10) [L] або не вдалося це зробити, якщо Ви якимось чином використовували дані файли і Вам є що сказати, будь ласка, напишіть Вашу думку з приводу Need For Speed: SHIFT (2009/ENG/RUS/MULTI10) [L], щоб скачати гру було стимулом для інших і вони так само змогли залишити про цю гру корисну для інших інформацію.
 
Шановний відвідувачу, Ви зайшли на сайт як гість. Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або зайти на сайт під своїм іменем.
 

Добавление комментария

Имя:*
E-Mail:*
 
  • Введите код:
 
F-RL.COM не містить ніякої нелегальної інформації, тільки хеш-суми файлів вільно доступних в мережі. Власники сайту не можуть нести відповідальності за дії користувачів. Цей ресурс повністю анонімний - IP адреси і дії користувачів не зберігаються. Сайт не надає електронні версії творів, а займається індексуванням файлів, що знаходяться у файлообмінних мережах, Всі права на файли належать правовласникам. Якщо ви є правовласником файлу, проіндексованого нашою пошуковою машиною і не бажаєте щоб посилання на нього знаходилось в нашому каталозі, ознайомтесь з правилами нашого ресурсу. Для скарг пишіть сюди: holder@f-rl.com
Designed by CENTROARTS