RSS
 

FreeRelease » Файли » Racing» Need for Speed. Shift 2: Unleashed (2011/R...

Get Adobe Flash player

Кращі ігри

Кращі фільми

 

Що краще?


Need for Speed. Shift 2: Unleashed (2011/RUS/ENG) [Repack]

 


Рік випуску:
2011
Жанр: Racing (Cars) / Simulator / 3d
Розробник: Slightly Mad Studios
Видавництво: Electronic Arts
Платформа: РС
Тип видання: Repack
Мова інтерфейсу: російська (RUS)
Мова озвучення:
англійська (ENG)
Таблетка: Вшита (RELOADED)

Опис: Need for Speed Shift 2 Unleashed - продовження популярного автосимулятора в серії Need for Speed. Цього разу в грі реалізована ще більш просунута система фізики, яка враховує деградацію не тільки самих автомобілів, але і дорожнього покриття треків, а також додані нічні гонки. Окрім цього з'явився особливий вигляд з шолома, що дозволяє гравцеві відчути себе справжнім гонщиком. Тепер камера не «приклеєна» до машини, і можна буде відмітити струси від кожної вибоїни на дорозі, неначе ви по-справжньому знаходитеся в гоночному автомобілі.

[spoiler="Особливості гри:"]
Новий рівень сприйняття. Гравці випробують незабутні відчуття завдяки вигляду від першої особи. Нова камера, закріплена на шоломі, реалістично відтворює рухи голови водія і чудово передає відчуття швидкості. Зображення зміщується і нахиляється при кожному повороті, дозволяючи відчути будь-яку нерівність на трасі і навіть вібрацію корпусу машини, не говорячи вже про зіткнення з іншими автомобілями.
Autolog змінить все. Революційна система Autolog об'єднує гравців і дозволяє їм обмінюватися інформацією про всі свої досягнення. Гонщики зможуть порівнювати Driver Profiles і статуси, публікувати і коментувати ськріншоти і ролики з гри, запрошувати друзів на змагання, читати новини з сайтів NFS.com і Speedhunters.com. Крім того, система Autolog порекомендує кожному найцікавіші змагання, грунтуючись на діях його друзів. Многопользовательськая гра як по Інтернету, так і на одному комп'ютері стане ще більш увлекательной.
Дійсний реалізм. Shift 2 Unleashed міняє уявлення про жанр симуляторів, дозволяючи гравцям повністю зануритися в атмосферу справжніх автогонок, що хвилює. У проекті представлені відомі чемпіонати - FIA Gt1 World Championship і Gt3 European Championship, а також реально Приголомшлива кар'єра. У боротьбі за титул FIA Gt1 World Champion гравці візьмуть участь в різноманітних змаганнях і відкриють масу цікавих можливостей. Їм належить випробувати себе в гонках на витривалість, в змаганнях на ретро-автомобілях і суперкарі - в Shift 2 Unleashed кожен зможе вибрати свій шлях до п'єдесталу.
Тюнінг для краси і перемоги. Завдяки широкому асортименту модифікацій наймогутніші з елітних світових авто можна перетворити на справжніх огнедишних монстрів! Поліпшується все - двигун, підвіска, кузов і інші деталі. Після цього можна випробувати своє унікальне творіння в будь-якому з режимів гри.
Фотореалістичні машини і траси. У грі представлено 130 машин, що ліцензіюють, включаючи Nissan GT-R Gt1, Mclaren Mp4-12c і GUMPERT Apollo; 50 реально існуючих гоночних трас, таких як Bathurst, Spa de Francochamps і Suzuka; а також придумані спеціально для гри маршрути, що проходять по діловому району Лондона і Шанхаю.
[/spoiler]
[spoiler="Особливості Repack'a:"]
Відео перекодоване на 70%
Вирізані всі мови окрім Російської і Англійської
Repack вміщається на 1 DVD5
Інсталяція 10-15 хвилин
Repack by: R.G. ReCoding
[/spoiler]
[spoiler="Скріншоти:"]

[/spoiler]

Схожі матеріали

Соціальні мережі


Коментарі

Якщо Вам вдалося скачати безкоштовно гру Need for Speed. Shift 2: Unleashed (2011/RUS/ENG) [Repack] або не вдалося це зробити, якщо Ви якимось чином використовували дані файли і Вам є що сказати, будь ласка, напишіть Вашу думку з приводу Need for Speed. Shift 2: Unleashed (2011/RUS/ENG) [Repack], щоб скачати гру було стимулом для інших і вони так само змогли залишити про цю гру корисну для інших інформацію.
 
Шановний відвідувачу, Ви зайшли на сайт як гість. Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або зайти на сайт під своїм іменем.
 

Добавление комментария

Имя:*
E-Mail:*
 
  • Введите код:
 
F-RL.COM не містить ніякої нелегальної інформації, тільки хеш-суми файлів вільно доступних в мережі. Власники сайту не можуть нести відповідальності за дії користувачів. Цей ресурс повністю анонімний - IP адреси і дії користувачів не зберігаються. Сайт не надає електронні версії творів, а займається індексуванням файлів, що знаходяться у файлообмінних мережах, Всі права на файли належать правовласникам. Якщо ви є правовласником файлу, проіндексованого нашою пошуковою машиною і не бажаєте щоб посилання на нього знаходилось в нашому каталозі, ознайомтесь з правилами нашого ресурсу. Для скарг пишіть сюди: holder@f-rl.com
Designed by CENTROARTS