RSS
 

FreeRelease » Файли » PSP» Need for Speed: Shift [FULL][2009/ENG] PSP...

Get Adobe Flash player

Кращі ігри

Кращі фільми

 

Що краще?


Need for Speed: Shift [FULL][2009/ENG] PSP

 


Рік випуску: 2009
Жанр: Гонки
Розробник: EA Bright Light
Видавництво: Electronic Arts
Працездатність перевірена: Так
Мультіплєєр: Звичайний
Тип видання:  ліцензія FULL
Прошивка: 5.00 М33-6
Тип образу: ISO
Мова інтерфейсу: ENG 

Опис: Need for Speed™ SHIFT - новий симулятор гонок. Він поєднує в собі не тільки реалістичну фізику, чудово змодельовані моделі автомобілів і різноманітні траси, але також пропонує гравцям максимально правдивий досвід водіння гоночних автомобілів.

Гравців чекає захоплююча і напружена гонка: перевантаження, надреалістичний вигляд з позиції водія і нова жорстка система зіткнень. Need for Speed SHIFT порадує доступною системою управління, яка достовірно передає кожне пошкодження, кожну зміну поверхні траси і всі нюанси зчеплення з дорожнім полотном.

Need for Speed SHIFT розробляється Slightly Mad Studios в співпраці з Black Box. Slightly Mad Studios об'єднує розробників і дизайнерів, що створювали що завоювали визнання критиків ігрові проекти GT Legends і GTR 2.

[spoiler="Скріншоти"]
pic pic pic
[/spoiler]

Схожі матеріали

Соціальні мережі


Коментарі

Якщо Вам вдалося скачати безкоштовно гру Need for Speed: Shift [FULL][2009/ENG] PSP або не вдалося це зробити, якщо Ви якимось чином використовували дані файли і Вам є що сказати, будь ласка, напишіть Вашу думку з приводу Need for Speed: Shift [FULL][2009/ENG] PSP, щоб скачати гру було стимулом для інших і вони так само змогли залишити про цю гру корисну для інших інформацію.
 
Шановний відвідувачу, Ви зайшли на сайт як гість. Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або зайти на сайт під своїм іменем.
 

Добавление комментария

Имя:*
E-Mail:*
 
  • Введите код:
 
F-RL.COM не містить ніякої нелегальної інформації, тільки хеш-суми файлів вільно доступних в мережі. Власники сайту не можуть нести відповідальності за дії користувачів. Цей ресурс повністю анонімний - IP адреси і дії користувачів не зберігаються. Сайт не надає електронні версії творів, а займається індексуванням файлів, що знаходяться у файлообмінних мережах, Всі права на файли належать правовласникам. Якщо ви є правовласником файлу, проіндексованого нашою пошуковою машиною і не бажаєте щоб посилання на нього знаходилось в нашому каталозі, ознайомтесь з правилами нашого ресурсу. Для скарг пишіть сюди: holder@f-rl.com
Designed by CENTROARTS