RSS
 

FreeRelease » Файли » Гарячі новинки» Neverwinter Nights 2 - Platinum Edition (2...

Get Adobe Flash player

Кращі ігри

Кращі фільми

 

Що краще?


Neverwinter Nights 2 - Platinum Edition (2010) [RePack,RUS/ENG,Atari]

 


Рік випуску: 2010
Жанр: RPG
Розробник: Obsidian Entertainment
Видавництво: Atari
Тип видання: Repack
Мова інтерфейсу: Російська / Англійська
Мова озвучення: Російська / Англійська
Таблетка: Не потрібна

Системні вимоги:
Windows XP SP2/Windows Vista
Pentium IV 2,4 ГГц
512 Мб
128 Мб Directx 9-сумісна 3D відеокарта (рівня GeForce 7800GTX і вище)
DirectX 9-сумісна звукова карта
12 Гб вільного місця на жорсткому диску

Ексклюзивне і найповніше видання класичної рольової гри за правилами Advanced Dungeons & Dragons 3.5. Дія розгортається в знайомому багатьом фентезійному світі Forgotten Realms. Крім продовження оригінальної гри, це видання містить у собі всі офіційні доповнення, що вийшли до Neverwinter Nights 2 на сьогоднішній день: «Neverwinter Nights 2: Маска зради», Neverwinter Nights 2: Storm of Zehir, Neverwinter Nights 2: Mysteries of Westgate. В основі сюжетної лінії знаходиться боротьба групи шукачів пригод з гравцем на чолі проти могутнього Короля Тіней і його свити. Героїв чекають неймовірні, і повні небезпек пригоди в околицях міста Вічної Зими та інших куточках знаменитої всесвіту Forgotten Realms.

[spoiler="Скріншоти"]
pic pic pic

[/spoiler]

[spoiler="Особливості Ріпака"]
  1. Нічого не вирізане / не перекодовано
  2. Основа - англійські ліцензії
  3. Остання версія гри - 1.23.1765
  4. Опціональна установка російського озвучення оригінальної кампанії і русифікатора від [rus]
  5. Фікс локалізації Mysteries of Westgate, адаптація аддона до версії 1.23
  6. 4 опціональних англійських модуля - The Cursed Land, Romance Pack for NWN2 OC-MotB, The Maimed Gods Saga, Misery Stone
  7. Альтернативний лаунчером гри з купою дод.фішок
  8. Час установки ~ 20-35 хв.
  9. RePacked by [R.G. Catalyst]
[/spoiler]

Схожі матеріали

Соціальні мережі


Коментарі

Якщо Вам вдалося скачати безкоштовно гру Neverwinter Nights 2 - Platinum Edition (2010) [RePack,RUS/ENG,Atari] або не вдалося це зробити, якщо Ви якимось чином використовували дані файли і Вам є що сказати, будь ласка, напишіть Вашу думку з приводу Neverwinter Nights 2 - Platinum Edition (2010) [RePack,RUS/ENG,Atari], щоб скачати гру було стимулом для інших і вони так само змогли залишити про цю гру корисну для інших інформацію.
 
Шановний відвідувачу, Ви зайшли на сайт як гість. Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або зайти на сайт під своїм іменем.
 

Добавление комментария

Имя:*
E-Mail:*
 
  • Введите код:
 
F-RL.COM не містить ніякої нелегальної інформації, тільки хеш-суми файлів вільно доступних в мережі. Власники сайту не можуть нести відповідальності за дії користувачів. Цей ресурс повністю анонімний - IP адреси і дії користувачів не зберігаються. Сайт не надає електронні версії творів, а займається індексуванням файлів, що знаходяться у файлообмінних мережах, Всі права на файли належать правовласникам. Якщо ви є правовласником файлу, проіндексованого нашою пошуковою машиною і не бажаєте щоб посилання на нього знаходилось в нашому каталозі, ознайомтесь з правилами нашого ресурсу. Для скарг пишіть сюди: holder@f-rl.com
Designed by CENTROARTS