RSS
 

FreeRelease » Файли » Гарячі новинки» Oddworld: The Oddboxx (2010) [L,ENG,Oddwor...

Get Adobe Flash player

Кращі ігри

Кращі фільми

 

Що краще?


Oddworld: The Oddboxx (2010) [L,ENG,Oddworld Inhabitants]

 

Жанр: Пригодницькі ігри, Екшен, Стратегії
Розробник: Oddworld Inhabitants
Видавництво: Oddworld Inhabitants
Тип видання: Ліцензія
Мова інтерфейсу: ENG
Мова озвучення: ENG

Таблетка: присутня


v Операційна система:
v Процесор: Intel Core2.
v Оперативна пам'ять: 512 МБ (1 Гб для Vista / 7).
v Місце на жорсткому диску: 6 Гб.
v Звуковий пристрій: сумісне з DirectX.
v Відеокарта: nVidia 6600 або ATI X1600, 256 Мб.


Опис: Компанія Oddworld Inhabitants випустила спеціальний комплект The Oddboxx, що включає в себе все, що має відношення до знаменитої всесвіту. А це не тільки Abe's Oddysee і Abe's Exoddus, але й ніколи не бачили ПК ігри Munch's Oddysee і Stranger's Wrath. За дивний і неймовірно привабливий світ цієї серії дякуємо гейм-дизайнера Лорні Леннінга (Lorne Lanning).

Ми знову зустрінемося з Ейбом, рабом-мудакеном, що біжить від глуккона Моллука, командувача м'ясопереробним заводом. Згадаймо, що означає бути незнайомцем, мисливцем за головами. Зустрінемо безліч неймовірних істот з невимовними іменами ....

[spoiler="Скріншоти"]

[/spoiler]

Схожі матеріали

Соціальні мережі


Коментарі

Якщо Вам вдалося скачати безкоштовно гру Oddworld: The Oddboxx (2010) [L,ENG,Oddworld Inhabitants] або не вдалося це зробити, якщо Ви якимось чином використовували дані файли і Вам є що сказати, будь ласка, напишіть Вашу думку з приводу Oddworld: The Oddboxx (2010) [L,ENG,Oddworld Inhabitants], щоб скачати гру було стимулом для інших і вони так само змогли залишити про цю гру корисну для інших інформацію.
 
Шановний відвідувачу, Ви зайшли на сайт як гість. Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або зайти на сайт під своїм іменем.
 

Добавление комментария

Имя:*
E-Mail:*
 
  • Введите код:
 
F-RL.COM не містить ніякої нелегальної інформації, тільки хеш-суми файлів вільно доступних в мережі. Власники сайту не можуть нести відповідальності за дії користувачів. Цей ресурс повністю анонімний - IP адреси і дії користувачів не зберігаються. Сайт не надає електронні версії творів, а займається індексуванням файлів, що знаходяться у файлообмінних мережах, Всі права на файли належать правовласникам. Якщо ви є правовласником файлу, проіндексованого нашою пошуковою машиною і не бажаєте щоб посилання на нього знаходилось в нашому каталозі, ознайомтесь з правилами нашого ресурсу. Для скарг пишіть сюди: holder@f-rl.com
Designed by CENTROARTS