RSS
 

FreeRelease » Файли » Трилери» Операція Валькірія / Операция Валькирия [...

Get Adobe Flash player

Кращі ігри

Кращі фільми

 

Що краще?


Операція Валькірія / Операция Валькирия [2008, BDRip 720p]

 


Рік випуску: 2008
Країна: Німеччина, США
Жанр: Триллер, драма, військовий, історія
Тривалість: 2:00:20

    Переклад: Професійний (Дубляж);
    Оригінальна аудіодоріжка: Англійська
    Російські субтитри: є

Режисер: Брайан Сінгер / Bryan Singer
У ролях: Том Круз, Кеннет Брена, Білл Найі, Том Уілкінсон, Керіс Ван Хаутен, Томас Кречманн, Теренс Стемп, Едді Іззард, Кевін Макнеллі, Крістіан Беркель
Опис: Історія героя опору полковника Клауса фон Штауффенберга, що очолив змову проти Гітлера. У 1944 році він спробував підірвати диктатора, пронісши в портфелі бомбу, але все, що йому вдалося - тільки поранити фюрера.

    Тип релізу: BDRip
    Контейнер: MKV
    Відео кодек: h.264 | Аудіо кодек: DTS
    Відео: 1280x692, 5536 kbps, 23.976 fps
    Аудіо 1: Російський: DTS 5.1, 48 KHz, 768 kbps
    Аудіо 2: Англійська: DTS 5.1, 48 KHz, 1536 kbps
    Субтитри: Росіяни (повні), росіяни (тільки написи), англійські

[spoiler="Скріншоти"]
pic pic pic
[/spoiler]

Схожі матеріали

Соціальні мережі


Коментарі

Якщо Вам вдалося скачати безкоштовно гру Операція Валькірія / Операция Валькирия [2008, BDRip 720p] або не вдалося це зробити, якщо Ви якимось чином використовували дані файли і Вам є що сказати, будь ласка, напишіть Вашу думку з приводу Операція Валькірія / Операция Валькирия [2008, BDRip 720p], щоб скачати гру було стимулом для інших і вони так само змогли залишити про цю гру корисну для інших інформацію.
 
Шановний відвідувачу, Ви зайшли на сайт як гість. Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або зайти на сайт під своїм іменем.
 

Добавление комментария

Имя:*
E-Mail:*
 
  • Введите код:
 
F-RL.COM не містить ніякої нелегальної інформації, тільки хеш-суми файлів вільно доступних в мережі. Власники сайту не можуть нести відповідальності за дії користувачів. Цей ресурс повністю анонімний - IP адреси і дії користувачів не зберігаються. Сайт не надає електронні версії творів, а займається індексуванням файлів, що знаходяться у файлообмінних мережах, Всі права на файли належать правовласникам. Якщо ви є правовласником файлу, проіндексованого нашою пошуковою машиною і не бажаєте щоб посилання на нього знаходилось в нашому каталозі, ознайомтесь з правилами нашого ресурсу. Для скарг пишіть сюди: holder@f-rl.com
Designed by CENTROARTS