RSS
 

FreeRelease » Файли » Патчі для Російських версій ігор» Патч для F1 2010 v.1.01 (2010) PC...

Get Adobe Flash player

Кращі ігри

Кращі фільми

 

Що краще?


Патч для F1 2010 v.1.01 (2010) PC

 
http://my-torrents.pp.ua/uploads/posts/2010-09/1285184228_3efc737afa6e5303448c6b7620b8abbb.jpg

Назва:
Патч для F1 2010 (v.1.01)
Жанр: Патч
Розробник: Codemasters Studios Birmingham / Codemasters
Рік: 2010
Платформа: PC
Версія: 1.01
Мова інтерфейсу: Російський
Таблетка: не потрібна

Системні вимоги:
Мінімальні системні вимоги:
ОС: Windows XP/Vista/7
Процесор: Intel Core 2 Duo@2.4 Ghz / AMD Athlon 64 X2 4600
Оперативна пам'ять: 1 Gb
Жорсткий диск: 12.5 Gb вільно
Відеокарта: nVidia GeForce 7800 / ATI Radeon X1800

Інструкція по установці:
Патч ставиться на ліцензії та на піратку

Установка:
Запустити файл setup.exe!
Дотримуватись інструкцій з установки!
Грати!


Опис:

Даний патч виправляє така проблеми як:
1. "Збереження повторів" та їх подальше відтворення - тепер можна буде зберігати повтори ваших гонок.
2. "Гравець тримався в піт-стопі занадто довго" - Ми поліпшили вихідну логіку так, щоб це не було дуже обережно в тримаються гравців під час піт-стопа.
3. "Частота проколів зменшена" - ймовірність проколів була значно зменшена.
4. "Не обслуговування на піт-стопі" - Встановлено декілька випадків, коли пілота викликали на піт-стоп, але не були в змозі обслужити автомобілі.
5. "Перше коло обчислює правильно" - час для першого кола гонки тепер обчислює правильно
6. "Автоматично оновлююча стратегія гонки" - Відбір головних шин з меню шини (вибір за замовчуванням) тепер оновлює стратегію так, щоб команда призначила варіанти під час піт-стопа.
Також було кілька PC удосконалень:
7. DirecX 11 - патч активує всі можливості DirectX 11. Всі графічні покращення настроюються у налаштуваннях графіки, DirectX 11 запускається після установки "Ультра" налаштувань графіки, але дана розкіш буде доступна власникам потужних відеокарт, які підтримують дану функцію.
8. Підтримка декількох моніторів - F1 2010 тепер підтримує від 3 х 1 і до 3 х 2 моніторів. І тепер ви зможете зробити у себе вдома свій власний cockpit.
9. Оптимізація - Сodemasters поліпшили підтримку багатоядерних процесорів в цілому, що має привести до поліпшення частоти кадрів на більш потужних комп'ютерах.
10. Додаткова підтримка - патч так само додає підтримку процесорів SandyBridge, а також підтримку для наявних в даний час "сучасних" процесорів, як Core i7.

На додаток до цих скрутним положенням ми також зробили удосконалення гри на прохання фанатів:
1) "Збільшено ушкодження" - Була збільшена система збитків. Тепер щоб вам зламати переднє антикрило, не потрібно з усією сили влітати у відбійник.
2) "Збільшена підтримка рулів" - Збільшена підтримка рулів: Thrustmaster Ferrari F430 Force Feedback (офіційно підтриманий), Thrustmaster Ferrari GT Experience (офіційно підтриманий), Thrustmaster RGT Force Feedback Pro Clutch (не офіційно підтриманий, але буде працювати), Fanatec Porsche 911 Turbo S & GT3 RS2 (обидва офіційно підтримані).
3) "Погодні удосконалення" - Повторно вдосконалений графічний ефект автомобілів, що їдуть по вологому покриттю. Були збільшені сліди шин.

[spoiler="Скріншоти"]

[/spoiler]

Схожі матеріали

Соціальні мережі


Коментарі

Якщо Вам вдалося скачати безкоштовно гру Патч для F1 2010 v.1.01 (2010) PC або не вдалося це зробити, якщо Ви якимось чином використовували дані файли і Вам є що сказати, будь ласка, напишіть Вашу думку з приводу Патч для F1 2010 v.1.01 (2010) PC, щоб скачати гру було стимулом для інших і вони так само змогли залишити про цю гру корисну для інших інформацію.
 
Шановний відвідувачу, Ви зайшли на сайт як гість. Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або зайти на сайт під своїм іменем.
 

Добавление комментария

Имя:*
E-Mail:*
 
  • Введите код:
 
F-RL.COM не містить ніякої нелегальної інформації, тільки хеш-суми файлів вільно доступних в мережі. Власники сайту не можуть нести відповідальності за дії користувачів. Цей ресурс повністю анонімний - IP адреси і дії користувачів не зберігаються. Сайт не надає електронні версії творів, а займається індексуванням файлів, що знаходяться у файлообмінних мережах, Всі права на файли належать правовласникам. Якщо ви є правовласником файлу, проіндексованого нашою пошуковою машиною і не бажаєте щоб посилання на нього знаходилось в нашому каталозі, ознайомтесь з правилами нашого ресурсу. Для скарг пишіть сюди: holder@f-rl.com
Designed by CENTROARTS