RSS
 

FreeRelease » Файли » Гарячі новинки» Pirate Hunter (2010) [Repack][RUS][Новый Д...

Get Adobe Flash player

Кращі ігри

Кращі фільми

 

Що краще?


Pirate Hunter (2010) [Repack][RUS][Новый Диск]

 
   

Рік випуску: 2010
Жанр: Action (Shooter) / 3D / 1st Person
Розробник: DIOsoft
Видавництво: Новий Диск
• Тип видання: Repack
Мова інтерфейсу: pic
Мова озвучення: pic
Таблетка: Присутня (ручна активація з допомогою Keygen)

Системні вимоги:

√ Операційна система: Windows XP/7/Vista
√ Процесор: Pentium IV 2.4 Ghz
√ Оперативна пам'ять: 2 Gb
√ Відеокарта: 256 Mb
√ Аудіокарта: Звуковий пристрій, сумісний з DirectX 9.0с
√ Жорсткий диск: 8.5 Gb

Опис: Східне узбережжя Африки - справжній райський куточок. Пляжі, пальми, теплий вітер ... Тепер ці місця перетворилися на смертельну пастку для кораблів і моряків. Пірати нашого часу безжально нападають на кораблі, вбивають офіцерів, беруть в заручники нещасних пасажирів. Кривавий бізнес процвітає - до тих пір, поки не знайдеться людина, готова вступити в бій з бандитами і терористами всіх мастей! На нещастя для піратів, такий хлопець вже знайшовся. Родом з далекої Росії, він отримав чудову підготовку і не раз бився в гарячих точках. Заради викраденої біля берегів Сомалі дружини він готовий віддати життя. За його спиною - загін найманців. Попереду - сухий тріск автоматних черг і розриви гранат. Хрестовий похід проти піратства починається!
У новому динамічному шутере від першої особи ви побуваєте на острівцях і атолах, таємних базах і захоплених кораблях. Це - не чергова операція з порятунку світу від світового тероризму, а справжнісінька війна! Битви розвернуться серед красот дикої африканської природи. Численні завдання включають найрізноманітніші ігрові ситуації. У вашому розпорядженні виявляться більш 20 зразків сучасної зброї, від різних пістолетів до навороченной снайперської гвинтівки. У грі присутні всі складові крутого бойовика - ураганна стрілянина, потужні спецефекти і справжні ризикові хлопці, готові піти на все заради порятунку жертв кривавого терору.

[spoiler="Скріншоти"]
picpicpicpicpic
[/spoiler]

[spoiler="Особливості Ріпак версії"]
• Відеоролики перекодовані в більш менший і компактний розмір
• Нічого не вирізано
• Під час встановлення відключайте антивірус і Keygen.exe додайте в винятку
• Установка всього "Додаткового ПЗ"
• Запуск з ярлика на робочому столі
• Інструкцію по запуску гри шукайте в папці з грою (Instruction.png і Keygen.exe)
[/spoiler]

Схожі матеріали

Соціальні мережі


Коментарі

Якщо Вам вдалося скачати безкоштовно гру Pirate Hunter (2010) [Repack][RUS][Новый Диск] або не вдалося це зробити, якщо Ви якимось чином використовували дані файли і Вам є що сказати, будь ласка, напишіть Вашу думку з приводу Pirate Hunter (2010) [Repack][RUS][Новый Диск], щоб скачати гру було стимулом для інших і вони так само змогли залишити про цю гру корисну для інших інформацію.
 
Шановний відвідувачу, Ви зайшли на сайт як гість. Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або зайти на сайт під своїм іменем.
 

Добавление комментария

Имя:*
E-Mail:*
 
  • Введите код:
 
F-RL.COM не містить ніякої нелегальної інформації, тільки хеш-суми файлів вільно доступних в мережі. Власники сайту не можуть нести відповідальності за дії користувачів. Цей ресурс повністю анонімний - IP адреси і дії користувачів не зберігаються. Сайт не надає електронні версії творів, а займається індексуванням файлів, що знаходяться у файлообмінних мережах, Всі права на файли належать правовласникам. Якщо ви є правовласником файлу, проіндексованого нашою пошуковою машиною і не бажаєте щоб посилання на нього знаходилось в нашому каталозі, ознайомтесь з правилами нашого ресурсу. Для скарг пишіть сюди: holder@f-rl.com
Designed by CENTROARTS