RSS
 

FreeRelease » Файли » Гарячі новинки» Portal 2 (2011) [L,RUS/ENG]...

Get Adobe Flash player

Кращі ігри

Кращі фільми

 

Що краще?


Portal 2 (2011) [L,RUS/ENG]

 


Жанр: Logic (Puzzle) / 3D / 1st Person
Розробник: Valve Corporation
Видавництво: Valve Corporation
Видавець в Росії: Buka Entertainment
Тип видання: Ліцензія
Мова інтерфейсу: рус/Multi
Мова озвучення: рус/Multi
Пігулка: Є "SKiDROW"


v Операційна система: Win7/XP/Vista
v Процесор: Intel Core® 2 Duo 2.0 GHz/AMD Athlon X2 64 2.4GHz
v Оперативна пам'ять: 1 Гб (Windows XP) / 2 Гб (Windows Vista / 7)
v Місце на жорсткому диску: 8 Гб v Звуковий пристрій: сумісне з DirectX
v Відеокарта: 512Мб, NVidia GeForce 8 серій / ATI серії HD3, підтримка DirectX® 9.0c, Shader 3.0 або вище

Опис: Продовження знаменитої "головоломки від першої особи" Portal, удостоєною титулу "Гра 2007 року" більш ніж тридцятьма зарубіжними і російськими спеціалізованими виданнями.
Після завершення подій, що відбувалися в першій частині гри, пройшло декілька сотень років. Опритомнівши, головна героїня Челл виявляє, що весь цей час знаходилася в стані анабіозу біля зруйнованої Лабораторії дослідження природи порталів. Її зустрічає один з модулів персональностей ГлэДОС Уитли, який пропонує вибратися на свободу за допомогою рятувальної капсули.
Але у одержимого жаданням влади суперкомп'ютера ГЛэДОС зовсім інші плани щодо Челл.
У Portal 2 гравців чекає ще більше загадок, жартів і сміливих експериментів. Долати перешкоди доведеться, як і раніше, за допомогою порталів, проте тепер можна буде використовувати гелі, які підвищують швидкість і збільшують дальність стрибків, а також куби, що відбивають лазер, гідротруби і інші дивні об'єкти.
Для тих, хто мріяв пройти Portal з друзями, з'явився режим спільної гри, в якому можна управляти двома роботами. Їм не властива гордість, вони не знають страху і. вони взагалі нічого не знають. Напарникам доведеться провести роботів через безумні перешкоди, створені ГЛэДОС, і розібратися, в чому ж їх призначення.

[spoiler="Скріншоти"]
pic pic pic pic pic pic
[/spoiler]


Схожі матеріали

Соціальні мережі


Коментарі

Якщо Вам вдалося скачати безкоштовно гру Portal 2 (2011) [L,RUS/ENG] або не вдалося це зробити, якщо Ви якимось чином використовували дані файли і Вам є що сказати, будь ласка, напишіть Вашу думку з приводу Portal 2 (2011) [L,RUS/ENG], щоб скачати гру було стимулом для інших і вони так само змогли залишити про цю гру корисну для інших інформацію.
 
Шановний відвідувачу, Ви зайшли на сайт як гість. Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або зайти на сайт під своїм іменем.
 

Добавление комментария

Имя:*
E-Mail:*
 
  • Введите код:
 
F-RL.COM не містить ніякої нелегальної інформації, тільки хеш-суми файлів вільно доступних в мережі. Власники сайту не можуть нести відповідальності за дії користувачів. Цей ресурс повністю анонімний - IP адреси і дії користувачів не зберігаються. Сайт не надає електронні версії творів, а займається індексуванням файлів, що знаходяться у файлообмінних мережах, Всі права на файли належать правовласникам. Якщо ви є правовласником файлу, проіндексованого нашою пошуковою машиною і не бажаєте щоб посилання на нього знаходилось в нашому каталозі, ознайомтесь з правилами нашого ресурсу. Для скарг пишіть сюди: holder@f-rl.com
Designed by CENTROARTS